Ezo

Angyalhoroszkóp február 9-től

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp október 6-tólKos

Gábriel arkangyalra, a lélekvezetődre azért van ezekben a napokban szükséged, mert elhamarkodott döntést hozhatsz, mégpedig párkapcsolati és anyagi ügyekben. Előfordulhat, hogy valaki csak szórakozik veled, de te nem veszed a humorát, hanem képes vagy vérig sértődni, és ennek nem lesz anyagilag, sem emberi kapcsolataidat tekintve jó vége.

Angyalhoroszkóp október 6-tólBika 

Jofiel arkangyalt ajánlott hívni ezekben a napokban, hogy legyen veled, mert ugyan te egy nyugodt ember vagy, akinek talán még fát is lehet hasogatni a hátán. De most olyan dolog történik, amire végképp nem számítottál. És hogy ne álljon a feje tetejére minden, ehhez higgadtságra és simulékonyságra van szükség. Ebben kérd Jofiel segítségét.

Angyalhoroszkóp október 6-tólIkrek

Ikrek – Chamuel arkangyalnak elmondhatod a héten, ha eddig nem hittél a karma törvényében, akkor most hiszel. Mert az a személy, akivel korábban nagyon kedves voltál, talán bizonyos dolgokban még az útjait is egyengetted, megváltozott, és a helyedre pályázott. Viszont a sors semmit sem hagy igaztalanul, és ez a személy is megkapja a magáét, amiért igazán nem sajnálod őt.

Angyalhoroszkóp október 6-tólRák

Muriel arkangyalra azért van szükséged, mert a megélhetés frontján történnek olyan váratlan változások, amelyhez nem vagy hozzászokva. Ezért szükséged van Muriel útmutatására, mert a körülötted zajló események olyan tettekre ösztönözhetnek, amelyet nem kellene megtenned. Hallgass ezekben a napokban a megérzéseidre – tulajdonképpen ezek lesznek Muriel útmutatásai -, és egyetlen megérzést se kérdőjelezz meg.

Angyalhoroszkóp február 9-tőlOroszlán 

Mihály arkangyal jó, ha a közeledben van ezekben a napokban, mert olyan dolgokat tudhatsz meg, hogy úgy érzed szinte megfordul veled a világ. Mihály arkangyal pedig megsúgja, hogyan viselkedj ebben a kényes szituációban, és amit megtudtál, azt mikor használd fel. Mert ha ezekben a napokban teszed, elhamarkodsz valamit, amiből később profitálhatnál.

Angyalhoroszkóp október 6-tólSzűz 

Raziel arkangyal jelenléte azért fontos ezekben a napokban, mert a hangulatod nincs mindig a csúcson. Hol elcsüggedsz, és nem látod bizonyos dolgoknak az értelmét, viszont Raziel fel tud ebből rázni, és meg tudja mutatni, hogy igenis van miért harcolni, mert az eredménnyel elégedett leszel. És ez nemcsak neked fontos, hanem a családod tagjainak is.

Angyalhoroszkóp október 6-tólMérleg 

Haniel arkangyalt, ha úgy érzed, hogy nincs melletted, akkor tévedsz. Neki köszönheted azt a figyelmeztető jelet, amit küld, hogy milyen következményekkel jár, ha megléped mindazt, amit elterveztél. Talán úgy küldi a jelet, hogy valakik éppen egy olyan szituációról beszélgetnek, amihez hasonló a tiéd is.

Angyalhoroszkóp október 6-tólSkorpió 

Rafael arkangyal támogatására azért van nagyobb szükséged, mert elbizonytalanodtál. Talán ezt nem mered bevallani senkinek, de így van, és nem tudod, hogyan folytasd, amit elkezdtél. Ráadásul az otthonodban sincs meg az a nyugalom, amelyre szükséged lenne.

Angyalhoroszkóp október 6-tólNyilas 

Zadkiel arkangyalnak köszönheted, hogy ugyan nagy erőfeszítések árán, de mégsem mondasz ki olyan dolgokat, amelyekkel bohócot csinálnál magadból. Ha utazol, akkor Zadkiel segítségére lesz szükséged, hogy az egyszerű dolgok ne váljanak bonyolulttá.

Angyalhoroszkóp október 6-tólBak

Cassiel arkangyal jó, ha veled van, különösen, ha állásinterjúra készülsz, vagy vizsgázol, vagy valamilyen hivatalos ügyet kell elintézned. Mert nem biztos, hogy nélküle is olyan könnyedén boldogulnál hiába vagy felkészült, vagy nagy rutinod bizonyos dolgok intézésében.

Angyalhoroszkóp október 6-tólVízöntő

Uriel arkangyal segítségére a héten is szükséged lehet, hiszen most aztán csapkodnak a villámok, és azt sem tudod, hogy merre ugorj, hogy ne találjanak el. Uriel utat mutat ebben a zavarosnak nevezhető helyzetben, és ugyan a környezetedben sok változás lesz, ami téged is érint, és meglátod, hogy talán még örülni is fogsz neki.

Angyalhoroszkóp október 6-tólHalak

Asariel arkangyalra azért van szükséged a héten, mert az anyagi ügyeid, valamint egy váratlanul érkezett hír összezavarhat. Tisztánlátásra van szükséged, mert csak így tudod megítélni, hogy amit felkínálnak, arra igent mondj-e. A megérzéseid, amelyek mindig jól működnek, lehet, hogy most cserben hagynak. Ezért Asarielre nagyobb szükséged van, mint gondolod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top