Ezo

Heti horoszkóp január 30-tól

Mozgalmas hetünk lesz: új ismeretségek, idegesítő főnökök, szerelemi konfliktusok és baráti hajbakapások várnak ránk.

Heti horoszkóp november 28-tólKos

A legjobb ötlet az lenne, ha ezen a héten sportolnál, és olyan dolgokat iktatnál be a hétköznapjaidba, amelyeket eddig nem végeztél, ugyanis feszült lesz ez a hét, különösen munka és a pénzügyek miatt. A szerelmi kapcsolatokra, a házasságokra, az együttélésekre pedig ráférne, ha nagyító alá vennéd: mi az, amin változtatni kell, mi az, ami nem megy, mert ha ezt nem teszed meg, a viszonyod vakvágányra terelődik, és közelít a vég.

Heti horoszkóp november 28-tólBika

Kreatív leszel, s ennek köszönhetően ügyesen oldod meg a feladataidat, és ezt a felettesed is díjazni fogja. Ha nincs állásod, olyan dologról hallasz, amibe érdemes belevágni, még akkor is, ha valaki le akar róla beszélni, mert hosszabb távon biztosíthatja a megélhetésedet. A szerelemben meglepetések várnak abban az esetben, ha elindul a fejecskédben a „vezérhangya”, és elkezded a párod üzeneteit, leveleit nézegetni.

Heti horoszkóp november 28-tólIkrek

A felettesedet ezen a héten csak dicsérd, és ne vitatkozz vele, mert annak nem lesz jó vége. Ha szeretnél eladni valamit, akkor erre ez a legjobb hét, mert rábeszélő képességed kiváló. Ha külföldre utazol, jól fogod érezni magad, olyan emberekkel találkozhatsz, akikkel nagyon hamar megtalálod a közös hangot, és akikkel együtt izgalmas dolgokat élhettek át. Ha van szerelmi viszonyod, újabb feszült pillanatokat élhetsz át miatta.

Heti horoszkóp november 28-tólRák

Nézz jobban a lábad elé, mert a héten még az is megtörténhet, hogy egy rossz lépés miatt a baleseti sebészeten találod magadat. Talán ezen a héten kétszer is kell ugyanabban az ügyben fáradnod, és ebből egy kicsit eleged lesz. A szerelmi kapcsolatodban meglepő dolgok derülhetnek ki, ezek talán először feszültséget okoznak, aztán ahogy jobban elgondolkodsz a történteken, rájössz, hogy nem tévedtél, mégiscsak ő az igazi.

Heti horoszkóp november 28-tólOroszlán

A gondolataidban időnként úgy jelenik meg a felettesed, mintha a pokol ura lenne, és csak kínozna téged. Pedig tudhatnád, hogy neki is sok problémája van, és nem arra játszik, hogy veled kötözködjön, hanem arra, hogy olyan teljesítményt tudjon nyújtani, hogy az ő lábára se kerüljön útilapu. Amennyiben házas vagy, a partnered most nem kíváncsi arra, hogy mi történt veled, inkább egy baráttal beszélj a gondjaidról.

Heti horoszkóp november 28-tólSzűz

Ezen a héten szinte az ujjaid között folyik ki a pénz, de az is megtörténhet, hogy a házas- vagy élettársaddal adódnak feszültségek, és ebben feltétlenül szerepet játszik a pénz is. Hajlamos leszel kissé erőszakosan megnyilvánulni, amin a partnered valószínűleg meg fog sértődni. A hétre jellemző lesz a szexuális vibrálás; előfordulhat, hogy a veszekedések azért robbannak ki, hogy nagy békülések kövessék az ágyban…

Heti horoszkóp november 28-tólMérleg

Ha nincs munkád, és olyasmit ajánlanak, amiben van a számodra némi zavaró tényező, akkor a válaszadással várj még egy hetet. Ha vársz, azzal nemcsak időt nyersz, hanem ez idő alatt kiderülhetnek olyan részletek is, amelyek egyértelművé teszik, hogy igent vagy nemet kell mondanod. Ha titkos szerelmi viszonyt folytatsz, akkor készülj föl, hogy semmi sem úgy jön össze, ahogy tervezted, vagy ahogy szeretnéd.

Heti horoszkóp november 28-tólSkorpió

Csak és kizárólag olyan dologba vágj bele, amihez értesz, még akkor is, ha nagyon jó üzletnek látszana, ha nem egyedül ugranál bele. Mert sajnos később, néhány hónap múlva az derülhet ki, hogy igazán nagy bakot lőttél, amikor igent mondtál az üzletre. A házasságokban, az együttélésekben feszültség alakul ki. Ha vannak gyerekeid, akkor ők próbálják a köztetek lévő feszültséget oldani, de most úgy tűnik, hogy ez is kevés.

Heti horoszkóp november 28-tólNyilas

Csupáncsak a jó szándék vezérel, amikor a felettesedet megpróbálod felvilágosítani valamiről. De a főnököd ezért haragudni fog, és úgy gondolja, hogy mindenbe beleütöd az orrod, úgyhogy jobban jársz, ha a héten, amíg nem kérdezik a véleményedet, inkább csak hallgatsz. Ne felejtsd el, hogy a barátság igen törékeny dolog, ha nem ápolod, ha nem figyelsz oda rá, akkor hamar szétesik.

Heti horoszkóp november 28-tólBak

Még az is megtörténhet, hogy a szerelmi kapcsolatodban éppen a távolság okozza a legnagyobb problémát; nem találkozhattok személyesen annyiszor, ahányszor szeretnétek, és legtöbbször csak a technikára hagyatkozhattok, ami ezen a héten félreértések forrása lehet. Mivel nem tudjátok úgy kifejezni magatokat, ahogy szeretnétek, esetleg valamelyikőtök megsértődik, és a magyarázkodás csak tovább ront a helyzeten.

Heti horoszkóp november 28-tólVízöntő

Gyermeked és házastársad egyaránt a boldogságod és izgalmaid forrásai. Még az is lehet, hogy ajándékkal kedveskednek, amelytől ellágyul a szíved. Ha nincs sem gyermeked, sem partnered, akkor ezen a héten biztos lehetsz abban, hogy elég furcsa módon találkozol valakivel, akivel hosszú távú lesz a kapcsolatod, és akiről úgy érezheted, hogy talán a lelki társaddal hozott össze a sors. Külföldi utazást, ha tudod, halaszd el.

Heti horoszkóp november 28-tólHalak

A szíved csordultig van szeretettel, szerelemmel, és várod, hogy viszonozzák az érzéseidet. Úgy érezheted, hogy a viszonzás nem olyan mélységű, mint amilyet szeretnél, és ez talán egy kissé csalódottá tesz. Közben idegeskedsz az állásod miatt is, hiszen mindennél nagyobb szükséged van most a pénzre, különösen akkor, ha férjnél vagy, hiszen partnered olyan helyzetbe kerül, hogy szűkülnek a bevételi forrásaitok, a kiadások pedig csak növekednek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top