Ezo

Hétvégi horoszkóp június 15-től

A csillagok szerint eljött a múlt elengedésének és a jó élmények beengedésének az ideje! Érdemes felülemelkednünk a sérelmeinken!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Egész hétvégén feledékeny vagy, és állandóan azon kell gondolkodnod, hogy mit hol felejtettél el. A párod egy darabig jól viseli ezt a szétszórtságot, de a sokadik visszafordulásnál már benne is elszakad valami… Bármit elfelejthetsz, csak egyvalamit nem: azt, hogy mennyire szereted őt! Ezt tartsd észben, különben nagy veszekedés bontakozhat ki vasárnapra.

Ha csak keresed a szerelmet: Ideje lenne túllépned a múlton, nem gondolod? Gondolkodj el azon, hogy kit büntetsz azzal, ha azért nincs párod, mert az egyik exed – talán sok évvel ezelőtt – megbántott! Na, ki szenved emiatt? Te? És ő pedig éli a világát? Hát akkor ideje továbblépned, és befejezni az utána való vágyódást, hiszen sokkal jobbat érdemelsz nála!

Hétvégi horoszkóp április 27-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Olyan mélyen gyökeredző problémákkal találkozhatsz a kapcsolatodban, amelyekről eddig nem is tudtál. Most szerencsére nemcsak megtalálod ezeket a problémákat, de hatékony gyógyítod is őket: azzal, hogy kimondjátok a félelmeiteket, megfogalmazzátok a régi rettegéseket, máris megkezdődik a gyógyulás.

Ha csak keresed a szerelmet: Igazi gyógykapcsolatra tehetsz szert a hétvégén. Megismerkedsz egy fiúval, aki mellett a lelki sebeid szépen lassan begyógyulnak majd. Amikor beszélgetni kezdtek, mindkettőtöknek olyan érzése lesz, mintha egy több száz éve félbeszakadt történetet folytatnátok.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Szombaton egy kicsit érzékeny vagy, vasárnap pedig egy kicsit sok – mintha ezen a hétvégén nem találnád a helyes arányokat. A párod most nehezen alkalmazkodik hozzád, és nehezen veszi fel veled a ritmust, ezért jó lenne, ha segítenél neki egy kicsit: mindig tájékoztasd megfelelő módon az éppen aktuális hangulatodról!

Ha csak keresed a szerelmet: Lelki füleid tiktakolást hallanak az egész hétvégén, te pedig elkezdesz attól félni, hogy lemaradsz valamiről. A szingli Ikrek most kortól és nemtől függetlenül családra, gyerekekre vágynak. Vigyázat, ha ismerősök gyerekeire vigyázol, az anyai (apai) ösztön felerősödik benned, és hangosabban hallod a biológiai órád ketyegését.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Szex, szex, szex! A képzeletbeli heti szexlottón ezúttal a Rákok nyerőszámait húzták ki. A szerelmed libidója az egekben, és téged is szenvedélyessé tesz a hétvégére beköszöntő nyári idő. Bátran beszélj a legtitkosabb vágyaidról! Sőt! itt az ideje megvalósítani néhány szexfantáziádat is!

Ha csak keresed a szerelmet: A szingli Rákok ezen a hétvégén nagy ötlettel állnak elő: példát vesznek a legújabb hollywoodi trendről, és keresnek maguknak egy barátot. Arra gondoltok, hogy a barátság extrákkal megoldaná az összes problémátokat. A baj csak az, hogy a szexből könnyen lesz szerelem, ez pedig akár viszonzott, akár viszonzatlan, könnyen a barátságotok végét jelentheti.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érzed, hogy a szerelmed aranykalitkába zárna a legszívesebben. Mintha most minden percedet be akarná táblázni, miközben ő jóval szabadabban bánik az idővel. Ha ezt szóvá teszed, abból könnyen lehet féltékenységi jelenetekkel tarkított veszekedés. Ez a hétvége a nyílt konfrontáció helyett a diplomatikus tárgyalásoké. Egy kis rafinériával befolyásolhatod a párodat.

Ha csak keresed a szerelmet: Holtomiglan-holtodiglanban gondolkodnak az Oroszlánok ezen a hétvégén. Minden új ismerősödet aszerint kategorizálod, hogy hány évig tudnád elviselni a közelségét. Vannak a három évtizedesek, akikkel harminc évre is terveznél, ők sajnos nem szépek, de szórakoztatóak. És vannak a három hónaposok, ők szépek, de buták. Hogy kit válassz? Ezt csak te döntheted el!


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Gyerekek és a gyerekprojekt kerül a középpontba a Szüzeknél. Lehet, hogy eddig meg sem fordult a fejedben, hogy ideje lenne gyereket vállalnotok, de most mégis elkezd motoszkálni benned a gondolat. Talán a dátumot még nem tűzitek ki, de már el-elmosolyodsz, ha meglátsz egy kismamát vagy egy aranyos kisgyereket. Ha pedig már vannak gyerekeitek, akkor róluk szól a hétvége.

Ha csak keresed a szerelmet: Nagy autó (lehetőleg terepjáró vagy sportkocsi), bőrkabát, mutatóujjon pörgetett kulcstartó… A szingli Szüzek ezen a hétvégén a macsókra buknak. Jó, ha tudod, hogy nem mindenki olyan, mint amilyennek mutatja magát. Például egy bőrzakós macsó lelke mélyén is doboghat érző szív, ha pedig megbántod, azzal talán összetöröd ezt a szívet (még ha nem is mutatja ki a fájdalmát).


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Emlékszel az első randitokra? Hát az első együtt töltött éjszakára? És az első hétre együtt? Most nosztalgikus hangulatba kerülsz, és mindenben az elsőt, a legszebbet, és persze a legjobbat keresed. A Mérlegek egész hétvégén azon dolgoznak, hogy a kapcsolatukban felélesszék a szenvedély tüzét, és sikerrel is járnak. Elég egy kis női rafinéria, és szombat este szenvedélyes éjszaka vár rátok.

Ha csak keresed a szerelmet: Feldühít a gondolat, hogy milyen sok „macskajancsival” találkoztál eddig. A „macskajancsik” ezúttal azokat a pasikat jelentik, akik teljességgel alkalmatlanok voltak érzelmileg egy felnőtt párkapcsolatra. S mit tehet ilyenkor egy okos Mérleg? Változtat egy kicsit az elvárásokon és változtat egy kicsit a feltételeken. Neked is pontosan ezt kellene tenned!


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Végy egy csipetnyi bevállalósságot, egy csipetnyi sértődékenységet és egy jó nagy adag erotikus vágyat, és máris készen van a Skorpiók hétvégéje. Most ez a három meglehetősen eltérő lelkiállapot határozza meg a párkapcsolatodat. Emiatt pasi (vagy csaj) legyen a talpán, aki képes követni a hangulatodat, és aki eltalálja a lehető legjobb pillanatot ahhoz, hogy szerelmet valljon.

Ha csak keresed a szerelmet: Az egyik pillanatban a szőke magas pasik tetszenek, a másikban az olaszosan mokány feketék, a harmadikban a vörös srácok jönnek be, és azért a barnákon is megakad a szemed. Apropó, szem! Szemszínben a feketét, barnát, kéket, zöldet találod vonzónak. Igen, jól érzed, ezen a hétvégén szinte minden facér pasi megdobogtatja a szívedet. Persze ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy csapodár leszel.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Harsányan, kicsattanóan jókedvű vagy a hétvégén. Persze a mosolyod néha kínvigyor, és a poénjaid se mindig a legőszintébbek. A hétvégén megtanulhatod azt, hogy a párod akkor is elfogad, ha szomorúbb vagy, vagy ha éppen rossz napod van. Sőt! Ezek a pillanatok pont arra jók, hogy összekovácsoljanak benneteket. Hagyd, hogy őszinte beszélgetések bontakozzanak ki közöttetek.

Ha csak keresed a szerelmet: Őszinteségre, megértésre és szeretetre vágysz ezen a hétvégén. Mielőtt elkezdenéd magadnak felidézni az eddigi kudarcaidat, és az exeid hibáit, gyorsan vágd el ezt a gondolatmenetet. A múlt minduntalan a gondolataidba tolakszik a hétvégén, de csak azért, hogy megbocsáthasd magadnak az eddigi botladozásokat, és elfelejthesd a hibáidat!


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Mindenki boldog körülötted, és ez téged is egészen feldob. Sőt! Most mások mosolya késztet mosolygásra, és ha a családod jól érzi magát, te is fel leszel dobva. A párod hangulata a legmeghatározóbb a számodra: minden gondolatát, minden apró érzelmi változását megérzed, és azonnal reagálsz is rájuk.

Ha csak keresed a szerelmet: Annyira szenzitív vagy a hétvégén, hogy azonnal leveszed minden ismeretlen hangulatát, és a gondolatát is kitalálod azoknak a pasiknak (vagy csajoknak), akiket vonzónak találsz. Nyugodtan használd ki ezt az újonnan jött szuper képességedet, és használd fel az ismerkedésben! Hidd el, szórakoztató szituációkba keveredsz, ha gondolatolvasónak adod ki magadat!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvégére talán már azt sem érted, hogy miért választottad a párodat annak idején. Mintha a heti robot felőrölte volna belőled a szerelemkészleteket. Szerencsére érzelmileg gyorsan regenerálódsz, így elég lesz szombat délután lustálkodni egy kicsit ahhoz, hogy észrevedd a párod szemében azt a huncut mosolyt. Innen pedig csak egy lépés, hogy ismét lángoljon a szerelem.

Ha csak keresed a szerelmet: Most mindenki nagyon kedves veled, benned pedig fel sem merül, hogy talán nem önzetlen ez a kedvesség. Talán a srácok nem azért mosolyognak rád, és nem azért beszélgetnek veled, mert ártatlan szándékaik vannak. Ha egy kicsit kacérkodsz, rengeteg ajánlatot zsebelhetsz be a szombati buliban, de vasárnap is lépten-nyomon rajongókra tehetsz szert.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: A legjobb az lenne, ha elszöknétek valahova és kettesben töltenétek ezt a nyári hétvégét! Sétáljatok kézen fogva, és élvezzétek a jó időt! Az andalgás közben végre lesz időtök egy meghitt beszélgetésre, és olyan témák is szóba kerülhetnek, amelyeket mostanában mindketten kerültetek. Buja és szórakoztató éjszakák várnak rátok, ezért jól teszed, ha becsomagolod a legszexisebb fehérneműidet is!

Ha csak keresed a szerelmet: Buja és fülledt éjszakákra számíthatnak a szingli Halak is. Most egy exed próbál meg visszatérni – legalább egy szerelmes éjszaka idejére. Csak rajtad múlik, hogy találkozol-e vele, de vigyázz, mert jobban felkavarja az érzelmeidet, mint ahogyan azt gondoltad. Jobb lenne, ha egy teljesen új emberrel ismerkednél meg, olyasvalakivel, akivel már első látásra szimpatikusak vagytok egymásnak!


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top