Ezo

Heti horoszkóp június 11-től

A Jupiter hétfői jegyváltása változásokat indít el.

Heti horoszkóp május 28-tólKos

Feszült vagy és egy kissé ideges, ami nem csoda, hiszen ingatlannal vagy családdal kapcsolatban olyan változások történnek, amelyek megváltoztatják nemcsak a te, hanem a környezetedben élő személyek életét. És ez nem csak rövid távra szól. Pénzügyek terén váratlan lehetőség adódik, amire igent kell mondanod. És használnod kell a fantáziádat is, mert új ötleteket várnak tőled, ami szintén pénzt jelent. A meglévő szerelmi kapcsolatok stabilabbak lesznek, mint valaha.
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Heti horoszkóp Bika

Talán olyan helyről érkezik a segítség vagy a váratlan és tökéletesen kellemesnek mondható meglepetés, amely a személyedet és a pénztárcádat egyaránt érinti, ahonnan nem vártad. De az is előfordulhat, hogy végre bekövetkezik már az a változás – ha lassan is –, amelynek itt az ideje. A héten az átlagosnál légy óvatosabb, mert bírságveszélyes a hét, és az is megtörténhet, hogy elmész egy előadásra vagy olyan eseményre, amely a művészetekkel kapcsolatos, és alig várod, hogy az egésznek vége legyen.
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Heti horoszkóp Ikrek

Ha azt kérted eddig az égiektől, hogy végre-valahára küldjenek jelet, hogy maradj-e ezen a munkahelyen, vagy nem, akkor a héten figyelj, mert megkapod a jelet, méghozzá egészen egyértelműen. A lényeg, hogy ennek megfelelően viselkedj, még akkor is, ha közben a dolgok változnak, és talán már nem tartasz bizonyos dolgokat olyan rémesnek, mint egy héttel ezelőtt. A szerelemben a stabilitás fontosságára helyeződik a hangsúly. Ha nincs partnered, most kívánatosabb leszel, és csak azt veszed észre, hogy olyan embereknek is tetszel, akik korábban észre sem vettek. Az exedről is hallani fogsz, semmi sírás!
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Heti horoszkóp Rák

Elég dörzsölt vagy már ahhoz, hogy csak akkor tegyél meg valamit, ha megkapod az érte járó honoráriumot. Eleged van már abból, hogy fillérekkel szúrják ki a szemedet, vagy egyszerűen nem tartják be az ígéretüket. Ez okozhat most feszültséget, mert valaki nagyon várja az ötleteidet, hiszen nélküled szinte semmit sem tud produkálni, és ez akár az állásába is kerülhet. Viszont te még nem kaptad meg mindazt, amit ígért, ezért nem igazán akarsz lépni. Pedig ha mindezek ellenére megadod, amit várnak tőled, a későbbiekben szinte nélkülözhetetlenné válsz, és több pénzt kapsz, mint amennyit eddig ajánlottak. A szerelmi kapcsolatra árnyékot vethetnek szintén a pénzügyek, illetve a felettesed viselkedése.
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Heti horoszkóp Oroszlán

Előfordulhat, hogy több ügyet kell elintézned ezen a héten, és olyan kimerülten dőlsz minden nap ágyba, hogy nyomban elalszol, vagy nem tudsz végignézni esténként egy filmet. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a partnereddel konkrét dolgokat tervezgettek, semmi filozofálgatás, hanem egészen apró részletességgel dolgozzátok ki, hogyan és miként legyen minden. Ezen a héten érdemes olyan személy tanácsait komolyan venni, vagy egyáltalán kikérni, aki járatos egy bizonyos ügyben, amelybe te vagy a partnereddel közösen fogtok belevágni. Valakinek a viselkedése teljesen meglep, nem ezt vártad tőle.
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Heti horoszkóp Szűz

A munkahelyeden váltják egymást az őrültebbnél őrültebb helyzetek. És persze te sem fogod be a szád, mindenről elmondod a véleményed, de amilyen peched van, most éppen rossz időben, rossz helyen szólalsz meg. Ezért jobb lenne, ha most csendben maradnál és figyelnél. Különösen, ha valaki, akit te pártfogolsz, hibázott, és neked kell miatta tartanod a hátad. A sors a kezedre játszik egy váratlan lehetőséggel, amit mélyen és alaposan használj ki, mert ilyen nem adódik még egyszer. A párkapcsolatodban valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Heti horoszkóp Mérleg

Ha nem volt munkád, akkor most kedvedre válogathatsz a lehetőségek közül. Azt válaszd, amit egy barátod, vagy akár protektorodnak is nevezhető az illető, ajánl neked. Ha jogi ügyed van, akkor sajnos nem úgy alakul, ahogyan szeretnéd. Ha szerelmes vagy és az esküvőt tervezed, akkor ezt a legjobb időben teszed, mert a csillagok is támogatják a kapcsolatotokat. Ha nem vagy szerelmes, akkor a héten találkozhatsz valakivel, és a vele való kommunikáció során olyan mély dolgokra jössz rá, mint például arra, hogy talán ő a lelki társad…
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Heti horoszkóp Skorpió

Olykor úgy érzed magad, mintha egy óvodában lennél – hacsak nem ott dolgozol, vagy esetleg a csemetéd jár oda –, a kollégáid kisgyerek módjára viselkednek, és csak ámulsz-bámulsz. De mivel a humorodnál vagy, ezért jót tudsz nevetni azokon az őrültségeken, amiket összehordanak, és azon a viselkedésen, amit produkálnak. Barátoddal vagy barátnőddel, akivel nem volt túl jó a kapcsolatod az utóbbi időben, azt hiszed, hogy minden helyrejött, de azért nem árt tudnod, hogy ő már nem úgy viszonyul hozzád, mint korábban. Csak éppen nem mutatja ezt, és nem beszél a számára fájó dolgokról.
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Heti horoszkóp Nyilas

Felettesednek talán magánéleti problémái adódnak, ami miatt változik a viselkedése, és ezt te is megérzed. Nem csattan ugyan rajtad semmiféle ostor, de másként mennek a dolgok, mint eddig. Ha külföldre utazol, légy óvatos, mert olyan dolgokkal találkozhatsz, amelyek feladatot jelentenek, és a megoldása nem lesz olyan egyszerű. Viszont ezeknek az élményeknek a hatására a nézeteid alaposan megváltoznak, ami azt is jelenti, hogy amit eddig fontosnak tartottál, az már nem olyan lényeges.
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Heti horoszkóp Bak

Egyszerűen nem fogod hagyni, hogy a baráti társaságodból valaki úgy viselkedjen, hogy az rád nézve is sértő legyen, ki fogsz állni valaki mellett. Azért arra ügyelj, hogy olyan dolgokat ne mondj, amelyekkel saját magadat kellemetlen helyzetbe hozod. Ha nem volt munkád, és szeretnél dolgozni, akkor erre a sors váratlanul lehetőséget kínál, amit használj ki. Ha vásárolsz, akkor pompás dolgokhoz juthatsz akár negyed vagy fél áron.
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Heti horoszkóp Vízöntő

Még az is megtörténhet, hogy amibe korábban belekezdtél, annak ezen a héten érik be a gyümölcse. Megkapod a választ a kérdésedre, és elégedett leszel. Nagyon jól tudod kezelni a váratlan helyzeteket, és különösen ha azt látják, hogy mennyire mobilis vagy, és tele ötletekkel, akkor biztos lehetsz a sikerben. A magánéletedben a partnereddel a kapcsolatos még szorosabb lesz, mint volt. És talán az exed kis „játékait”, amelyek korábban kiborítottak, most inkább nevetségesnek találod.
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Heti horoszkóp Halak

Ingatlanügyben a lehető legjobb lehetőség kínálkozik, anyagilag is jól jársz. A családodban a talán egy évvel ezelőtt elkezdődött változások folytatódnak, és most mintha nagyobb hangsúlyt kapnának azok a dolgok, amelyeken változtatni kell, hogy újra összhang legyen, hogy ne férkőzhessen be senki, akit nem szeretnél. Az irigység érzését száműznöd kellene a lelkedből, amikor olyan valakiről van szó, akit eddig csodáltál, de a csodálatot kezdi felváltani az irigység. Gondolkodj el, hogy mi lehet ennek az oka, és változtass rajta.
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top