Ezo

Februári holdnaptár

A szerelmesek napján a Hold éppen a Skorpió jegyében tartózkodik, ami varázslatossá teszi a napot, a szeretet és a szerelem érzése még mélyebb lesz.

2012. február 1.
Növő Hold a Bikában

Fokozott szexuális étvágy lesz jellemző rád, és ebben benne van az, hogy szerezhetsz akár egy kellemes, felejthetetlen estét, de egy iszonyatosan rossz estét is. Persze ez attól is függ, hogy mennyi feszültség van a kapcsolatodban. Ha mindketten benne vagytok – akár a szerepjátékokban is –, akkor biztos hogy pompás lesz ez a nap. De ha nem, akkor előfordulhat, hogy olyan sérüléseket szereztek, hogy ez akár a kapcsolat végét is jelentheti.

2012. február 2–3.
Növő Hold az Ikrekben

Ez a két nap alkalmas arra, hogy rendkívül szimpatikussá tedd magad, és ehhez szinte semmiféle erőfeszítésre vagy megjátszásra nincs szükséged. Olyan energiákkal rendelkezel, és olyan erőteljes pozitív kisugárzással, hogy tulajdonképpen nincs olyan ember, aki ellenállna neked. Remek, gyümölcsöző kapcsolatokat építhetsz ki, új embereket ismerhetsz meg, akik, ha nem is lesznek a barátaid, de jó és hasznos ismerősnek nevezheted majd őket, akikkel több közös dolgot fogtok a jövőben végrehajtani.

2012. február 4–6.
Növő Hold az Rákban

Kisebb erőfeszítésedbe kerül eltitkolnod azt, amiről nem szeretnéd, hogy a családod tagjai megtudnának rólad, mert ezzel meg is ijeszted őket. Töltsd ezt a hétvégét a szeretteiddel, vagy legalább néhány órát velük, és ha kisgyerek is lesz a rokonságban, vele úgy érzed, az ő tisztasága feltölti a lemerült energiaraktáraidat, és valahogy olyan változásokat indít el a lelkedben, amelyek segítségével megszabadulhatsz attól a pokoli nyomástól, amely már egy ideje szorít. Hétfőn idegesebb vagy az átlagosnál, éjszaka alig alszol valamit, de ne csodálkozz, holnap telihold lesz!

2012. február 7.
Telihold az Oroszlánban

Van ebben a mai napban valami különleges, valami furcsa. Nem tudod megmagyarázni hogy mi, csak érzed, hogy te is más vagy, mint szoktál, és a partnered is az. Ha esetleg most jössz össze valakivel, akkor az egészen biztosan nem hétköznapi ember lesz. Vagy híres, vagy különc, vagy valami különleges dolgot csinál, és nagyon kilóg az átlagból. Te is tehetnél ma valami szokatlan dolgot, olyat, amit eddig még sohasem. Például hajszínt változtathatnál, vagy új sminket próbálhatnál ki, vagy az öltözködéseden is módosíthatnál, és ami eddig tabu volt – semmi pénzért nem vetted volna fel –, azt most magadra öltenéd. Tuti nyerő leszel.

2012. február 8.
Fogyó Hold az Oroszlánban

Váratlan izgalmak elé nézhetsz ezen a napon, türelmetlen vagy, és gyorsan akarsz valamit végrehajtani. És benne van a mai napban a pénzszórás lehetősége – még akkor is, ha alig van valamennyi, mert képes vagy kölcsönt kérni, csak hogy a vágyaidat ki tudd elégíteni. Pedig jobb lenne, ha mérsékelnéd magad pénzügyek terén, viszont a szexben semmi újnak ne légy az elrontója. Ha nincs kivel, akkor izgalmas személlyel jöhetsz össze, de vele azért ne tervezz hosszú távra.

2012. február 9–10.
Fogyó Hold a Szűzben

Itt lenne az ideje annak ebben a két napban, hogy olyan új dolgokat is megismerj és nyitott legyél rájuk, amelyekről úgy tartják, hogy nehezek, de ez ne rémisszen meg, mert gyorsan meg tudod tanulni, és a munkádban hasznát veszed. Sőt nőnek az esélyeid a munkalehetőségek frontján.

2012. február 11–12.
Fogyó Hold a Mérlegben

Teljesen mindegy, hogy milyen az idő, ne gubózz be, hanem irány a természet vagy a társasági élet. Szórakozz ezen a két napon, és ha nem is veszel semmit, akkor is jó, ha körülnézel, mi az, ami tetszik, és lesz majd valaki, aki annyira a kedvedet keresi, hogy esetleg meg is vásárolja majd helyetted. A lényeg, hogy élvezd az életet, de ne egyedül, hanem a szerelmeddel vagy a barátaiddal.

2012. február 13–14.
Fogyó Hold a Skorpióban

Ne feledkezz meg arról, hogy Valentin-nap lesz kedden! Teljesen mindegy, hogy van szerelmed vagy nincs, párban élsz vagy nem, azokat, akiket kedvelsz, akiket szeretsz, lepd meg valamilyen ajándékkal. Nem kell, hogy drága legyen. Az a fontos, hogy gondolj rájuk, és tudasd velük akár ajándékkal, akár szóbeli üzenettel, hogy a szeretet, a szerelem napján gondoltál rájuk. Ami egyben azt is jelenti, hogy szereted őket.

2012. február 15–16.
Fogyó Hold a Nyilasban

Féltékenységi jelenetekre kell felkészülni, és az is előfordulhat, hogy nem a párkapcsolatban történik mindez, hanem mondjuk a munkahelyeden, vagy egyszerűen csak valakinek felmegy a pumpája attól, hogy jól nézel ki, ha netán új cuccot lát rajtad. Egyébként kedvező ez a két nap utazásra, jogi ügyek intézésére, és mivel a szellemi érdeklődésed most a szokottnál is nyitottabb, ezért ellentmondó és erőteljes hatásokat is be tudsz fogadni, sőt azonosulni tudsz vele.

2012. február 17–19.
Fogyó Hold a Bakban

Még az is lehet, hogy egy buliba mész, vagy ha ez kizárt, az már nem, hogy ezen három nap valamelyikén felszedj egy tapasztalt pasit vagy nőt. Mellette pokolian jól fogod érezni magad, és ugyan nyíltan nem fogod felvállalni, mert úgy érzed, hogy ciki, de az biztos, hogy sokat tanulsz tőle, és nemcsak a szexben, hanem az élet más területein is. És ez csak hasznodra válik, amikor olyan kapcsolatod lesz, amiről mindenki tudni fog, és ez a tudás még boldogabbá tesz majd benneteket. Ha szombaton dolgoznod kell, nagyon meg fogja érni.

2012. február 20.
Fogyó Hold a Vízöntőben

Ügyelj arra, hogy ne késs el, indulj időben, és ne szegd meg a szabályokat. Még akkor is, ha úgy gondolod, hogy ez tiszta őrültség. Ha olyan buliba hívtak meg, ahol jelmezt kell viselned, akkor már elkezdhetsz gondolkodni azon, hogy mi is legyen az. Érdemes színházba, moziba menni, vagy körülnézni a DVD-s polcokon, mert jó kis dolgokat találhatsz, amelyek a lelkednek táplálékot jelentenek.

2012. február 21.
Újhold a Halakban

Este mérsékelten egyél, úgy 17 óra körül csak egy almát, mert ezen az éjszakán talán nehezebben fogsz tudni elaludni. És még az is megtörténhet, hogy éjszaka többször felriadsz álmodból, és olyan furcsa dolgok történnek, hogy reggel nem tudod, hogy amit láttál, azt álmodban láttad-e, vagy valóban ott volt a szobádban az ágyad mellett…

2012. február 22–23.
Növő Hold a Halakban

Sérülés- és megfázásveszélyes ez a két nap. Légy óvatos, kerüld azoknak az embereknek a közelségét, akiken látszik, hogy náthásak, és ugyan fel vagy húzva, de ne rohanj, ne kapkodj, mert abból csak kéz- és lábtörés lehet. És arra még inkább ügyelj, hogy senki ne hozzon ki a sodrodból, mert lehetséges, hogy éppen azzal a személlyel veszel össze valami apróságon – ami amúgy szóra sem érdemes –, akivel nem szeretnél. Utána nyomban kérj bocsánatot…

2012. február 24.
Növő Hold a Kosban – SZÖKŐNAP

Tudtad, hogy naptárunk a római időszámítást követi? Rómában február volt az év utolsó hónapja, és a hónap huszonnegyedik napján történt a calendae, az új év kihirdetése. Innen ered a kalendárium szavunk. Nemcsak ezért különleges ez a nap, hanem azért is, mert ami ma történik veled, az tulajdonképpen meg fog ismétlődni valamilyen formában négy év múlva, amikor szintén szökőév lesz. És ha fogadalmat akarsz tenni, például hogy leszoksz valamiről, akkor itt a ragyogó alkalom, mert könnyedén meg fogod tudni csinálni.

2012. február 25–26.
Növő Hold a Kosban

Vannak olyan helyzetek, amelyek alól nem lehet kibújni. Ezen a hétvégén is adódik egy ilyen, teljesen felesleges minden erőfeszítés, inkább gyorsan legyél túl rajta. És utána azt teheted, amihez kedved van. Akár egész nap pizsamában lehetsz, vagy kényeztetheted magad masszázson, elmehetsz szoliba vagy kondizhatsz is. És igazán penge lenne egy buli, ahol fantasztikusan éreznéd magad.

2012. február  27–28.
Növő Hold a Bikában

Kiváló a két nap bármelyike jógára, meditációra, arra, hogy elmélyüljünk olyan dolgokban, amelyek nem nevezhetők e világiaknak. Talán olyan élményben is részed lesz, amelyet nem tudsz megosztani senkivel, annyira személyes, annyira lenyűgöző, és csak a tiéd. Felettesed vagy a tanárod is dicséretben részesíthet, és olvashatsz vagy hallhatsz valami igazán felemelőt.

2012. február 29.
Növő Hold az Ikrekben

Ne felejtsd el felhívni azt a személyt, akivel jó kapcsolatot ápoltál, és akivel már nem találkozol vagy beszélsz olyan sűrűn. Örülni fog a jelentkezésednek. És ha van egy kis időd, végigporszívózhatnád a lakást. Ha nem laksz egyedül, akkor nem biztos, hogy észre fogják venni, de ezen ne bosszankodj, inkább dicsekedj el vele, hogy érzed, milyen nagy tisztaság van itt. Ha edzed a tested, a csuklódra ma jobban figyelj oda, ne erőltesd meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top