Ezo

Angyalhoroszkóp március 1-től

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp december 8-tólKos

Gábriel arkangyalra szükséged van, elsősorban párkapcsolati fronton, mert a partnereddel most nagyon könnyen összeveszhettek, és lehet, hogy ennek elsősorban nem te vagy az oka, hanem egy harmadik személy. Kérd Gábrielt, hogy csillapítson le, és ne mondj olyat, ami után bocsánatot kell kérned.

Angyalhoroszkóp december 8-tólBika

Jofiel arkangyal veled van, és megakadályoz abban, hogy jókat mosolyogj olyan dolgokon, amelyeken nem kellene, hiszen ami történik, az valakinek igencsak fájdalmas. És hívd Jofielt, hogy segítsen akkor, amikor egy bírság, határozat a kezedbe kerül, netán igazoltatnak, és nincs minden okmány nálad.

Angyalhoroszkóp december 8-tólIkrek 

Chamuel arkangyalra ha csak gondolsz, már akkor eszedbe fog jutni egy olyan dolog, amit elfelejtettél, vagy megtalálod azt a tárgyat, amit nem tudod hova tettél. De kérd a segítségét bátran akkor, amikor kollégáid közül néhányan bizonytalan helyzetbe kerülnek, hogy veled ez ne történjen meg.

Angyalhoroszkóp december 8-tólRák

Muriel arkangyal jelenlétét talán még észlelni is fogod. Mert olyan helyzetekből kerülsz ki simán, sértetlenül, sőt nyertesen, ami csodával határos. Ha egy fontos döntés meghozatalára kerülne sors, akkor is hívd lélekvezetődet, küldjön jelet, ami segítene az elhatározásban.

Angyalhoroszkóp december 8-tólOroszlán

Mihály arkangyalra akkor is számíthatsz, ha a munkahelyeden vagy a suliban olyan helyzetbe kerülsz, amikor legszívesebben jól megmondanád a magadét. Mihály megakadályoz abban, hogy olyanokat mondj, ami miatt aztán később hátrányos helyzetbe hozod saját magadat.

Angyalhoroszkóp december 8-tólSzűz

Raziel arkangyalra most aztán igazán szükséged van. A saját, jól felfogott érdekedben kénytelen leszel olyasvalakivel barátkozni, aranyoskodni, akit nem kedvelsz, mert körülötted villámok csapkodnak. Vagyis olyan változások veszik kezdetüket, amelyek téged is érinthetnek, és amit nagyon nem szeretnél. Kérd Razielt, legyen veled, és óvjon meg a buta viselkedéstől.

Angyalhoroszkóp december 8-tólMérleg

Haniel arkangyal veled van, habár olykor nem hiszed, hogy segít neked. Például ezekben a napokban is olyan feszült helyzet alakul ki, amikor legszívesebben elbujdosnál valahova, és ott maradnál, amíg minden lecsillapul. De nem lehet, mert többen fognak tanácsot kérni tőled, és szükséged lesz Hanielre, hogy a legjobbat mond, és bírd erővel, energiával.

Angyalhoroszkóp december 8-tólSkorpió

Rafael arkangyalra szükséged van, mert olyan dolgokat kell mondanod, amelyek nem kellemesek. És akiknek ezt mondanod kell, nem készültek fel rá, és lehet, hogy miután beszéltél velük, még neked kell majd vigasztalnod őket. Kérd Rafaelt, hogy legyen veled, hogy kemény maradj és igazságos.

Angyalhoroszkóp december 8-tólNyilas 

Zadkiel arkangyalt hívd bátran, ha nem tudod meggyőzni a partneredet valamiről. Vagy abban az esetben, ha tanácsra lenne szükséged, mégpedig a családoddal kapcsolatban, pontosabban egy családtagról van szó, és fogalmad sincs, hogyan tudnál rá hatni. Zadkielt ha kéred, hirtelen rádöbbenés formájában jut majd eszedbe a megoldás.

Angyalhoroszkóp december 8-tólBak

Cassiel arkangyalt kérd, hogy legyen veled, elsősorban ha a szerelemről, a magánéletedről van szó, ha feszültség van kialakulóban, és ennek oka egy félreértés, vagy éppen valakinek a féltékenysége. Kérd Cassielt, hogy segítsen tisztázni a dolgokat, és végre nyugalom legyen életednek ezen a területén.

Angyalhoroszkóp december 8-tólVízöntő

Uriel arkangyalt hívd akkor is, ha pozitív dolgok történnek veled, és ne felejts el neki köszönetet mondani, mert lehet, hogy az „ő keze” is benne volt a dologban. De pénzügyi feszültségek, valamint a partnered lelkében dúló viharok miatt is kérheted Uriel segítségét.

Angyalhoroszkóp december 8-tólHalak

Asariel arkangyalt csak hívd, jó ha melletted van, amikor érdekesebbnél érdekesebb hírek jutnak el hozzád. Azért van erre szükséged, hogy el tudd dönteni, hogy mit és hogyan tegyél. Lehet, hogy a változások nem érintenek, de elgondolkodtatnak, és Asarielt kérve új lehetőségek nyílhatnak meg előtted.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top