Ezo

Angyalhoroszkóp május 10-től

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp december 8-tólKos

Gábriel arkangyalt arra kérd, hogy figyelmes legyél, főként a hétköznapokban, és ha munkáról van szó. Ráadásul egy kollégával vagy osztálytársaddal, akivel nagyon bizalmas a viszonyod, most van valami, amit nem kellene megosztanod vele, mert sajnos képtelen lesz ezt a titkot megtartani. Kérd védőangyalod, hogy akadályozzon meg abban, hogy elmond neki, amit gondolsz.
Olvasói történet: Angyalok gyógyították a szívemet

Angyalhoroszkóp Bika

Jofiel arkangyalra veled van most, amit időnként érzel, mert szerencsésen alakulnak bizonyos dolgaid, időnként viszont úgy érzed, mintha elhagyott volna. Ha ezt érzed, és már szinte nem tudod elviselni valakinek a stílusát, a jelenlétét, az igazságtalanságát, akkor kérd lélekvezetődet, és segíteni fog.
Te miben kéred az angyalok segítségét?

Angyalhoroszkóp Ikrek

Chamuel arkangyal veled van, és ezt szinte érzed, mert elkerülnek azok a problémák, amelyekkel a környezetedben élők közül sokan küszködnek. De van valami, amihez lélekvezetőd támogatása szükséges. Amennyiben valakivel együtt élsz, netán régebb ideje együtt jártok, akkor a titkolódzás, az elhallgatás, vagy gyanúsnak vélt dolgok, esetleg egy harmadik személy felbukkanása okozhat feszültséget közöttetek. Chamuel segítségét kérd a viták elsimításában.
Angyali jóslat 2012-re

Angyalhoroszkóp Rák

Muriel arkangyalt kérd, hogy egy baráti kapcsolatod ne menjen tönkre. Ugyan te sok mindent megteszel a kapcsolatért, de úgy veszed észre, hogy a másik nem. Muriel közbenjárására számíthatsz – persze csak ha szóban vagy gondolatban megkéred –, hogy az a személy, aki fontos neked, ne tegyen olyan dolgokat, amivel a barátságotokat tönkretenné.
Te miben kéred az angyalok segítségét?

Angyalhoroszkóp Oroszlán

Mihály arkangyal segítségére számíthatsz most is, főleg ha szerelemről van szó. Ha összekeverted a munkát és a szerelmet, vagy a suliban jöttél össze valakivel, akkor olyan helyzet alakul ki, amikor a kapcsolat a rossz kommunikációnak, és sajnos a te viselkedésednek köszönhetően, akár szét is mehet. Ezért kérd lélekvezetőd, hogy „súgja” meg kényes szituációkban, mit tegyél, illetve mit ne tegyél.
Angyali jóslat 2012-re

Angyalhoroszkóp Szűz

Raziel arkangyal jó, ha veled van, különösen, amikor elbizonytalanodsz, hogy talán mégsem olyan jó mindaz, amit csinálsz, mint gondoltad. Ráadásul úgy érzed, hogy a felettesed sem úgy viselkedik, mint ahogy szokott. Kérd Razielt, hogy alkalmazkodni tudj a helyzethez, ami most nem megy olyan könnyen.
Angyali jóslat 2012-re

Angyalhoroszkóp Mérleg

Haniel arkangyalt kérd, hogy legyőzd a kisebbrendűségi érzést, ami ezekben a napokban a hatalmukba keríthet. Különösen amikor tudomásodra jut, hogy akik fontosak voltak neked, és van aki még a mai napig is nagyon fontos, olyan eseményen vesznek részt, ahova téged nem hívnak. Pedig igazán neked lenne ott a helyed. Kérd Hanielt, hogy adjon lelki nyugalmat.
Te miben kéred az angyalok segítségét?

Angyalhoroszkóp Skorpió

Rafael arkangyal jó, ha veled van, na nemcsak az olyan hétköznapi dolgokban, hogy sikerüljön parkolóhelyet találnod, vagy ne szaladj bele közlekedéskor egy ellenőrzésbe, vagy valami miatt ne büntessenek meg, hanem azért is, hogy úgy tudd előadni azt, amit gondolsz, amit mondanod kell, hogy abban erő legyen, és azt senki ne merje megkérdőjelezni.
Olvasói történet: Angyalok gyógyították a szívemet

Angyalhoroszkóp Nyilas 

Zadkiel arkangyalt feltétlenül hívd, mert az is előfordulhat, hogy szinte minden összeomlik ezekben a napokban, és semmi nem úgy történik, ahogy szeretted volna. Ráadásul gyanúsan viselkedik egy barátod, mintha nem akarná betartani azt, amit megígért. Kérd Zadkielt, hogy tegye egyértelművé a helyzetet, és hogy úgy tudj beszélni, amivel nem bántod meg.
Angyali jóslat 2012-re

Angyalhoroszkóp Bak

Cassiel arkangyalhoz fordulj, ha szülő vagy, és a gyermekeddel gondjaid támadnak. De lélekvezetőd a segítőd, ha szerelmes vagy, és a partnereddel a dolgok nem úgy mennek, ahogy azt szeretnéd. Ha úgy érzed, hogy a kapcsolatotokban van egy harmadik személy, akkor kérd Cassielt, valamilyen módon jelezze, mikor jön el az ideje az őszinte beszélgetésnek.
Te miben kéred az angyalok segítségét?

Angyalhoroszkóp Vízöntő

Uriel arkangyal a lélekvezetőd, akire számíthatsz, ha anyagilag megszorulsz, mert olyan helyzetet teremt, amivel lehetőséged lesz némi pluszbevételre szert tenni. Igaz, hogy ehhez valakinek a jóindulata is kell, hogy éppen neked adja azt a munkát, amivel megszerezheted azt a plusztpénzt, amire szükséged lenne. Ezért fordulj Urielhez, hogy ő is támogasson.
Olvasói történet: Angyalok gyógyították a szívemet

AngyalhoroszkópHalak

Asariel arkangyal segít abban, hogy őszinte légy, ami nem könnyű, amikor éppen annak a személynek kellene megmondanod az igazat, aki nagyon szeret, és aki valamilyen formában rád van szorulva, a segítségedre van szüksége. De ha most nem vagy őszinte, akkor később sokkal nehezebb dolgod lesz.
Te miben kéred az angyalok segítségét?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top