Ezo

Angyalhoroszkóp május 17-től

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp december 8-tólKos

Gábriel arkangyal, a lélekvezetőd megóv egy nagy hazugságtól. Mármint olyan helyzetet teremt, amikor rákényszerít arra, hogy igazat mondj. És muszáj kérned Gábrielt, hogy húzzon ki a bajból, amikor számon kérhetnek rajtad valamit, vagy amikor a közlekedés szabályait kívánod áthágni.
Olvasói történet: Angyalok gyógyították a szívemet

Angyalhoroszkóp Bika

Jofiel arkangyalhoz suttogd el kérésed, ami meghallgatásra talál. Különösen akkor,  ha úgy érzed, hogy mindent megtettél azért, hogy sikert érj el, de vannak olyan emberek, akiknek az őszintétlensége, a hozzá nem értése, vagy csak egyszerűen a nemtörődömsége keresztülhúzza a számításaidat, anyagilag is. Sőt hiába végzel valamit jól, a ő hatásukra úgy tűnik, hanyag vagy. Kérd lélekvezetőd segítségét ebben a helyzetben.
Te miben kéred az angyalok segítségét?

Angyalhoroszkóp Ikrek

Chamuel arkangyalra, lélekvezetődre számíthatsz. Aki megóv téged attól, hogy áldozata legyél egy hazugságnak, vagy figyelmetlenségből olyasmit tegyél, amivel kivívod, no nem a sors, hanem inkább a hatóságok kitüntető figyelmét, amire aztán végképp nincs szükség.
Angyali jóslat 2012-re

Angyalhoroszkóp Rák

Muriel arkangyalra jobban figyelj, mint máskor, mert még útmutatást is kaphatsz tőle – természetesen erősebb megérzések szintjén –, hogy mikor legyél jó helyen, ami rendkívüli előnyökkel jár. Különösen akkor, ha ingatlannal kapcsolatos elintéznivalód van, esetleg külföld vagy vizsga az, ami miatt izgatottabb vagy.
Te miben kéred az angyalok segítségét?

Angyalhoroszkóp Oroszlán

Mihály arkangyalra szükséged van ezekben a napokban, talán jobban, mint általában máskor. Juss közös nevezőre azzal a személlyel, akit nagyon szeretsz, de az utóbbi időben számodra érthetetlen módon nem értitek egymást. És még inkább kérd Mihály arkangyalt, hogy ne történjen ezzel a személlyel semmiféle negatív dolog.
Angyali jóslat 2012-re

Angyalhoroszkóp Szűz

Raziel arkangyal ki mással is lehetne, mint veled. De a sikerek ne részegítsenek meg, nagyon figyelj, ha dolgozol vagy vizsgázol, mert valamit rosszul tudsz, és ezért lemaradhatsz egy lényeges, a jövődet erősen befolyásoló dologról. Amikor észreveszed magadon a kissé szétszórtság jeleit, akkor kérd Razielt, hogy segítsen koncentrálni.
Angyali jóslat 2012-re

Angyalhoroszkóp Mérleg

Haniel arkangyalra azért van többek között szükséged, hogy azt a csalódottságot, amit érzel, ne lássa meg a világ, pontosabban azok az emberek, akik esetleg okozták, vagy akiknek szinte nő az energiájuk, ha téged csalódottnak hisznek. Ezekben a napokban lelkileg sérülékenyebb vagy, Haniel viszont segít, ha valami nem úgy sikerül, ahogy tervezted, ne borulj ki.
Te miben kéred az angyalok segítségét?

Angyalhoroszkóp Skorpió

Rafael arkangyal nem árt, ha veled van, de lesznek olyan pillanatok, amikor olyan halkan, hogy senki más ne hallja, elrebeged a nevét, és kéred, hogy jöjjön, mutasson utat abban a kaotikus helyzetben, amiben hirtelen magadat találod. Amikor muszáj lesz egy-két embernek megmondani, hogy hol is van szerinted – és esetleg a főnökeid szerint is – a helyük. És ez nem lesz egyszerű, de Rafael segít neked.
Olvasói történet: Angyalok gyógyították a szívemet

Angyalhoroszkóp Nyilas 

Zadkiel arkangyalt hívd, mert képes leszel elhamarkodni megint valamit. És ez elsősorban a szerelmi életedre vonatkozik. Pedig neked kellene várni, hogy a partner lépjen, de a türelmetlenséged az oka, hogy már nyugtalankodni kezdesz, ha nem úgy és azonnal történnek a dolgok, ahogy szerinted kellene. Kérd Zadkielt, hogy adjon türelmet, és akkor nem szúrod el dolgokat.
Angyali jóslat 2012-re

Angyalhoroszkóp Bak

Cassiel arkangyal segít neked, csak kérned kell. És ehhez semmi másra nincs szükség, csak arra, hogy higgy benne, láthatatlanul ott lesz, amikor kéred, és úgy irányítja az események fonalát, hogy abból te a lehető legjobban kerülj ki. Ha egy kicsit bánt, hogy miért nem vettél részt valamiben teljes mellszélességgel, akkor lélekvezetőd egy történésre hívja fel a figyelmed, és nyomban megadod saját magadnak a kérdésedre a választ. Ez amolyan aha-élmény lesz.
Te miben kéred az angyalok segítségét?

Angyalhoroszkóp Vízöntő

Uriel arkangyalt, a lélekvezetődet kérd, hogy akadályozzon meg abban, hogy sokkal többet mutass magadról, mint amennyi valójában vagy. Ugyanis nagyon rövid időn belül kiderül az igazság, és nevetség, netán gúny céltáblájává válhatsz. Ha most készülsz valami fontos eseményre, akkor is kérd lélekvezetődet, hogy semmi hiba ne csússzon közbe, ami akadályt jelentene, hogy elérd a célod.
Olvasói történet: Angyalok gyógyították a szívemet

AngyalhoroszkópHalak

Asariel arkangyalt hívd bátran, ha úgy érzed, hogy az otthon történteken már nem tudsz felülemelkedni. Ha úgy érzed, hogy legszívesebben elmenekülnél egy távoli szigetre, és nem vagy már kíváncsi senkire, különösen nem azokra a nagy terhekre, amelyeket valaki rád pakolt, és alatta csak nyögsz. Asarielt hívd, és megmutatja, hogy mégsem olyan nehéz a helyzet, mint gondoltad, örömöt csempész a hétköznapjaidba.
Te miben kéred az angyalok segítségét?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top