Ezo

Heti horoszkóp március 12-től

Trigonháromszög jön létre négy bolygó között, ami azt jelenti, hogy a feszültségek oldódnak, és ha nem is ölelkezünk össze mindenkivel, de fontosabbak vagyunk egymás számára.

Heti horoszkóp február 27-tőlKos

A munkád miatt még mindig picit ideges vagy, ami aztán oldódik. Megnyugszol, és végre annak az őrült hajtásnak vége, elengedheted magad. Amit csináltál, azt nagyon jól végezted, meglátod, meglesz ennek az eredménye. Még az is előfordulhat, hogy a partnered olyan kedvesen viselkedik, amelyre az utóbbi időben nem volt példa. És ami fontos, hogy elkezdesz új dolgokon gondolkodni, mert rájössz, változtatni akarsz az életeden.

Heti horoszkóp február 27-tőlBika

Örülsz ennek a hétnek, nemcsak azért, mert rövid, hanem azért, mert keveset kell találkoznod azzal a személlyel, akit igazán ki nem állhatsz. Ráadásul a szórakozások, a szerelem, vagy az olyan dolgokkal való foglalkozás, amit örömmel teszel, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben. Csak az a fránya pénz, illetve annak hiánya ne okozna gondokat. Ha olyan gondolatok forognak a fejedben, hogy talán külföldön jobb lenne, akkor ez a te esetedben most tévedés. Ha utazol, vigyázz magadra és értékeidre.

Heti horoszkóp február 27-tőlIkrek

Nem lesz rossz ez a hét, különösen akkor, ha rövid utazást terveztél. De ha itthon maradsz, és a hosszú hétvégén nem kell dolgoznod, akkor jól érezheted magad, mert izegsz-mozogsz, nyüzsögsz, utazgatsz, barátokkal, rokonokkal találkozol, és még az is lehet, hogy bulit rendezel otthon. Vagy olyan vendégeket hívsz, akiket szívesen látsz, és remekül érzitek majd magatokat. A szerelemben is vad leszel és szenvedélyes, és még az is előfordulhat, hogy a régi partnereddel, aki miatt olykor az unalom gondolatai jártak a fejedben.

Heti horoszkóp február 27-tőlRák

Teljes lesz az összhang közted és a partnered vagy az üzlettársad között. De az emberekkel – még idegenekkel is – megtalálod a közös hangot, és olyan dolgokról tudsz cseverészni ezen a héten, amelyek nagyon érdekelnek téged. De új dolgokat is hallasz, amelyekből tanulhatsz. Ha bulizol, akkor azt nagyon jól teszed, mert remekül fogod érezni magad. Ha a partnereddel töltöd az időt, vagy a családdal kapcsolódsz ki, akkor lesz némi kis feszültség valaki miatt, amely hamar elmúlik.

Heti horoszkóp február 27-tőlOroszlán

Egy ismerős, aki talán valamilyen módon a családodhoz tartozik, ismét furcsán viselkedik. De az is lehet, hogy te vagy az, aki sötét színben látod őt, mert igazán ki nem állhatod. Persze méltóságon aluli lenne, ha megmondanád neki őszintén a véleményedet, helyette inkább duzzogsz. Pénz dolgában nem állsz rosszul, még akkor sem, ha a közelmúltban negatív események történtek, amelyből nem láttál kiutat. Most azonban olyan lehetőség adódik, amiről talán álmodni sem mertél.

Heti horoszkóp február 27-tőlSzűz

Utazás jót tenne neked, de ha tanulmányokat folytatsz, akkor a héten elengedheted magad, és lazíthatsz, bulizhatsz. Valahogy a héten minden összejön – persze jó értelemben –, és egészen másként érzed magad. Tele leszel reménnyel, és az energiáid is mintha sokkal nagyobbak lennének, mint korábban. Ráadásul a szerelemben olyan időszakot élhetsz – persze rajtad múlik elsősorban –, amely felejthetetlen. Ha párkapcsolatban élsz, akkor előfordulhat, hogy ez nem a partnereddel történik, amit neki nem kéne megtudni.

Heti horoszkóp február 27-tőlMérleg

Semmit ne túlozz el a héten, mert előfordulhat, hogy olyan vehemenciával adod elő magad, hogy egy kicsit sok leszel mindenki számára. És ami a lényeg, hogy boldog-boldogtalant ne traktálj az ügyeiddel, mert nem kíváncsiak rá. Viszont ha kedvet érzel hozzá, akkor elmerülhetnél az ezotériában, mert a csillagok állása szerint nincs erre jobb időszak. A munkahelyeden egy kolléga csalódott benned, pontosan tudod, hogy ki, próbáld őt kiengesztelni.

Heti horoszkóp február 27-tőlSkorpió

Kénytelen vagy szembesülni bizonyos dolgokkal. Hiába akartál változtatni, valahogy mégsem sikerült. Talán ha egy baráttal megbeszélnéd mindazt, ami bánt, vagy tanácsot kérnél tőle, egészen biztos lehetsz benne, hogy őszinte lesz hozzád. Partnereddel, ha utazást tervezel, vagy baráti összejövetelre kerül sor a hosszú hétvégén, akkor minden ragyogóan sikerül, csak arra ügyelj, hogy semmi olyat ne tegyél, amivel árthatsz az egészségednek, és esetleg még meg is bírságolhatnak.

Heti horoszkóp február 27-tőlNyilas

Végre vehetsz már egy mélyebb lélegzetet, nem lesz olyan nyomasztó a hét. Nem kell összetörnöd magad, és ha betegséggel küszködtél, akkor ennek is végre-valahára vége szakad. Egy szerelmi kapcsolat miatt ideges vagy – miközben azt mondod, hogy már nem is érdekel, majd úgy lesz, ahogy lesz, ám ez nem igaz. Lesed a telefont, aztán kitörlöd a számát, aztán visszaírod, teljesen meg vagy zakkanva már miatta. Ha nem egy szerelemről van szó, akkor egy rokonról, aki totálisan ki tud készíteni. Ha vizsgázol, nyugi, minden rendben lesz.

Heti horoszkóp február 27-tőlBak

Jót tenne neked, ha a héten egy kicsit többet mozognál, mint amennyit szoktál. És végre beleegyeznél abba, amit egy családtagod nagyon szeretne. A téma ismét terítékre kerül, és rajtad, a te döntéseden múlik, hogy mi legyen. A szerelemben szerencsés leszel ezen a héten, lehet, hogy a korábbi csalódás már nem nyomaszt, mert aki okozta, igyekszik helyrehozni. Ha nem ő, akkor valaki más, de hogy mozgalmas lesz a heted szerelmi fronton, az biztos.

Heti horoszkóp február 27-tőlVízöntő

Tele vagy álmokkal és vágyakkal, és olyan dolgokra vágyakozol, amelynek a megvalósulása már nincs is olyan messze. Ha tudsz, utazz el, élvezd a hosszú hétvégét, és kényeztesd magad. Ha erre nincs lehetőséged, akkor az otthonodban is jól érezheted magad, különösen, ha olyan dolgokat végezhetsz, amelyeket igazán szeretsz. És előfordulhat, hogy valaki meglátogat, és ez a látogatás igazi meglepetés lesz, ami feldobottá tesz.

Heti horoszkóp február 27-tőlHalak

Ugyan van benned egy adag bizonytalanság, de azért mégis csak minden így jó, ahogy van. Nem akarsz már semmit sem variálni, örülsz annak, ha el tudod végre mondani, hogy miért került sor korábban arra a bizonyos lépésre, amivel néhány embernek az életében zavart keltettél, amibe egy kis fájdalom és megaláztatás is vegyült. Minden tisztázni lehet, és a kedélyek is megnyugszanak, és optimistábban látod máris a világot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top