Ezo

Heti horoszkóp április 30-tól

A csillagok szerint a régi dolgok megváltoznak, és az újhoz könnyebben tudunk alkalmazkodni.

Heti horoszkóp február 27-tőlKos

Igenis ki kell nyitni a szád, és alaposan meg kell mondanod a véleményed, mert csak így érheted el azt, amit akarsz. A munkád során kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, váratlanul kiderülhet valakiről, hogy mégsem olyan, mint amilyennek mutatta magát, de ügyesen forgatod a szavakat, és bátran elmondhatod neki, hogy milyen nagyot csalódtál benne. Az egészségedre is jobban vigyázz, a természetben a bogarak hajtani fognak rád…

Heti horoszkóp február 27-tőlBika

Igazi mázlista vagy, ha ezt esetleg eddig még nem tudtad volna, akkor most ebből a horoszkópból megtudhatod. Ezért ne hagyj ki se nyereményjátékot, és semmi olyat, amiből pénzed lehet, de nem kell érte kőkeményen megdolgoznod. A kedvezően alakuló pénzügyeid olyan hatással vannak rád, hogy talán egészen más színben látod a világot, mint eddig. Még a munkahelyeden is olyan dolgokat tudsz megoldani, egy új helyzet következtében, ami eddig nem ment.

Heti horoszkóp február 27-tőlIkrek

Ingatlan miatt adódnak problémák, vagy családtag, rokon az, aki úgy fel tud idegesíteni, hogy elveszíted a türelmed. Erre pedig nagy szükséged lenne a héten, mert a munkában vagy a hétköznapokban olyan lehetőségek várnak, amelyek jó lehetőségnek számítanak, de csak hideg fejjel, józanul tudod őket megszerezni, illetve ellátni. Ha a szerelmeddel tervezel összeköltözést, vagy a partnered találkozik a családod tagjaival, akkor minden jól megy – arra pedig ne légy kíváncsi, hogy a hátatok mögött ki mit mond rólatok.

Heti horoszkóp február 27-tőlRák

Csak olyasmit vállalj, amit teljesíteni tudsz. Ha valamit régen megígértél valakinek, akkor ezen a héten – mint utolsó határidő – teljesítened kell neki, mert nemcsak saját magadat járatod le, hanem őt is kellemetlen helyzetbe hozod. Amennyiben tartós kapcsolatban élsz, tökéletes az összhang közöttetek, ami viszont nem tetszik mindenkinek. Például az exed majd megőrül attól, amit hall rólad. És ezen a héten a pletykagépezet az ötödik sebességbe kapcsol, és olyanokat terjesztenek rólad, hogy már csak nevetni tudsz rajta.

Heti horoszkóp február 27-tőlOroszlán

Az a szerencse, hogy vannak barátaid, jó ismerőseid, akiknek a segítségével pótolni tudod azt a pénzt, ami most kiesik. A munkahelyeden – ha új –, akkor óriási szerencséd lesz, olyan kollégákkal jössz össze, akik miatt nemcsak a munkát tartod főnyereménynek, hanem ösztönösen úgy érzed, mintha új kerékvágásba kerülne az életed. Külfölddel kapcsolatban le kell beszéljelek az e heti csillagállások alapján, nem érdemes sem utazni, sem hosszabb távra tervezni.

Heti horoszkóp február 27-tőlSzűz

Több dologba fektetsz nagy energiákat, és talán úgy gondolod, hogy ez felesleges. Nem így van, csak talán a heti csillagállások az okai annak, hogy kicsit borongósabban látod a dolgokat. Ám kitartás, mert a felettesed és egy olyan személy, akiről nem is gondoltad volna, hogy figyel rá, és akinek adsz a szavára, csupa jókat mondanak rólad. És ha kritika ér, akkor az építő jellegű, amin ne sértődj meg, fogadd el, meglátod még jobb leszel.

Heti horoszkóp február 27-tőlMérleg

Csak azt ne mond a héten, hogy olyan távol áll tőled a számok világa, mint Makó Jeruzsálemtől. Mert ezen a héten az élet bebizonyítja, hogy ez nem így van. Nagyon is racionális vagy, és pontosan tudod, hogy minek mennyi az ára, mi és ki mennyit ér, és azt is, hogy kivel milyen kapcsolatot tudsz, vagy kell kialakítani. Ha a párkapcsolatodban válság állt be, akkor itt az ideje, megkérj valakit, segítsen nektek, hogy újra egymásra találjatok. Egy olyasvalakit, aki a szavak mestere…

Heti horoszkóp február 27-tőlSkorpió

Húú, de kemény vagy a héten, tombolnak benned az energiák és a hormonok egyaránt. Így aztán minden okod megvan arra, hogy magadba bolondítsd – szavak nélkül, elég az a mágikus pillantás, amihez úgy értesz – azt a személyt, aki aztán majd úgy táncol, ahogy te fütyülsz. A meglévő szerelmi kapcsolatodat bizonytalannak érzed, és ez teljesen természetes, hiszen most kezdesz bizonyos dolgokra rájönni, és még az is felmerülheted benned, hogy eddig talán Csipkerózsika álmába merültél?

Heti horoszkóp február 27-tőlNyilas

Ideges vagy, talán még a tenyered is izzad, ami nem csoda, már ha a szerelemről van szó. Különösen akkor, ha ezen a héten találkozol azzal a személlyel, akivel néhány hónapja összejöttetek, de mindig közbejött valami és nem tudtatok találkozni. Nem muszáj kősziklának tetetni magad – mert úgysem megy ez neked –, hanem normális hangnemben megbeszélni, hogy ki miért sértődött meg, és utána úgy fog lobogni a szenvedély közöttetek, mint az első percben.

Heti horoszkóp február 27-tőlBak

Egyes vágyak valóra válásának a hetét élheted, és nagyon jól fogod magad érezni, különösen, ha ez szerelmi vágy vagy a gyermekeddel kapcsolatos. Az otthonod könnyen lehet, hogy a mostani héten kisebb csatatérre emlékeztet, ami nem csoda, előfordulhat, hogy olyan személyek is felkeresik, akiket igazán csak akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Anyagi ügyek terén bizonytalan a helyzet, előfordulhat, hogy ígérnek, ígérgetnek, de abból semmi sem lesz. A dolgok irányítását a saját kezedbe kell venned.

Heti horoszkóp február 27-tőlVízöntő

Ha az elmúlt héten úgy érezted, hogy a munkahelyeden nyugodtan ki lehetne tenni az őrültekháza táblácskát, akkor ezen a héten a helyzet fokozódhat, és egészen biztosan lesznek pillanatok, amikor szinte minden hajad szála az égnek áll. Eljuthatsz arra a pontra, amikor úgy gondolod, hogy vannak emberek, akik azért születtek, hogy téged bosszantsanak. Ám ez nem így van, őrizd meg a nyugalmad, és örülj a szép pillanatoknak, valamint a család legkisebb tagjának.

Heti horoszkóp február 27-tőlHalak

Ontod magadból a jobbnál jobb ötleteket. Ráadásul őrjítőn jól nézel ki, így aztán kapós vagy. Még az is megtörténhet, hogy ahol eddig nem néztek jó szemmel, most rájöttek, hogy milyen értékes vagy a számukra. És még az is megtörténhet ezen a furcsa héten, hogy valaki, aki nem kedvelt, azt mondja, számít rád, látja benned mindazt, amire szüksége van nemcsak neki, hanem talán a cégének is. Házas- vagy élettársaddal a pénz miatt lesz feszült a viszonyotok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top