Ezo

Heti horoszkóp április 23-tól

Gyorsan elillanó energiák jellemzik a hetet, amit ragadj meg, hogy eredményeket érj el.

Heti horoszkóp február 27-tőlKos

Végre-valahára hozzájutsz már ahhoz a pénzhez, amiért megdolgoztál. És ez, ha nem is boldoggá, de elégedetté tesz. Találkozhatsz egy olyan emberrel, akivel nagyon jót beszélgethetsz, talán ezért fizetned kell, de megéri az árát, mert egészen másként látsz majd helyzeteket, és nem fog lelki gyötrelmet okozni, hogy egy barát, akire számítottál és sokat tettél érte, tulajdonképpen semmibe vesz. Ez a hét nem lesz rossz, főleg ha párkapcsolatban élsz, mert partnereddel mindent meg tudsz beszélni.

Heti horoszkóp február 27-tőlBika

Jó passzban leszel, különösen akkor, ha szerelmes vagy, mert mi is lehetne boldogítóbb, hogy szeretnek és viszont szeretnek. Ráadásul a családod szinte minden tagja odalesz tőled, ajnározni fognak. Ha régóta párkapcsolatban élsz, és az utóbbi időben nem volt köztetek minden tökéletes, akkor kedvesed olyan dolgokat mond, amelyek miatt visszatér az önbizalmad, és újra boldognak érezheted magad. Ha netán szülő vagy, érdemes lenne gyermekedre jobban figyelni, mert nem biztos, hogy igazat mond.

Heti horoszkóp február 27-tőlIkrek

Tulajdonképpen talán csak egy-két embernek mondod el, hogy igazán eleged van abból, amit csinálsz. És vágysz valami egészen másra, mint amit eddig tettél, de még pontosan nem tudod, hogy mi az. Talán ezen a héten valakinek a segítségével rádöbbensz arra, hogy mi is lenne az, amibe érdemes lenne belekezdened, és ez hatalmas lendületet ad. Ha szerelmes vagy, akkor ezen a héten úgy érzed, hogy partnereddel szorosabbra kellene fűzni a szálakat. És talán a családod tagjaival, valamint a szerelmeddel szervezhetnél egy közös hosszú hétvégét.

Heti horoszkóp február 27-tőlRák

Külföldi utazásra nem a legszerencsésebb a mostani helyzet, mert előfordulhat, hogy semmi sem alakul úgy, ahogy tervezted, ráadásul olyan dolgok jönnek közbe, amelyek nem egyszerűen csalódást okoznak, hanem olyan helyzet áll elő, amikor nem tudod, hogy mit is akarsz igazán. A szerelemben viszont boldog pillanatokat élhetsz át, még az is lehet, hogy most kerül vagy került rá sor, hogy választottaddal kimondjátok a boldogító igent. És úgy érzed, hogy talán korábban tévedtél, amikor kétségeid merültek fel vele kapcsolatban, de ez már a múlté.

Heti horoszkóp február 27-tőlOroszlán

Nincs olyan dolog, amit ne lehetne megbeszélni. Még akkor is így van ez, ha egy régi kényes ügyről van szó, ami nem úgy alakult kettőtök között, ahogy szeretted volna. Partnered nem tudja, hogy mit akar, és ha nem tartod őt kézben, vagyis nem mondod meg neki, hogy mit tegyen, ha nem vagy rámenős vele szemben, akkor fennáll a veszélye annak, hogy a züllés útjára lép. Mindez elsősorban az anyagi teher miatt következhet be, amelytől szeretne szabadulni – bármi áron.

Heti horoszkóp február 27-tőlSzűz

Amíg a kreativitásod a csúcsponton van és új jövő képe tárul fel előtted, addig sajnos olyan események is történnek, amelyek miatt kissé szomorkás vagy. Ne legyél, mert pénz áll a házhoz, és a felettesed is értékelni fogja mindazt, amit végzel. Ha  a munkán kívül valami mást is alkottál, akkor igazán büszke lehetsz magadra – és persze a szeretteid is –, mert ez a valami elindít majd egy új úton, ahol sikert sikerre halmozhatsz. És végre teljesülni fog egy vágyad, amiről csak titokban álmodtál. Mindehhez óriási energiát adnak a csillagok.

Heti horoszkóp február 27-tőlMérleg

Minden okod megvan arra, hogy jókedvű legyél, hiszen arról a személyről, aki bosszúságot okozott neked, és talán el is vett tőled valamit, ami nagyon fontos volt, most azt hallod róla, hogy megjátssza magát, és igen-igen gyáva. Elhitette veled korábban, hogy milyen kemény, és most kiderül, hogy fogalma sincs arról, mit kell tennie. A szerelemben józan vagy és komoly, vágysz egy érett partnerre, akit ezen a héten megismerhetsz, és a családod is elfogadja.

Heti horoszkóp február 27-tőlSkorpió

Házas- vagy élettársaddal ezen a héten amolyan barátinak nevezhető a kapcsolatotok, ezért nem ártana, ha elutaznátok néhány napra, hogy újra feléledjen a régi tűz közöttetek. Ráadásul az utazás ugyan nem lesz zökkenőmentes, de élvezni fogjátok nemcsak a látottakat, hanem egymást is. Persze a családod aggodalmaskodni fog, hogy minden rendben megy-e, ezért aztán annyi sms-t, vagy telefont ereszthetsz meg, hogy talán még a rekordok könyvébe is bekerülhetsz.

Heti horoszkóp február 27-tőlNyilas

Na már csak ez hiányzott, hogy végre megjött a pénz, amiért annyit dolgoztál. Így aztán nem lesz gond befizetni majd az adót. És közben úgy kell dolgoznod, mint a kisördögnek, még az is lehet, hogy éjszaka is fent kell lenned, hogy időre elkészüljön minden. Ezen a héten sokat segíthetsz egy barátodnak, aki nagyon szeretne megszabadulni egy rossz szokásától, vagy egy hozzád közel állón, akivel szomorú esemény történt. Felettesed viselkedése jobban idegesít, mint máskor.

Heti horoszkóp február 27-tőlBak

Ellenállhatatlan vagy és szexi, és az, aki korábban csúnyán viselkedett veled, most mindent megtesz azért, hogy ezt feledtesse. Olyan helyzetbe kerülsz ezen a héten, hogy te diktálhatod az iramot, és minden úgy lesz, ahogy te akarod, mert ő nem akar mást, mint veled lenni. Azért egy kis játékba belemehetnél, és bolondíthatnád azzal, hogy többen is rád vannak indulva, még akkor is, ha ez jelen pillanatban nem így van. Meglátod, igen ütős lesz ez a kis mondatod. Balesetveszélyes a hét, és ha bulizol, figyelj arra, hogy mértékkel koktélozz.

Heti horoszkóp február 27-tőlVízöntő

Gyengének és gyámoltalannak érzed magad, amit talán a pénz hiánya okoz, illetve az a nagy anyagi teher, ami a válladat nyomja. A héten hatalmába keríthet az érzés, hogy csak sodródsz, és nem tudod, hogy mi lesz veled, miközben a partnered egyre népszerűbb, egyre jobban megy a szekere, és ez még inkább frusztrálttá tesz. Nem ártatna, ha elutaznátok, mert ez jót tenne a kapcsolatotoknak, hogy ne távolodjatok el egymástól. Ha szülő vagy, akkor a csemetédet olyan boldognak látod, hogy talán madarat is lehetne fogatni vele, és persze veled is.

Heti horoszkóp február 27-tőlHalak

Még az is megtörténhet ezen a héten, hogy képtelen leszel ellenállni a csábításnak, és igent mondasz egy olyan kapcsolatra, amely feledteti veled a nyomasztó érzéseket. Igaz, hogy utána bűntudatot érzel, és még az is elképzelhető, hogy eljátszod az áldozatot, akit a partnere viselkedése kergetett ebbe a helyzetbe, és benne rossz lelkiismeretet provokálsz. Jobb lenne, ha nem tennéd, hanem inkább a munkádra koncentrálnál, és arra, hogy a barátaid mennyire szeretnek téged.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top