Ezo

Heti horoszkóp május 14-től

Kompromisszumkésznek kell lennünk, és vigyázni arra, hogy ne szegjük meg a szabályokat.
Heti horoszkóp május 14-től

 

KosKos

A partnered szeretne olyan dolgokról beszélgetni veled, amelyek nagyon fontosak neki, de sajnos a viselkedése korábban olyan volt, hogy te erre nem igazán vagy vevő. Próbálj most kikapcsolni, bármennyire lefoglal a munkád, mert előfordulhat, ha nem hallgatod meg, akkor újabb konfliktus alakul ki közöttetek. Anyagi ügyek miatt ne omolj össze, csak legalább ne kövess el szabálytalanságot, hogy legalább az ne húzzon ki pénzt ki a zsebedből.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Bika

Nem jellemző rád a kétkulacsos viselkedés, de az már igen, a saját érdekeidet nézed mindenekfelett. Ez ugyan lehetne önzésnek nevezni, de tartózkodjunk ettől a nem szép szótól. Bármilyen nehéz is a helyzet, és úgy érzed, hogy a felettesednek vannak kifogásai a munkáddal kapcsolatban, akkor sajnos ez igaz, és nem tehetsz ellene semmit, csak annyit, hogy követed az utasításait, különben nagyon rosszul jársz. A szerelemben válságos helyzet alakulhat ki, ha nagyon kötöd az ebet a karóhoz.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Ikrek

Nincs nálad szexisebb a héten megint az állatövben, és egy régi kapcsolatodban úgy érzed, hogy minden simán megy, boldog vagy és nyugodt. Miközben a partnered már nem annyira, mert talán rossz érzések kerítették hatalmukba: netán más is van körülötted, nem csak ő az egyetlen az életedben, ezért felkészülhetsz furcsa telefonokra, érdekes kérdésekre, amelyek mind arra utalnak, hogy bizony nyomozhat utánad. Persze a maga módján. A munkahelyeden nem egyértelmű szinte semmi sem, ráadásul érzed, hogy titokban készül valami, ami érinteni fog téged.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Rák

Egy barát kellemes meglepetést tartogat, vagy ha társaságban töltöd az időd, akkor olyan élményben lesz részed, amely miatt igazán boldognak érezheted magad, és legszívesebben elújságolnád mindenkinek, hogy valójában milyen szerencse ért. Ne tedd, csak azoknak mondd el, akikben nagyon megbízol, de még ebben az esetben is szelektálj, mert nem tudhatod, hogy a számodra fantasztikus hír mit vált ki még a legjobb barátodból is. Ha utazol, főleg ha tömegközlekedsz, nagyon vigyázz, mert értéktárgyaidtól varázslatos módon szabadíthatnak meg.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Oroszlán

A munkahelyeden kicsit vissza kell fognod magad, mert vannak olyan kollégák és ráadásul a felettesed is, akik nem kimondottan kedvelnek ezen a héten, leginkább a stílusod miatt. Ezért próbálj meg visszahúzódóbb lenni, és ha van a munkahelyeden barátod, leginkább csak vele megbeszélni mindazt, ami foglalkoztat, vagy amivel nem értesz egyet. A szavaid nála meghallgatásra találnak, sőt egyet is fog érteni veled. Anyagi ügyied nem állnak olyan cudarul, talán éppen azért, mert beesik egy olyan lehetőség, amire nem számítottál.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Szűz

Csúcsformában leszel ezen a héten, erőd teljében, és képes vagy mindenkit lenyomni, aki nem azt és úgy teszi, ahogy te mondod. Még a feletteseddel szemben is úgy adod elő magad, hogy nem tud neked ellenállni. Pénzügyek miatt pedig egyáltalán ne fájjon a fejed, mert ezen a héten az elmúlt időszak kiadásai után végre bevételre tehetsz szert, méghozzá tartós bevételre. Talán az is előfordulhat, hogy olyan események történnek, amelyek egy új úton indítanak el, és óriási befolyással lesznek a jövődre, amely már most elkezdődött…
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Mérleg

Jobban odafigyelhetnél a stílusodra, mert soha jobban nem számított az első benyomás, mint most. Ezért ügyelj arra, hogy a különböző eseményeken, amelyeken részt kell venned, milyen ruhában jelensz meg. Ha szükséges, akkor újítsd fel a ruhatárad, és ha muszáj ezért a tartalékodhoz nyúlni, akkor tedd meg, meglátod, megéri. Ha titkos viszonyt folytatsz, és azt gondoltad, hogy nincs jövője, akkor tévedtél, meglátod, rövidesen változás történik az életedben.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Skorpió

Csalódás érhet a szerelemben, mert kiderülhet, hogy a közös terveiteket mégsem tudjátok olyan gyorsan kivitelezni, mint ahogy szerettétek volna, és talán ennek a jog, a törvény is az oka. Esetleg ha a szerelmed házas, vagy együtt él valakivel, akkor annak exe sem úgy fog viselkedni, ahogy azt te elképzelted. A munkában kaotikus helyzet van kialakulóban, aminek egyedül te vagy az oka, mert nem hallgatsz azokra, akik jót akarnak neked, hanem önfejűen mész a saját fejed után, és meglátod, akik ártani akarnak neked, azok most tudnak.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Nyilas

Erőn felül vállalsz, de muszáj, mert kell a pénz, méghozzá ezer helye van, így aztán szinte nem vagy otthon, vagy csak késő éjszaka érsz haza, és még a hétvégét is munkával töltöd. De ha nem akarod elveszíteni az állásodat, és több pénzt akarsz keresni, akkor kénytelen vagy így cselekedni. Az otthonod biztonságára ügyelj jobban, mert besurranók vannak ezen a héten a láthatáron. A szerelemben olyasvalaki gyújtja fel a szívedben a lángot, akit régen ismersz, és aki csúnyán viselkedett veled. De ez most nem számít.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Bak

A szerelmi kapcsolatokban nehéz helyzet alakulhat ki. Ha párkapcsolatban élsz, akkor előfordulhat a válás lehetősége, mert a partnered úgy viselkedik, hogy ez számodra elfogadhatatlan. Viszont neked közben kezd valami alakulni, és ugyan nem te vagy az, aki másra vágysz, de a kedvesed viselkedése tulajdonképpen valakinek a karjába lök. Váratlan jövés-menésre számíthatsz az otthonodban. Ha most kerül sor olyan dolgokra, mint felújítás vagy átalakítás, akkor csak úgy pattannak ki a fejecskédből a jobbnál jobb ötletek, amelyek egy vagyonba kerülnek.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Vízöntő

A szerelemben mázlista vagy, még az is megtörténhet, hogy már hosszabb ideje együtt jártok vagy együtt éltek, és a partnered teljesíti a régi vágyadat: esküvőről beszél. Ha szingli vagy, akkor olyasvalakit sodor utadba az élet, aki mellett élvezheted azt a szabadságot, amire szükséged van, de közben számíthatsz rá, biztos pont lesz az életedben. Amennyiben házas vagy, előfordulhat, hogy a párod még a munkáját is hazaviszi, annyi feladat szakad a nyakába, és még a panaszáradatát is végig kell hallgatnod.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Halak

Lehet, hogy ezen a héten már nem vagy olyan nagy sztár, mint gondoltad eddig. Előfordulhat, hogy saját magadnak sem mered bevallani mindazt, amitől tartasz, amitől titkon félsz, mert úgy vagy vele, ha kimondod, vagy ha csak rá gondolsz, akkor már be is vonzod. Na azért ne legyél ennyire félénk, mert sokan szeretnek téged, és arról a hely, amit kivívtál magadnak, nem fog téged senki elmozdítani. Ugyan vannak riválisaid, de olyan emberek állnak a hátad mögött, akiknek a támogatása nagyon sokat jelent.
Havi horoszkópod itt keresd!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top