Ezo

Heti horoszkóp május 28-tól

Izgalmas hetünk lesz, váratlan találkozásokkal, meglepő hírekkel, szakításokkal és újrakezdésekkel.

Heti horoszkóp május 28-tólKos

Igazán nagy meglepetéssel szolgálsz mások számára. Olyan ötlettel állsz elő, hogy talán mindenkinek elakad a szava. De az is lehet, hogy neked mondanak valamit, amivel gyorsan megörvendezteted a környezeted, és ez most nem esik a pletykálkodás kategóriájába. Testvéred miatt kicsit jobban izgulsz, hogy azokat a dolgokat, amelyeket eltervezett, sikerüljenek neki. A héten semmit ne vigyél túlzásba, se a sportot, se a munkát, se a szexet!
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Bika

Tudod, hogy a dolgok nem mehetnek úgy tovább, ahogyan eddig. De mintha kezdene fogyni a türelmed. Meddig kell még várnod arra, hogy tényleg megtörténjen az a változás, amit – lassan már úgy érzed – időtlen idők óta ígérnek? Mintha a környezetedben lennének olyan emberek, akik bármilyen ostobaságot kövessenek el, vagy tehetségtelenek abban, amit csinálnak, mégis nekik áll a zászló. Ne csüggedj, csak figyelj, mert már ezekben a napokban tanúja leszel egy-két érdekes dolognak, amely az ígéret megvalósulása felé vezet…
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Ikrek

Csak semmi heveskedés! Mindent megfontoltan és meggondoltan kell tenned, akkor nem követsz el nagyobb baklövéseket, sőt még azt is elkerülheted, hogy bizonyos szituációban magad alatt vágd a fát. Találkozhatsz az exeddel, és teljesen ledöbbensz azon, ahogy viselkedik, vagy amit mond, esetleg a külseje az, ami miatt elgondolkozol azon, hogy mi is volt benne valamikor olyan vonzó? Ingatlannal és rokonokkal kapcsolatos ügyekben légy rendkívül toleráns és nagyon körültekintő.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Rák

Ugye ismered a mágiának azt a fajtáját, hogy ha valami nagyon jó dolog hirtelen bejön, és azt elmondod, mielőtt még teljesen realizálódna, akkor az egészből nem lesz semmi. Így lehetsz ezzel a héten te is, amikor megtudsz valami bomba jó hírt, és titokban kellene még tartanod, mert ez még csak az ígéret szintjén van. De szinte majd megőrülsz, hogy elmondd, képtelen vagy magadban tartani, pedig muszáj, mert különben nem válik valóra. A szerelemben félreértések, aztán szakítások, aztán nagy kibékülések következnek.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Oroszlán

Ha az a kérdésed, hogy mikor lesz jó az Oroszlánoknak, akkor a válasz az, hogy például ezen a héten. Főnöködnek ugyan vannak bizonyos rosszmájú megjegyzései, ráadásul olyan feladattal is megbízhat, amihez nem igazán értesz, sőt talán nem is érzel kedvet hozzá, de mégis ügyesen meg tudod oldani a dolgokat. Csak a pénz lenne egy kicsivel több! De váratlanul – talán egy ismerős segítségével – olyan összeghez jutsz, hogy még a nyaralást is megengedheted a szerelmeddel.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Szűz

Pénz dolgában nem lesz okod panaszra, mert amibe korábban nagy energiákat fektettél, annak most szüretelheted a gyümölcsét. Ha egészségi problémáid vannak/voltak, akkor olyan hírt közölnek veled, hogy a boldogságtól talán ki tudnál bújni még a bőrödből is. A szerelemben a partnered féltékenységi rohamot kaphat, ami nem is annyira annak szól, hogy netán mással kevernél, hanem a jókedvednek, a sikereidnek és az erődnek. Ugye tudod, hogyan kell őt elvarázsolnod, és megnyugtatnod?
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Mérleg

Vannak olyan dolgok, amelyek miatt nem érdemes görcsölni. Például hogy megkapd azt, amiről úgy gondolod, hogy ez igazán járna már neked, és igenis értesz hozzá, ráadásul a tudásod sokkal több másokénál. Akkor jársz a legjobban, ha ezt a lelkedben fájdalmat okozó ügyet elengeded, és meglátod, sokkal könnyebben érzed magad, és egyben nyitni tudsz olyan dolgok/emberek felé, akik miatt egészen más színben látod majd a világot.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Skorpió

Ne dühöngj, vagy ne állj értelmetlenül dolgok előtt, amelyek megtörténtek vagy megtörténnek, hanem vedd tudomásul, hogy egyszer minden véget ér, és azzal a személlyel, aki annyi mindent megtett érted – igaz, hogy ez kölcsönös volt –, a kapcsolatotok véget ért. Hidd el, neki sokkal jobban fáj, mint neked. Munkahelyeden nem alakul minden úgy, ahogy szeretnéd, támogatóid köre egyre szűkül, a feletteseid sincsenek túlságosan megelégedve a munkáddal.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Nyilas

A szerelmed miatt kissé idegesebb vagy a héten, pedig ez általában nem jellemző rád, de olyan őrültségeket talál ki, hogy úgy érzed, megáll az eszed. Ráadásul kedvesed rokonsága is tiszteletét teheti, akikkel nem vagy olyan végtelenül jóban, így aztán még pár dolgot bevállalsz – ami munka is lehet –, hogy ne kelljen találkoznod és konfrontálódnod velük. Felettesed viszont kiboríthat még a héten, de vágj pókerarcot, és minden rendben lesz.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Bak

Váratlan meglepetés vár az otthonodban. Ugyan számítottál rá, de azért úgy gondoltad, hogy ezt a rokonok vagy ismerősök mégsem fogják meghúzni mindazok után, amin keresztülmentetek miattuk. De hát úgy tűnik, hogy a pofátlanságnak nincs határa, és ez most be is bizonyosodik. Ha vizsgázol vagy felvételizel – ha tanulsz valamit –, akkor kösd fel a nadrágszíjat, akár kétszeresen is, mert sajnos a szerencsében most nem bízhatsz, és a memóriád sem a lehető legjobb.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Vízöntő

 

Kiszórakozhatod magad ezen a héten, igaz, hogy ez nem fog tetszeni mindenkinek. A szerelmed rossz szemmel fogja nézni, ha megnézel más csajokat/pasikat, sőt talán még arra is vetemedsz, hogy titokban esemesezel, mindenféle olyan dolgot művelsz, amivel ha lebuksz, tartósnak mondható kapcsolatod veszélybe kerül. A héten viszont pompás kapcsolati tőkére tehetsz szert, és ez segíthet abban, hogy ha nincs állásod, akkor rövidesen találj.
Havi horoszkópod itt keresd!

Heti horoszkóp Halak

Kölcsön, hitel miatt kell szaladgálnod, és ez most már kezd igazán az agyadra menni, de mint derült égből a villámcsapás, olyan hír érkezik, amely megoldja a gondjaidat, vagy legalábbis könnyebbé teszi az ilyen ügyek intézését. Szinte el sem mered hinni, mert már annyi megpróbáltatáson mentél keresztül, hogy úgy érzed, ez nem lehet más, mint az égiek ajándéka. Kedvesed is olykor ideges, ami feszültséget teremt, de aztán édes lesz a kibékülés.
Havi horoszkópod itt keresd!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top