Ezo

Angyalhoroszkóp január 26-tól

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp december 8-tólKos

Gábriel arkangyalt kérd, hogy az a személy, aki nagyon közel áll hozzád, és úgy tűnik, hogy bajba került – talán éppen egészségi gondja van –, legyen gyorsan és könnyedén túl ezeken, valamint a munkádban vagy a suliban ne következzen be mindaz, amiről jelenleg szó van.

Angyalhoroszkóp december 8-tólBika

Jofiel arkangyal jó, ha ezekben a napokban veled van, mert anyagi ügyeid úgy alakulnak, amire talán nem számítottál. És hogy ne kezdj el pánikolni, ahhoz szükség van Jofiel támogatására, mert a higgadtsággal talán éppen visszájára tudod fordítani a dolgokat.

Angyalhoroszkóp december 8-tólIkrek 

Chamuel arkangyal a lélekvezetőd, akinek a támogatását kérd, amikor a bizonytalanság teljesen eluralkodik rajtad. Segíteni fog abban, hogy tisztán láss, és amikor döntési helyzetbe kerülsz, akkor hallgass rá, pontosabban a megérzéseidre, mert biztos lehetsz benne, hogy a legjobb döntést hozod.

Angyalhoroszkóp december 8-tólRák

Muriel arkangyalt érzékeled, hogy melletted van, és csak gondolnod kell rá, máris teljesül az, amire vágysz. Persze ne gondolj túl nagy dolgokra, inkább csak a hétköznapok apróbb-cseprőbb ügyeire, amelyek ha nem mennek, akkor igen bosszantóak tudnak lenni.

Angyalhoroszkóp december 8-tólOroszlán

Mihály arkangyalt ezekben a napokban hívnod kell, mert ha szerelmes vagy, akkor a dolgok nem úgy jönnek össze, ahogy szeretnéd, és ezzel a partneredben kétségeket támasztasz, és kétségbeesésében talán már arra gondol, hogy becsaptad őt. Mihály segít, hogy a dolgok rendeződjenek.

Angyalhoroszkóp december 8-tólSzűz

Raziel arkangyal nem árt, ha most minden cselekedetednél melletted áll, mert így megakadályozhat, hogy olyan dolgokat kövess el, amelyeket nem kellene, és amelyek miatt talán még a feletteseddel, tanároddal vagy üzlettársaddal is összeütközésbe kerülhetsz.

Angyalhoroszkóp december 8-tólMérleg

Haniel arkangyal a lélekvezetőd, figyelj ezen a héten jobban önmagadra, illetve önmagadba, mert a megérzéseid tökéletesen működnek. Ha ezekre hallgatsz, akkor talán megpályázhatnál egy olyan feladatot, amely igazán jól feküdne neked, és újra olyan helyzetbe kerülnél, mint amilyenben korábban voltál.

Angyalhoroszkóp december 8-tólSkorpió

Rafael arkangyalban hinni fogsz, mert a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy szeretnéd. Tele vagy kétségekkel, nem tudod, hogy mit tegyél. És ez vonatkozik úgy a magánéletedre, mint a munkahelyeden kialakult helyzetre. Ha esetleg Rafael segítségét kérnéd, hogy legalább mutasson egy jelet, merre indulj, megteszi, és észre fogod venni.

Angyalhoroszkóp december 8-tólNyilas 

Zadkiel arkangyalban hittél is, meg nem is. Ezekben a napokban azonban hinni fogsz, és segítséget is kérsz. Talán éppen egy szerelmi kapcsolat miatt, amely elindult, de valahogy megakadt. És fogalmad sincs, hogy a partnered, akibe nyakig belezúgtál, mit is érez irántad. Igaz az, amit mond, vagy sem? Zadkieltől kérj egy jelet, amivel bizonyosságot szerezhetsz.

Angyalhoroszkóp december 8-tólBak

Cassiel arkangyalt hívd, mert szükséged lesz rá, ha vizsgázol, vagy a munkahelyeden változnak, illetve nehezednek a dolgok. Kérd a segítségét akkor is, amikor úgy érzed, hogy nem tudod eldönteni, mit is akarsz attól a személytől, akit kedvelsz, van is köztetek valami, de nem tudod, hogy ő mit érez, és a saját érzéseiddel sem vagy tisztában.

Angyalhoroszkóp december 8-tólVízöntő

Uriel arkangyal intenzív támogatásának eljött az ideje, mert a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy szeretnéd. Benned van a félelem, hogy mi lesz akkor, ha több időt kell otthon töltened, vagy éppen új otthon után kell nézned, és nem találod a megfelelőt. Uriel segíteni fog, hogy ezt a problémát megoldd, és újra nyugodt légy.

Angyalhoroszkóp december 8-tólHalak

Asariel arkangyalra szükséged van, mert veszélyben érzed talán az állásodat, vagy mindazt, amit korábban megszereztél. Ráadásul ha párkapcsolatban élsz, akkor a partnered az, aki miatt Asariel segítségére van szükség, mert nem úgy mennek közöttetek a dolgok, ahogy kellene. Pedig már levezekelted a bűnödet – ha volt…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top