Ezo

Hétvégi horoszkóp május 18-tól

A hétvégén apró, szinte észrevétlen párkapcsolati változásokra készülhetünk, mégis ezek hosszú hónapokig befolyásolják majd az életünket. Vigyázat, ne essünk abba a hibába, hogy elítélünk másokat a szerelmi életük miatt!
Hétvégi horoszkóp május 18-tól

 

Hétvégi horoszkóp május 18-tólKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Valahogy mintha nem lennétek összhangban ezen a hétvégén. Rajtad kitör az álomkór, a pasid pedig pörög. Vagy épp fordítva: te vagy az, aki búgócsigázik, amíg ő nyugalomra vágyik. A kettőtök közötti hidat most a gyerekek képezhetik. Persze az is jó megoldás, ha külön programokkal szórakoztatjátok magatokat.

Ha csak keresed a szerelmet: Újabb hétvége, újabb buli. A szingli Kosok szórakozni vágynak, igaz, lesznek köztetek olyanok, akik most túl fáradtak ahhoz, hogy kimozduljanak otthonról. Arra viszont érdemes vigyáznod, hogy ne bánts meg másokat, különösen ne a potenciális pasikat!
A májusi horoszkópot itt találod!

Hétvégi horoszkóp április 27-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Ne akarj mindig nyerni! Ezen a hétvégén hagynod kellene, hogy néha a párodnak is igaza legyen. Tudod, mindig az okosabb enged, és minden nagylelkűségnek megvan a jutalma. Ha most nagylelkű vagy a pároddal, akkor harmónia költözik a kapcsolatotokba.

Ha csak keresed a szerelmet: Lávaként önt el a forróság, amikor meglátsz egy srácot a hétvégén… Az edzőtermek és a szabadtéri rendezvények most különösen veszélyesek ilyen szempontból: azt veszed észre, hogy a nyár közeledtével egyre több jó pasi szaladgál körülötted. Nagyon szeretnéd, ha valaki felfigyelne rád, és erre minden esélyed meg is van.
A májusi horoszkópot itt találod!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Mindketten hajlamosak vagytok a bezzegkedésre, és arra, hogy a múltat hánytorgassátok fel egymásnak. Pedig jobban tennétek, ha a szép emlékeket keresnétek elő a múltatokból. Ez a hétvége alkalmas arra, hogy felidézzétek a mézesheteiteket, s az első közös küzdelmeket, amelyek megerősítették a kapcsolatotokat.

Ha csak keresed a szerelmet: A győztes mindent visz a hétvégén, és te mindent meg is teszel azért, hogy győztes lehess. Úgy érzed, hogy most bosszút állhatsz a középiskolásként elszenvedett minden sérelmeden, és az összes kamaszkori szerelmi botlásodat kijavíthatod. Lehet, hogy pont egy kamaszkori szerelmeddel találkozol újra a hétvégén?
A májusi horoszkópot itt találod!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Szeretnél kihátrálni egy veszekedésből, de ez csak olaj lesz a tűzre! A párod, ha megérzi, hogy visszakoznál, többszörös erővel kapcsol rá, és kicsit sem lesz engedékeny veled. Érdemes lenne egy kicsit keményebbnek lenned, és látszólag ragaszkodnod az álláspontodhoz. Látszólag, mert valójában valamennyit úgyis engedned kell.

Ha csak keresed a szerelmet: Pénteken hatalmas lendülettel és nagy elhatározásokkal készülsz a hétvégére. De szombat reggelre elpárolog a lendület, elenyészik a lelkesedés, és egy kis apátia marad. A barátnőid tudnak beléd lelket önteni, ők rá tudnak venni, hogy szombat estére összeszedd magadat, és így igazán jókedvűen végződhet a hétvége.
A májusi horoszkópot itt találod!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelmed szokatlanul megértő veled a hétvégén, és te azonnal gyanút is fogsz. Attól tartasz, hogy akar tőled valamit, és hogy a kedvességének meglesz az ára. Ha gyanakvással töltöd a hétvégét, annak valóban meglesz az ára, de ha lazítasz, akkor rájössz, hogy a párod csak egy romantikus hétvégére vágyik, semmi többre.

Ha csak keresed a szerelmet: Annyi íz van, annyi szépség, annyi élmény, és a szingli Oroszlánok most mindezt meg akarják tapasztalni! Most élményhajszoló vagy, és mindent megteszel azért, hogy a lehető legjobban alakuljon a hétvége. Vigyázz, ne ess abba a hibába, hogy végigrohanod a hétvégét, és nem szánsz elég időt semmire!
A májusi horoszkópot itt találod!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Ez a hétvége kifejezetten alkalmas lenne egy közös életmódváltásra. Most a párod sem idegenkedik ettől annyira, mint amennyire szokott, és te is nagyobb lelkesedéssel vágsz bele. Persze az életmódváltás most inkább sportolást jelent, semmint diétát, hiszen a hétvégén mindketten haspókok vagytok.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy kis szeretetere vágynak a szingli Szüzek, akik úgy érzik, hogy muszáj záros határidőn belül megtalálniuk a nagy Ő-t! Jó, ha észben tartod, hogy ezt nem lehet előre eltervezni, és nem lehet előírni a találkozó időpontját. Inkább engedd bele magad az életbe és a hétvégi bulizásba!
A májusi horoszkópot itt találod!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Egy kis féltékenység üti fel a fejét a Mérlegek kapcsolatában. Nem annyira te vagy a féltékeny, mint amennyire a párod, aki attól tart, hogy nem vagy vele teljesen őszinte. Ha nincs semmi oka ezt gondolni, akkor nyugodtan belemehetsz egy nagy lelkizős beszélgetésbe, de ha igaza van, akkor inkább kerüld a túl intim témákat!

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy tűnik, hogy a fiú, akivel mostanában találkozgatsz, nem mindenben mer megnyílni előtted. Ne erőltesd, hogy megnyíljon, mert ezzel csak elijesztenéd. Inkább hagyd, hogy a saját tempójában ismerkedjen veled. Ha ez túl lassú, akkor úgyis más lesz a befutó.
A májusi horoszkópot itt találod!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Szokatlanul nagy a harmónia köztetek. Mintha lassan már semmi sem maradna abból a feszültségből, aminek a nyomait még pár napja is érezted. Használd ki ezt a békét, és ahelyett, hogy az elvárásaidat sorolnád, bújj hozzá a szerelmedhez, és hagyd, hogy mindketten romantikus hangulatba kerüljetek.

Ha csak keresed a szerelmet: Pár hete találkoztál egy fiúval, aki most megint előkerül. Lehet, hogy újra el fog tűnni, de ettől függetlenül érdemes odafigyelned rá, és érdemes lenne beszélgetnetek. Ezen a hétvégén bátran kezdeményezz, mert most imponál a srácoknak, ha te kezdeményezel!
A májusi horoszkópot itt találod!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Próbáld meg pénteken este letenni a munkahelyi feszültséget, és ne vidd haza, mert ezzel az egész hétvégédet tönkreteheted. A párod most nehezen viseli, ha otthon is a munka jár az eszedben. Ő azt az álláspontot képviseli, hogy a hétvégének a családról (és persze róla) kell szólnia.

Ha csak keresed a szerelmet: A szerelem olyan természetességgel léphet be az életedbe, hogy szinte észre sem veszed. Most bizony azt hiheted, hogy csak egy barátság alakul köztetek, de ez jóval több lesz annál. Még az is lehet, hogy arra jössz majd rá néhány hónap múlva, hogy pont ezen a hétvégén találkoztál a lelki társaddal!
A májusi horoszkópot itt találod!
Hétvégi horoszkóp február 24-től
BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Egy mosollyal sok problémát megoldhatsz a hétvégén. A párodnak arra van szüksége, hogy ránevess, és hogy őt is felvidítsd. Nyugodtan bohóckodj vele, nyugodtan poénkodj, mert a humor segít közelebb kerülnötök egymáshoz.

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy ragyogsz egész hétvégén, hogy a fiúk nem bírják levenni a szemüket rólad! Persze lehet, hogy annyira szégyenlős vagy, hogy nem is érted, miért kell bámulniuk téged… Hidd el, a hétvégi flörtöket nem érdemes kihagynod. Ezek segítenek megédesíteni a napjaidat, és lerövidítik a nagy Ő-re való várakozást!
A májusi horoszkópot itt találod!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Talán úgy érzed, hogy semmi sincs benned, amit a párod ennyi idő után is vonzónak találna? Talán nem érted, hogy miért pont téged választott? Nem lenne szabad ilyen butaságokon gondolkodnod! Inkább figyeld meg a gesztusait, a hangsúlyait, mert ezek nem tudnak hazudni! Ha azt látod, hogy szeret, akkor nem kell aggódnod, de ha kezd elhidegülni, most még mindent helyrehozhatsz!

Ha csak keresed a szerelmet: Lassan eljön az a pillanat is, amikor egyszer csak szembejön veled a lelki társad egy buliban. Lehet, hogy ez nem ezen a hétvégén lesz esedékes, de ettől függetlenül érdemes kimozdulnod otthonról! A kirándulásokat és a piknikeket különösen élvezed ezen a hétvégén, de egy borkóstoló is jó program lenne!
A májusi horoszkópot itt találod!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Ha van bármilyen félelmed, sérelmed, amelyet szeretnél tisztázni, azt szombaton érdemes megbeszélned a pároddal. Most olyan erős a harmónia kettőtök között, hogy könnyedén átlendültök minden félreértésen. Vasárnap pedig menjetek vendégségbe, mert úgy tűnik, hogy jót tenne nektek egy kis rokonlátogatás.

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvége párkapcsolati tanácsadóvá képezi a Halakat. Lehet, hogy te még csak keresed az igazit, de ez egyáltalán nem akadályoz meg abban hogy mindenkinek elmondd, mit kellene tenniük a kapcsolatukban. Ne lepődj meg, ha nem hallgatnak rád, és a te (nem létező) párkapcsolatodra terelik a szót…
A májusi horoszkópot itt találod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top