Ezo

Hétvégi horoszkóp június 8-tól

A szerelemben ismét megcsillan a remény ezen a hétvégén. Mindazt, ami rossz a kapcsolatunkban most elkezdhetjük megjavítani, a javíthatatlan viszonyokból békésen kiléphetünk, a szinglik pedig végre megtudhatják, mit kell tenniük a szerelemért!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Minden, ami eltört megjavítható, minden ami elveszett pótolható, és minden ami nem megy újraindítható. Igaz ez a hétvégédre, és igaz ez a kapcsolatodra! Most érdemes rendbe tennetek néhány dolgot, és most érdemes elbeszélgetnetek a pároddal. A gyerekvállalás előtt álló akadályokat is most tudják a legkönnyebben eloszlatni.

Ha csak keresed a szerelmet: A legszívesebben rávetnéd magad az első szembejövő srácra, aki egy kicsit is szebb az ördögnél. Vigyázat, ez a rámenősség a hétvégén elriasztja a pasikat. Inkább próbáld meg a nőiességedet kihangsúlyozni, és gondoskodj arról, hogy egy kis titokzatossággal hívd fel magadra a figyelmet!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Igazán sikeres vagy abban, hogy az érdekeidet képviseld a hétvégén. No, nem mintha nagyon képviselned kellene azokat, hiszen a párod mindent megtesz azért, hogy a kedvedben járjon. Te azonban a szombatot arra szemelted ki, hogy megértesd vele, miben szeretnél változtatni. Vigyázat, ne legyél túl erőszakos!

Ha csak keresed a szerelmet: Most egy olyan fiú udvarol neked, aki nem igazán tetszik. Lehet, hogy a legszívesebben elhajtanád őt, mégis érdemes lenne egy kicsit türelmesebbnek lenned. Ha hagysz neki egy kis időt, bebizonyítja, hogy a macsó külső mögött egy érző szív lapul. Ráadásul beszélgetni is remekül tudtok együtt, ez pedig lehet egy jó kapcsolat alapja!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Magad sem érted miért, de a hétvégét a legszívesebben a legszűkebb családi körben töltenéd. Szeretnéd lemondani  a programokat, és kettesben lustálkodni a pároddal. Ő azonban egy kicsit máshogy képzeli az ideális hétvégét. Érdemes lenne most rá hagynod a programszervezést, hogy elkerüld a feszültségeket.

Ha csak keresed a szerelmet: Kicsit feszült vagy, és egy kicsit elhagyatottnak érzed magadat a hétvégén. Most jó lenne egy szórakozni menned! Ne csak bulizásra gondolj, a barátnőiddel egy koncertet, vagy egy színházi előadást is nagyon élveznétek, de akár egy kiállításon is remekül szórakoznátok. Ezen a hétvégén kulturális programok közben ismerkedhetsz a legkönnyebben.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Mostanában túl sok feszültséget okozott köztetek a sok hallgatás. Ez a némaság végre megtörhet a hétvégén, és végre megint olyan nyíltan és őszintén beszélhettek egymással mint régen. Most teljes bizalommal fordulhatsz a párodhoz, és megkérdezhetsz tőle olyasmiket, amiket senki mástól nem tudsz megkérdezni. Az őszinte beszélgetések jót tesznek nektek!

Ha csak keresed a szerelmet: Beszélsz, beszélsz, beszélsz és be nem áll a szád. Ez nem lenne nagy baj, de a szokatlan harsányságod könnyedén elriasztja a közeledben lévő csendes fiúkat. A csillagok egy kis hallgatást és több másokra való odafigyelést javasolnak a hétvégére. Jól teszed, ha most a leginkább csak kérdezel, mert így sokkal gyorsabban a szívükbe zárnak majd az emberek.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz:
Szerelmes hétvége virrad az Oroszlánokra szombaton. Végre van időd és energiád arra, hogy a pároddal és önmagaddal foglalkozz. Most megint azt az arcodat tudod mutatni a párodnak, amelyikbe beleszeretett. Azonban egyáltalán nem biztos, hogy ő is a régi formáját hozza: lehet, hogy most túlzásba viszi a macsó határozottságot.

Ha csak keresed a szerelmet: Vigyázz, kész, szerelem! Jól teszed, ha nyitott szemmel jársz az utcán, és ha nem mondod le a hétvégi bulikat! Ezen a hétvégén ugyanis könnyen megismerkedhetsz valakivel. Most egy olyan fiúval találkozhatsz, akiről először talán azt gondolod, túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. A szépet, most szó szerint értem, kifejezetten modellalkatú sráccal ismerkedhetsz meg.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Alig kezdődik el a hétvége, neked máris komoly kérdésekben kell döntést hoznod.  A párod rád bízza a programválasztást, így ha nem akarsz otthon takarítani egész hétvégén, akkor a kezedbe veszed az irányítást. Arra vigyázz, hogy ne csak a te barátnőiddel találkozzatok, de vasárnap iktassatok be egy fiús programot is, így a párod is jobban fogja érezni magát!

Ha csak keresed a szerelmet: Most fel kell készülnöd minden lehetőségre. A szingli Szüzek egyik fele egész hétvégén otthon gubbaszt, de egyáltalán nem unatkozik, hiszen végre kitakaríthatja a lakást, megfőzeti a kedvenc kajáit és kiolvashatja a könyvet amit már régóta szeretne. A többiek viszont egész hétvégén a barátnőikkel pörögnek, de közben mégis hazavágynak.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Az érzelmek beragyogják a hétvégéteket. Most mindketten sokkal könnyebben mutatjátok ki az érzelmeiteket, és a gyerekek szeretetrohamaira is fel kell készülnötök. Amikor pedig már túl szépnek és túl idillinek tűnne a vasárnap, menetrend szerint kitör egy kisebb veszekedés. Ez épp csak arra lesz jó, hogy értékeld az estére újra helyreálló békét!

Ha csak keresed a szerelmet: Lépésről lépésre haladsz egy kapcsolatban. Titkon már abban bízol, hogy jó úton vagytok, és nemsokára már egész közel kerültök egymáshoz, amikor egyik pillanatról a másikra berobban az életedbe egy újabb férfi. Amilyen gyorsan érkezik, olyannyira felkavarja az életedet és összezavarja az érzéseidet!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Lassan válaszúthoz érkezik a kapcsolatotok. El kell döntenetek, hogy merre tovább: vagy egy szinttel feljebb léptek, vagy pedig elbúcsúztok egymástól, de nemsokára minden megváltozik veletek. Sok Skorpió ezen a hétvégén tervezgeti a gyermekvállalást, a házasságot vagy az eljegyzést, de olyanok is lesznek, akik inkább már kifelé kacsingatnának a kapcsolatukból.

Ha csak keresed a szerelmet: Eleged van a szinglilétből és ezért meglepő lépésre szánod el magad: rapid randira mész. Vagy egy barátnődet kéred meg arra, hogy kerítőnőként szerezzen neked társat, esetleg egy internetes társkeresőbe jelentkezel. A lényeg, hogy olyan módon próbálsz társat találni, ahogyan még sohasem – és ez bizony működni fog!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Az egész hétvége titka az időzítés: most annyi mindent szerveztetek össze, hogy gyakorlatilag mindkét nap rohanni fogtok. Ennek megfelelően nem lesz időtök egymásra, és a heti feszültség lassan tetőzni kezd bennetek. A végeredmény pedig egy kis összezördülés. Jó lenne lemondanotok az esti programokat, hogy legyen időtök egymásra!

Ha csak keresed a szerelmet: A boldogság rózsaszín felhői észrevétlenül szivárognak köréd. Szinte fel sem tűnik neked, hogy mikor kezded el élvezni a szingliséget. Mindenesetre ezen a hétvégén úgy véled, hogy voltaképp nincs is szükséged szerelemre. Persze pont most jelenik meg az életedben egy titokzatos idegen!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Több lágyság, több nőiesség és kevesebb keménység, kevesebb határozottság! – Ez is lehetne a hétvégéd jelmondata, hiszen most végre előtérbe mered engedni a nőiességedet. Érdemes egy színes nyári ruhával, vidám színű körömlakkal vagy egy új hajszínnel köszöntened a nyarat! Hidd el, a párod szinte újra beléd szeret, ha változtatsz egy kicsit a külsődön!

Ha csak keresed a szerelmet: Az egyedülálló Bakoknak is érdemes újragondolniuk a megjelenésüket. A hétvégén nézz meg néhány divatmagazint, böngészd át a trend rovatunkat, és találd ki az új stílusodat! Persze nem kell teljes megújulásra gondolnod, de néhány nőiesebb darabbal magadra vonhatod a pasik figyelmét.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvége alkalmas lesz arra, hogy kibékítsd a szüleidet és a párodat. Persze, ha direktbe akarod rájuk kényszeríteni a békekötést, kudarcot vallasz. Jobb lenne, ha diplomatikusabb módszereket választanál. Ha neked is van némi problémád a szerelmeddel azt megbeszélhetitek, de ne a szüleid előtt béküljetek, mert ezzel csak felhúznátok őket!

Ha csak keresed a szerelmet: Ha a hétvégéd televíziós vetélkedő lenne, minden bizonnyal az Apashow nevet kapná, hiszen szinte mindenkiben potenciális férjet, és a leendő gyermekeid apját látod. Talán még azt a programot is letöltöd a telefonodra, amely megrajzolja a leendő gyerekeid portréját. Az álmodozás helyett jobb lenne, ha egyenlőre csak egy kellemes randira keresnél partnert!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Egy kicsit önbizalom hiányos vagy a hétvégén, ezért úgy gondolod, hogy mindenképp be kell vetned némi női rafinériát, ha meg akarod tartani a párodat. Hozzá is fogsz a rafinált hadművelethez, de félő, hogy a szerelmed csak annyit vesz észre belőle, hogy furcsa dolgokat mondasz és teszel. Jobb lenne, ha a taktika helyett az őszinteséget, a féltékenység helyett a romantikát választanád!

Ha csak keresed a szerelmet: Arról álmodozol, hogy becsönget hozzád a herceg, akinek vakítóan kék a szeme és fehér a lova. Persze, a nagy álmodozásban nem veszed észre, hogy hány potenciális herceg van körülötted. Még az is lehet, hogy lemondod a szombati programodat, pedig szombaton a legváratlanabb helyen botolhattok egymásba a leendő hercegeddel.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top