Ezo

Megkérdeztük az angyalokat: milyen lesz 2012?

A világvége elmarad, de lesznek jelentős spirituális változások 2012-ben. A válság folytatódik, de az egyéni bőségünket megteremthetjük spirituális eszközökkel. A kapcsolataink átalakulnak: békés válásokra számíthatunk, a szinglik pedig egyszerűen és gyorsan megtalálhatják lélektársukat. Mindezt az angyaloktól tudjuk, akik elárulták nekünk, milyen lesz a jövő évünk.

Egész héten azt kutattuk, hogy mi vár ránk 2012-ben. Ezt a kérdést szerettük volna feltenni az angyaloknak is, ezért felkerestük Mayer Andreát, aki a leghíresebb angyalterapeuta, dr. Doreen Virtue kevés magyar tanítványainak egyike. Andrea gyakorló angyalterapeutaként napi kapcsolatban áll az angyali birodalommal, sőt az angyalokkal való közös munkát tanítja is az Angyalhíd Spirituális Tanácsadó Szolgálat tanfolyamain. Úgy éreztük, hogy ő a legilletékesebb abban, hogy útmutatást kérjen a Nők Lapja Café olvasóinak. Az alábbi kérdések után az angyalok válaszai olvashatóak, keretes írásunkból pedig az is kiderül, hogyan készült az angyalinterjú.

Megkérdeztük az angyalokat: milyen lesz 2012?

Mit üzennek az angyalok a Nők Lapja Café olvasóinak 2012-re?

Nem kell félni! Az emberiség történetében csodálatos és páratlan lehetőség ebben a folyamatban részt venni, mert felemelkedésről van szó! Mihály arkangyal üzenete szerint itt az idő lezárni egy idejétmúlt, egészségtelen korszakot, amelyet leginkább az egó uralmával lehet azonosítani, és felkészülni az emberi létezés egy magasabb szintjére. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az emberek a szívükből fogják irányítani az életüket, a szeretet segítségével hozzák meg a döntéseiket.

Lesz-e világvége?

Nem lesz abban az értelemben, ahogy az emberek most, itt a Földön a világvégéről gondolkodnak.

Lesznek-e spirituális változások?

Igen, lesznek. Az emberek egyre szélesebb körben meg fogják érezni, érteni, hogy a régi, egóalapú eszközeik már nem működnek, valami másra lesz szükség. Sokan fognak ösztönösen elindulni a spirituális fejlődés útján, de sokan fognak ennek ellenállni is. Teljesen szabadon választhat mindenki.

Aki felkészül és elindul a fejlődés útján, az bekerül az új energia áramlásába és gördülékenyen fogja venni az új helyzet által teremtett kihívásokat. Aki ragaszkodik a régihez, tapasztalni fogja, hogy egyre keményebben kell küzdenie és ez sok energiájába kerül, elveszíti az élet iránti lelkesedését, belefárad a küzdelembe. Egyre kevesebb hazugság, ámítás és csalás lesz az emberek életében. 2012 energiájának köszönhetően aki megpróbál csalni vagy hazudni, az gyorsan lebukik, és fény derül valódi szándékaira.

Hogyan készülhetünk fel a változásokra, hogyan használhatjuk ki ezeket a lehető legjobban?

Az angyalok azt kérik, hogy az emberek alkalmazzák sokkal tudatosabban az angyalaik által felajánlott szeretetet és segítséget. Nyissák meg szívüket az angyali szeretet befogadása felé. Nagyon sok ember szenved attól, hogy az élet küzdelmei megkeményítették, és emiatt befalazta a szívét, nehogy további sebeket szerezzen. A szemléletváltás első lépése az, hogy az emberek őszinte szeretetre érdemes lényként tekintsenek önmagukra és egymásra is. Az angyalok segíteni szeretnének ebben, és azt kérik, hogy az emberek biztonságuk teljes tudatában adjanak nagyobb teret és lehetőséget angyalaik támogató szeretetének.

Megkérdeztük az angyalokat: milyen lesz 2012?

Mit tehet az, aki napról napra egyre nehezebben boldogul anyagilag?

A pénzügyi világ válsága az angyali birodalom szempontjából a Föld bolygó és az emberi viszonyok tisztulási folyamatának része. Ez a folyamat a 2012-es évben még folytatódni fog, sőt helyenként intenzitása is megnövekszik. Mégsem kell pánikba esni, mert az egyén szintjén ezek a hatások korlátozhatóak. Angyali segítséggel, gyökeres szemléletváltással, pozitív elvárásokkal és meggyőződésekkel ki is küszöbölhetőek. Minden materiális gyarapodás függvénye az új helyzethez való alkalmazkodásunknak. Ez az elsődleges és legfontosabb feladatunk 2012-ben.

Az emberek igénye a változások iránt belülről fakad. Amennyiben ez nagy tömegeknél megszületik és a felszínre tör, beindulnak a látványos külső változások is. Olyanok, mint például a monetáris rendszer átrendeződése vagy az ingatlanok és az anyagi javak elosztásának átalakulása. Az angyalok nyomatékosítani szeretnék, hogy minden ember elsősorban saját életéért tartozik felelősséggel. Az általános jólét megvalósulásához kiemelkedően fontos, hogy a személyes fejlődésben élen járjanak azok, akiknek életfeladatai közé tartozik más emberek jólétét befolyásoló döntések meghozatala, tehát az ország politikai és gazdasági vezetőinek is fejlődniük kell.

A gyerekeinkre milyen jövő vár?

A mai gyermekek nagyon érzékenyek és intuitívak, ők a lélek szintjén fel vannak már készülve a 2012-es év és az utána következő időszak változásaira és kihívásaira. Az egyetlen segítség a felnőttek részéről az, ha nem próbálják őket – saját félelmeik és szorongásaik által vezetve – átprogramozni. Segíteni kell a gyermekeket abban, hogy szabadon követhessék saját intuícióikat, ők tudják, mi a dolguk. A jövő év a számukra sokkal nagyobb teret enged az önkifejezésnek, ha ennek lehetőségét az őket nevelő felnőttek is megadják számukra.

Mire számíthatunk a párkapcsolatokban, házasságokban?

A párkapcsolatok és a házasságok is nagy változásokon fognak keresztülmenni. Látszólag jó kapcsolatok is felbomolhatnak, mert az emberek egyre tudatosabban fogják felismerni lelki igényeiket. Nem leszünk hajlandóak túl nagy kompromisszumokat kötni, ha az önmagunk jólétének, egészségének és boldogságának rovására megy. Ha a szerelmesek beteljesítették egymás iránt vállalt lelki feladataikat, gyakran ismerik fel, hogy tovább kell lépniük. Egy új válásformát ismerünk meg: gyűlölködés és harc helyett az egymás iránt érzett kölcsönös tisztelet, hála és szeretet segítségével fogják elengedni egymást a párok. 2012 ugyanakkor a nagy egymásra találások éve is. Sok lélek fogja megtalálni lélekpárját, és ehhez nem is kell nagy erőfeszítéseket tennie.

Tehát szinte tennünk sem kell egy új szerelemért?

Egy jövőbeli, új párkapcsolat szempontjából nagyon fontos, hogy ne csak mentálisan, hanem érzelmileg és lelkileg is elengedjünk minden előző kapcsolatunkból származó fájdalmat és sérelmet. Ez a szívünk mélyéről indított, legmélyebb hála kifejezésével oldható meg. Aki úgy érzi, hogy elszenvedett szívfájdalmai miatt erre nem képes, kérje angyalai segítségét ebben is. Mihály arkangyal meg tud bennünket szabadítani mindenfajta gyötrő negatív érzelemtől, kérjük a segítségét! Ez előfeltétele annak, hogy új társunkat egy magasabb szinten vonzhassuk be életünkbe. Ha nem így tesszük, akkor egy másik testben ugyan, de ugyanolyan típusú társat hívunk be életünkbe, mint amelyet nem voltunk képesek elengedni. Chamuel arkangyal segítségét kell kérnünk leendő új társunk megtalálásához. Az angyalok azt is említik, hogy az új társunk nagy valószínűség szerint először álmainkban, egy éles kép formájában fog megjelenni, előrevetítve a fizikai valóság történéseit.

Mire kell figyelnünk, hogy egészségesebbek lehessünk, megelőzhessük a betegségeket ebben az évben?

Rafael arkangyal szerint az egészségmegőrzésben és a betegségmegelőzésben egyre nagyobb teret fog kapni az öngyógyítás. Az emberek egyre intenzívebben lesznek képesek az univerzum gyógyító energiáira ráhangolódni, és azokat a saját vagy szeretteik egészsége érdekében használni. 2012-től erőteljesen emelkedni fog fizikális testünk rezgésszintje is. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy egyre gyakrabban találkozunk anyagokkal és élelmiszerekkel, amelyeket a testünk már nem akar vagy nem tud befogadni. A kémiai úton előállított vagy vegyileg kezelt élelmiszerek, az alkoholt, a koffeint és egyéb izgatószereket tartalmazó termékeket ösztönösen kerülni fogják azok, akik az új energia befogadására készen állnak. Akik erre még nem állnak készen, egyre többször nyúlnak a tudatmódosító anyagokhoz, mígnem végleg a csapdájukba kerülnek. Kérjük ebben a témában is az angyalaink vezetését! Kérjük Rafael arkangyal segítségét, ha csökkenteni szeretnénk a káros anyagok fogyasztását.

Érdemes új dolgokba, új vállalkozásokba fognunk jövőre?

2012-ben elsősorban befelé érdemes figyelnünk. A változások szükségessége az emberek saját személyes fejlődésében fog megmutatkozni, tehát először ezen a területen kell elkezdeni dolgoznunk. Például meg kell tisztítanunk munkahelyi, családi, baráti, szerelmi kapcsolatainkat, elengedni régi sérelmeket és fájdalmakat. Az önértékelésünket és a világban elfoglalt helyünket egy tudatosabb szintre kell hoznunk. Ha ezek megtörténtek, akkor érdemes új vállalkozásokba fogni. Ez pedig nincs időhöz kötve.

Mayer Andrea
Mayer Andrea

Hogyan készült a Nők Lapja Café angyalüzenete?

Az angyalkommunikációt bárki megtanulhatja, mindannyiunknak megvan hozzá az adottsága – nyugtat meg bennünket Andrea. – Először felkészítettem magam egy intenzív angyalkapcsolatra, ez azt jelenti, hogy energetikailag alaposan kitisztítottam a csakráimat (a test energiaközpontjai – a szerk.) és az aurámat, hogy a lehető legtisztábban fogadhassam az angyali üzeneteket. Ezután létrehoztam a kapcsolatot, vagyis összekapcsolódtam az angyalok energiáival, és meghívtam az angyalokat egy beszélgetésre! Először az őrangyalaimat szólítottam meg és kértem a támogatásukat, utána meghívtam az összes arkangyalt, és kértem, hogy akinek üzenete van a Nők Lapja Café olvasói számára, az vegyen részt a kommunikációban. Egyenként feltettem a kérdéseket és meghallgattam a különböző csatornákon keresztül érkező válaszokat. A kommunikáció közben mindig hagyom, hogy vezessenek az angyalok, ők mondják meg azt is, ha kiegészítésként angyalkártyát kell húznom.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top