Ezo

Angyalhoroszkóp március 22-től

Hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp december 8-tólKos

Gábriel arkangyal a lélekvezetőd, akihez bátran fordulhatsz olyan ügyekben, amelyekről úgy érzed, meghaladják az erődet, hogy véghez vidd őket. Kérd Gábriel segítségét, hogy adjon erőt, hogy ne hozd magad megalázó helyzetbe, és a testvéred, a szomszédod és a szerelmed miatt se cselekedj túlságosan elfogultan.

Angyalhoroszkóp december 8-tólBika

Jofiel arkangyalt kérd, hogy ne ess túlzásba. Hogy akadályozzon meg abban, hogy olyasmit kérj egy olyan személytől, aki hozzád, a lelkedhez, a szívedhez nagyon közel áll, talán még szerelmes is vagy belé, hogy olyan dolgot tegyen, amit nem akar. Mert talán ő nem érzi irántad ugyanazt, ezért csak megerőszakolná saját magát, ha mégis teljesítené a kérésed.

Angyalhoroszkóp december 8-tólIkrek 

Chamuel arkangyal segítségére szükséged van, hiszen döntés előtt állsz, és fogalmad sincs, hogy mit tegyél. Tele vagy kétségekkel, mert amiben vagy, az is jó. De a másik sem rossz. Kérd Chamuelt, hogy adjon jelet, amit ezekben a napokban figyelj, mert ez alapján a legjobb döntést hozhatod meg.

Angyalhoroszkóp december 8-tólRák

Muriel arkangyalról talán azt hiszed, hogy elhagyott. Ha így érzel, akkor hívd a lélekvezetőd, hogy legyen veled, mert olyan őrült bürokratikus helyzetbe kerülhetsz, ami jelentősebb pénzt húzhat ki a zsebedből. De ez még hagyján, mert össze is veszhetsz azzal, akivel nagyon nem kellene. És kérd őrangyalodat, hogy ne kelljen csalódnod egy olyan emberben, akiben hiszel.

Angyalhoroszkóp december 8-tólOroszlán

Mihály arkangyal veled van, csak hívnod kell. Mégpedig elsősorban a mindennapokban, amikor őrült helyzet alakulhat ki, amivel úgy érzed, egyedül nem tudsz megbirkózni. Ráadásul most a partnered sincs olyan helyzetben, hogy segíteni tudna neked, inkább azt várná, hogy legalább veled minden rendben legyen, számíthasson rád.

Angyalhoroszkóp december 8-tólSzűz

Raziel arkangyalt a lélekvezetőd, és tulajdonképpen nem gondolod, hogy oly nagy szükséged lenne rá, talán eszedbe sem jut ezen a héten. Pedig lesz egy furcsa szituáció, amikor nem tudod, hogy amit mondanak, az hazugság vagy sem. Kételkedsz, mert túl szép lenne, ha igaz lehetne. A döntéshez kérd Raziel segítségét.

Angyalhoroszkóp december 8-tólMérleg

Haniel arkangyal segít, hogy elnéző legyél egy olyan személlyel szemben, akiről úgy gondolod, hogy nagyon meg kellene neki mondanod az igazad. Már a nyelved hegyén lesz a szó, hogy kimondd, de Haniel megakadályoz ebben, amivel talán akkor nem is tudod, hogy milyen jót teszel azzal a személlyel és saját magaddal is. A sors rövidesen bebizonyítja.

Angyalhoroszkóp december 8-tólSkorpió

Rafael arkangyal meg akarja mutatni neked, hogy akivel üzletelni akarnál, miért ne tedd. Figyelj hát rá, pontosabban a jelekre, amelyekből bőven lesz ezen a héten, csak nyitott legyél rá. Mert ezek mind figyelmeztetések, amelyek meg kívánnak óvni attól, hogy később nagyot csalódj, hogy anyagi veszteségeid legyenek.

Angyalhoroszkóp december 8-tólNyilas 

Zadkiel arkangyal veled van, és talán ő akadályoz meg abban, hogy szerelmi téren őrültségeket kövess el. Forró fejedet is lecsillapítja, persze nem úgy, hogy hideg zuhanyt önt rád, pontosabban hideg zuhanyként ér egy hír kedveseddel kapcsolatban, hanem finoman, ami arra utal, hogy jó lesz ez a kapcsolat, de légy még egy kicsit türelmes.

Angyalhoroszkóp december 8-tólBak

Cassiel arkangyalnak köszönheted, hogy a kreativitásod a csúcsponton van, és öröm ér, mert amivel sokat nyűglődtél és nem is hittél benne igazán, arról most kiderül, hogy fantasztikus. Többen csodálnak, és még többen irigykednek rád a teljesítményed, az ötletességed, a lehetőséged miatt. Persze azt senki nem tudja, hogy korábban mennyi kétséged volt az egésszel kapcsolatban.

Angyalhoroszkóp december 8-tólVízöntő

Uriel arkangyal segít, hogy olyan dolgokról tudj beszélni valakivel, akinek reményt adhatsz, vagy akit úgy vigasztalsz, hogy talán magad sem hitted volna, hogy erre képes leszel. A munka vagy a suli miatt kissé fáj a fejed, mert a dolgok másként kezdenek alakulni, mint ahogy korábban kinézett. Urielt hívd, hogy ne kerülj hátrányba ezeken a helyeken.

Angyalhoroszkóp december 8-tólHalak

Asariel arkangyal a lélekvezetőd, aki nem hagy magadra még akkor sem, ha minden a legnagyobb rendben lenne. Habár a környezetedben vannak olyan emberek, akik nagyon nem kedvelnek, még az is lehet, hogy ezt is ki is mutatják, de te ezen nem sértődsz meg, egyetlen könnycseppet sem ejtesz, hanem ügyesen kezeled a helyzetet. Mindebben Asariel közelsége is benne van…


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top