Ezo

Angyalhoroszkóp február 16-tól

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp október 6-tólKos

Gábrielre azért van szükséged ezekben a napokban, hogy határozott légy és döntésképes. Ne engedd, hogy valaki elorozzon előtted valamit vagy netán negatív irányban befolyásoljon. Kérd Gábrielt, hogy légy bátrabb – amúgy is az vagy –, és egy pillanatra se hagyd, hogy bármi megingasson.

Angyalhoroszkóp október 6-tólBika 

Jofielre azért van szükséged, hogy el tudj rebegni egy hálát, mert végre-valahára a dolgok úgy történtek, ahogy azt ígérték. Ugyan még vannak kívánnivalók, de meglátod, elkezdődött mindaz, amire vágyakoztál. Kérd Jofielt, hogy amikor anyagi ügyekben nagy lesz a kísértés, legyen veled, hogy jól gondold meg, mire adsz ki.

Angyalhoroszkóp október 6-tólIkrek

Camuel arkangyalt kérd, hogy vigyázzon rád, és ne tégy semmi olyat, amit később megbánhatsz. Például a szerelemben ne ácsingózz olyan valaki után, aki nem igazán gondol rád sem szerelmi partnerként, de még úgy igazán barátként vagy beszélgetőtársként sem.

Angyalhoroszkóp október 6-tólRák

Muriel arkangyalt ha a hívod, akkor veled lesz. Amúgy sem veszi le rólad a tekintetét, de ha a családon belül egészségi gondok adódnak, akkor nem árt, ha külön kéred a segítségét, hogy aki beteg, annak az állapota ne súlyosbodjon, hanem a felépülés felé haladjon. És ha jövőddel kapcsolatos megbeszélésre kerül sor, Muriel jelenléte elengedhetetlen.

Angyalhoroszkóp február 9-tőlOroszlán 

Mihály arkangyal segítségére van szükséged, mert nem olyan biztos, hogy meg tudsz oldani egy feladatot önmagad. Viszont olyan személytől kell segítséget kérned, aki nem tartozik a kedvenceid közé, sőt korábban talán kicsit gonoszul viselkedtél vele. Mihály segít, hogy minden flottul menjen.

Angyalhoroszkóp október 6-tólSzűz 

Raziel veled van, ezt néha érzed, néha nem. Amikor nem érzed, akkor a hangulatod egy kicsit borús lesz. Ha érzed, akkor vidámabb vagy és szebbnek látod a jövőt. Csak arra ügyelj, hogy ha valakivel együtt kell dolgoznod, akit igazán nem kedvelsz, ne játszd meg, hogy mennyire szereted, mert az illető jó emberismerő, és átlátja, mit művelsz.

Angyalhoroszkóp október 6-tólMérleg 

Haniel arkangyalra mindig számíthatsz. Például ezekben a napokban a kedvesed nem mond és nem is tesz semmiféle olyan megjegyzést, amivel megbánthatna, még akkor sem, ha te nem vagy éppen csúcsformában, sőt még az is megtörténhet, hogy hajlamos vagy vitát provokálni. Haniel azonban elsimítja a dolgokat.

Angyalhoroszkóp október 6-tólSkorpió 

Rafael arkangyal melletted van, még akkor is, ha nem tudsz róla. Ezt onnan érezheted, hogy hihetetlenül nagy energiával lát el, és olyan dolgokra vagy képes, amelyeket már régen meg kellett volna tenned, de különböző kifogásokat találtál, hogy miért is ne. Most viszont eljött az alkalom és a valaki által megteremtett szituáció, hogy megkezdődjön mindaz, amit elterveztél.

Angyalhoroszkóp október 6-tólNyilas 

Ha nem hiszel az angyalokban, akkor is elrebeghetsz egy köszönetet Zadkielnek, a lélekvezetődnek, mert megment egy igen-igen kellemetlen helyzettől. Ráadásul figyelmeztet arra, hogy ne légy túlságosan követelődző, és ne akarj mindent magadnak, mert ebből baj lesz.

Angyalhoroszkóp október 6-tólBak

Cassielt kérd, hogy legyen veled, hogy ahhoz, amihez igazán nem értesz, mégis a legjobban tudd megoldani. Adjon ihletet, hogy olyan ötletek jussanak az eszedbe, amelyekkel felturbózhatod nemcsak magad, hanem az elképzeléseidet, amelyeket ha előadsz, óriási sikered lesz.

Angyalhoroszkóp október 6-tólVízöntő

Uriel arkangyal segítségét kérd, főként ha munka nélkül maradtál, vagy nem jött be az, amit ígértek. Ha úgy érzed, hogy a jelenlegi munkahelyeden vihar előtti a csend, de a zsigereidben érzed, hogy változás történik, kérd Urielt, hogy jól kerülj ki az egészből. Ha pluszmunkát sóznak a nyakadba, ne tiltakozz látványosan, majd Uriel segít megoldani a dolgokat.

Angyalhoroszkóp október 6-tólHalak

Asarielben hiszel, és ennek köszönhetően a héten amilyen kívánság elhangzik akár szóban, akár csak megfordul a fejedben, az sokkal hamarabb teljesül, mint bármikor. Talán egy különleges élményben is részed lesz, találkozol azzal a személlyel, akiről tudod, hogy a lelki társad, és most talán fordulat áll be a kapcsolatotokban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top