Ezo

Heti horoszkóp március 26-tól

Három bolygó folytat hátráló mozgást, vannak ügyek, amelyekkel újra foglalkozni kell, ha akarod, ha nem.

Heti horoszkóp március 26-tólKos:
Csak semmi punnyadás! Ötleteket várnak tőled, méghozzá olyanokat, amelyek nagyobb hasznot hoznak. Ha megbeszélésen vagy bármilyen tárgyaláson veszel részt, sziporkázni fogsz, és ez jó, mert éppen ezt várják tőled. Ragyogó formában leszel amúgy is, talán még a partnered is féltékenykedni fog, pedig nem adsz rá semmi alapot. Egyszerűen csúcsformában leszel, ez minden. Egy dologra ügyelj, hogy valakinek az évfordulójáról ne feledkezz meg!

Heti horoszkóp március 26-tólBika:
A munkahelyeden vagy a suliban téged érintő dolgokkal kell foglalkoznod. Amikről azt hitted, hogy elvégezted, vagy hogy egy ügy lezártnak tekinthető, arról most kiderül, hogy ismét terítéken van, és neked kell kitalálni, hogyan és miként oldjátok meg a feladatot. Lehetséges, hogy az isteni szikra nem a te fejecskédből fog kipattanni, hanem egy olyan személyéből, akit nem kedvelsz. De jó taktika, ha ezt nem mutatod, hanem inkább lelkesedsz érte, mert a dolog megoldódik, és te többet időt szentelhetsz annak, ami igazán érdekel, és ami már a körmödre ég.

Heti horoszkóp március 26-tólIkrek:
Ezen a héten egy kis hiúságért nem kell a szomszédba menned. De úgy is mondhatjuk, hogy hiúság, Ikrek a neved! Talán még azon is gondolkodsz, hogyan lehetnél még szebb, még vonzóbb, és nem sajnálod rá a pénzt, az átalakulással járó fájdalom sem riaszt el, a régebb óta fontolgatott terv most elérkezik a megvalósítás fázisába. Ha ez netán megtörtént, akkor jelentkezhetnek ezzel kapcsolatban olyan jelek, amelyek arra utalnak, hogy jól tetted, amit tettél. A munkahelyeden valaki keveri a kártyát, amiből maradj ki. Már csak egy kis pletyka hiányzik.

Heti horoszkóp március 26-tólRák:
Lehetséges, hogy ezen a héten rongyosra kell beszélni a szádat, és ezen már nem is csodálkozol. Csak azon, hogy még mindig ugyanazt magyarázod, mert a dolgok mégsem úgy történnek, ahogyan kellene. A saját részedről hiába teszel bele anyait-apait, mégsem úgy működik minden, ahogyan elvárnád. Olykor felmerül benned az érzés, hogy mintha nem is ugyanazon a nyelven beszélnétek. Légy türelmesebb a héten, és meglátod, ez a türelem meghozza a számodra azt az eredményt, amiért keményen – már egy ideje – megdolgoztál.

Heti horoszkóp március 26-tólOroszlán:
Nincs okod a sértődésre, beláthatnád. Mert vannak olyan dolgok, amelyek valóban nem tartoznak rád, sőt minél kevesebb ember tud róla, annál jobb, annál nagyobbat fog „szólni”. És te ennek a haszonélvezője leszel. A szerelemben végül is te vagy az, aki addig-addig játszadozik a partnerrel, amíg az megunja az egészet, és könnyen előfordulhat, hogy ha nem is véglegesen, de lelép, felszívódik, kikerül a látómeződből… Ezért jól fontold meg, hogy mit csinálsz! Ha már korábban kezdődött közöttetek ez a kis játszma, akkor ezen a héten nem ártana, ha visszafognád magad, és ha nem jelentkezik, akkor egy vicces bocsánatkérő sms-t küldhetnél neki.

Heti horoszkóp március 26-tólSzűz:
Értesz az emberek nyelvén, ezért aztán legyen bárkiről szó, ragyogóan kommunikálsz mindenkivel, így nem csoda, ha szinte mindenki odavan tőled. No persze, azért akadnak, akiket a népszerűségedtől ráz a hideg, de velük ne foglalkozz, csak arra koncentrálj, hogy megfelelj az elvárásoknak, és amit megígértél, azt be is tartsd. És nem árt, ha a szerelemben engedményeket teszel, a partnered ezt nagyra értékeli majd. Egyébként igen termékeny a hét, ha nem vágysz utódra, akkor ne felejts el védekezni.

Heti horoszkóp március 26-tólMérleg:
A család az első, persze vannak pillanatok, amikor kénytelen vagy a második helyre sorolni szeretteidet, mert a megélhetés, vagy valami lehetetlen dolog, ami kellemetlenséget okozhat, elsőbbséget kíván. Így lesz ez a héten is, bármennyire fontosak, valaki vagy valakik felbukkanása olyan lesz, mint derült égből a villámcsapás, és kénytelen leszel ezzel foglalkozni. Üdvös lenne, ha végre-valahára letennél már arról a vágyadról, hogy aki egyszer elment, és hallani sem akar felőled, az majd visszajön…

Heti horoszkóp március 26-tólSkorpió:
Munkahelyeden nem úgy működik minden, ahogyan szeretnéd. Sem a feletteseid, sem a kollégáid között nem vagy valami népszerű, mondjuk az utóbbi, hogy a kollégák szeretnek-e vagy sem, igazán nem érdekel. De jó lenne, ha összekapnád magad, és úgy kommunikálnál, úgy állnál hozzá dolgokhoz, hogy mindenki azt lássa, teljes gőzzel benne vagy, és igenis vállalod a terheket. Hétköznapi apróbb-cseprőbb ügyek intézésekor bosszúságok érhetnek, amin nem érdemes mérgelődnöd, mert csak az energiáid csappannak meg.

Heti horoszkóp március 26-tólNyilas:
Talán nem esünk túlzásokba, ha a csillagállások alapján azt mondhatjuk, hogy már-már az őrület határát súrolod, amikor a szerelmedről van szó. Annyira odavagy érte, hogy nincs ember, aki ne venné ezt észre, és már az elmúlt héten is voltak napok, amikor másra sem tudtál gondolni, csak rá. Ezen a héten ez még inkább így lesz. Pedig össze kell kapnod magad, mert sem a kollégáid, sem a főnökeid nem lesznek veled elnézőek, ha nem nyújtasz olyan teljesítményt, amit elvárnak tőled.

Heti horoszkóp március 26-tólBak:
Vannak emberek, akik képtelenek őszintén, nyíltan beszélni. Megtapasztalhatod ezt a héten, mégpedig néhány héttel ezelőtt történt esemény kapcsán. Azt hitted, hogy magyarázatot kapsz a miértekre, és eddig türelmesen vártál. Most az illetőnek lehetősége lenne, hogy elmondja, mit, miért tett, de nem teszi. Ez annyira felbőszít, hogy még az is megtörténhet, hogy egyszerűen törölni fogod őt nemcsak a mobilodból, hanem az egész életedből. Ha vizsgára vagy felvételire készülsz, akkor egészen meglepő dolog történik, aminek örülhetsz.

Heti horoszkóp március 26-tólVízöntő:
Csak semmi tunyaság, mert annak nem lesz jó vége. Mozdulj, járj rendszeresen edzésekre, tölts több időt a szabadban, ragyogóan fogod érezni magad. Előfordulhat, hogy az elmúlt héten még valami nagyon ígéretesen alakult, minden arra utalt, hogy megkapod azt, amit szeretnél. Ráadásul érezted, hogy milyen jó benyomást tettél olyan emberekre, akiken döntések múlnak. Ám van valaki a háttérben, aki irigy rád, és féltékeny megjegyzések elejtésével próbálja nehezebbé tenni a helyzetedet, és a dolgok másként történnek, mint ahogy azt szeretnéd.

Heti horoszkóp március 26-tólHalak:
Őszinteség dolgában nem állsz a héten a helyzet magaslatán. Úgy vagy az egésszel, hogy inkább kíméletességből füllentesz, mert képtelen vagy elmondani az igazat. Annyira átérzed a másik fájdalmát, hogy vagy nem mondasz semmit, vagy a valóságot annyira szépre fested, hogy tulajdonképpen abból semmi sem igaz. Hogy származik-e valami bajod ebből? Persze, te tudod a legjobban, hogy egyszer mindennek eljön az ideje, és keményen fizetni fogsz azért, amit most elhallgatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top