Ezo

Ellentmondásokra készülhetsz a hétvégén – Hétvégi horoszkóp június 22-től

Az önállósodás és a családalapítás vágya csap össze a hétvégén. Egyfelől szeretnénk megmutatni a világnak, hogy akár szingliként is jól éreznénk magunkat, másfelől a család kerül a gondolataink középpontjába. A szenvedély és a romantika helyett ellentmondásokra készülhetünk a következő napokban.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz:  Ismered azokat a vígjátékokat, amikor a család nyaralása kaotikus események sorozatába fullad? Van rá esély, hogy a ti hétvégétek is ilyen lesz most. Annyira szeretnél megfelelni a fejedben élő ideális nyári hétvége képének, hogy görcsösen akarod megvalósítani azt. A párodat azonban nem tudod rákényszeríteni, hogy élvezze a kánikulát, és most neked sem áll jól a parancsnoki szerep.

Ha csak keresed a szerelmet: A testvéreddel és a barátnőiddel igazán szervezhetnél egy közös kerti partit. Vagy legalább nyárindító teraszbulit. Ha te vagy a házigazda, jól érzed magad, és még az is lehet, hogy a szomszédból meghívhatod azt a helyes fiút, akivel eddig csak az utcán szoktatok véletlenül összefutni.

Vasárnapi mantrád segít, hogy jobb napod legyen!

Hétvégi horoszkóp április 27-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Nincs túl sok kedved az összebújva alváshoz a kánikulában, de ez természetes. Ne éld meg ezt úgy, mintha romlana a kapcsolatotok, egyszerűen csak arról van szó, hogy a nagy melegben csökkent a libidód, de ez természetes. Mégis lehet romantikus a hétvége, ha vízparti kiruccanásokkal, éjszakai fürdőzésekkel dobjátok fel a programotokat!

Ha csak keresed a szerelmet: Érzelmileg sebezhetőnek érzed magad a hétvégén, és abban sem igazán vagy biztos, hogy mivel kellene töltened az idődet. A legszívesebben egy légkondis szobában hűsölnél, de attól félsz, hogy a családod és a barátnőid ezt nem néznék jó szemmel. Mivel most lelkileg sebezhetőbb vagy, nem kellene feltétlenül nagy bulikba és fesztiválokra menned!

Vasárnapi mantrád segít, hogy jobb napod legyen!


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Szombaton kicsit nyomottabb lesz a hangulatod, de a család mindenért kárpótol, és vasárnapra helyreáll a jókedved is. Szombaton kerüld a vitákat, a veszekedéseket, és ne generálj erőfitogtatást a pároddal. Hidd el, nem éri meg veszekedéssel tölteni a hétvége első napját. Vasárnap szerencsére helyreáll köztetek az összhang és tudtok beszélni a fontos családi témákról is.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne aggódj és ne vidd túlzásba a sértődékenységet a hétvégén. Szombaton egy ismerősödtől számíthatsz építő jellegű kritikára, de ezt most könnyen értelmezheted igazságtalan bántásnak. Akármilyen nyersen is fogalmaz az illető valójában csak segíteni akar neked, amikor elmondja, hogy szerinte mit csinálsz rosszul az ismerkedésben és a párkeresésben.

Vasárnapi mantrád segít, hogy jobb napod legyen!


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Határozottan kiállsz az érdekeidért és határozottan kiállsz a párod érdekeiért is! A hétvégén könnyedén érezheted úgy magad, mint egy lovag, akinek most kell megharcolnia a nagy és gonosz hétfejű sárkánnyal. A sárkány fejei: az akaratos gyerekeid, a határozott szüleid, a párod szintén határozott szülei, a párod barátai, akik mindent jobban tudnak, a távolabbi rokonok, szomszédok, és egyéb ismerősök.

Ha csak keresed a szerelmet: Annyira szeretnél már szerelmes lenni, hogy talán észre sem veszed a szerelemre kínálkozó lehetőségeket és alkalmakat. Ha jobban körülnéznél magad körül, láthatnád, hogy van potenciális jelölt szép számmal. Az azonban igaz, hogy ők nem feltétlenül azok, akiket kinéztél magadnak. Azonban az sem igaz, amit most érzel: hogy egyszerűen nincs sehol egy számodra megfelelő férfi.

Vasárnapi mantrád segít, hogy jobb napod legyen!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Talán jobb lenne egyedül? Talán túl nehéz összeegyeztetni a kettőtök akaratát? Ugye, hogy nem?! Az Oroszlánoknak azon kell elgondolkodniuk a hétvégén, hogy mi az az összetartó erő, ami miatt együtt vannak a párjukkal. Ha ez a szeretet, akkor tudtok kompromisszumot kötni a hétvégén. Ha azonban csak a megszokás, akkor most nehezebb meccsekre számíthattok.

Ha csak keresed a szerelmet: Az egyik pillanatban túl határozott és túl rámenős vagy, míg a másikban előjön belőled a visszahúzódó nyuszika. Úgy tűnik, hogy ezt a két énedet a visszahúzódót és az akaratost nem a legjobb ritmusban váltogatod a következő napokban: azzal vagy rámenős, akivel szelídnek kellene lenned, és ott vagy félénk, ahol határozottságra van szükség.

Vasárnapi mantrád segít, hogy jobb napod legyen!


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Most erősebb kötődést és erősebb szerelmet érzel a párod iránt. Ez a hétvége megmutatja neked, hogy milyen jó dolgod van mellette, és hogy mennyire tud ő is romantikus lenni. Na jó, a maga módján tud romantikus lenni, és nem úgy, mint egy romantikus film főhőse. De ez talán nem is elvárás a részedről, hiszen, ha jobban belegondolsz, most a túláradó romantikával te sem tudnál mit kezdeni.

Ha csak keresed a szerelmet: A legszívesebben már ezen a hétvégén kimondanád a boldogító igent. Ebben pusztán két dolog akadályoz: egyrészt nincs kinek, másrészt épp kezded megérezni a szingli lét előnyeit. Túlzás lenne azt mondani, hogy megszereted a szingliségedet, de az biztos, hogy most jobban élvezed a szabadságodat, mint máskor. Itt a nyár, a jó idő, használd ki az alkalmat és menj bele néhány könnyed flörtbe!

Vasárnapi mantrád segít, hogy jobb napod legyen!


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Két út áll a házas Mérlegek előtt a hétvégén. Dönthetsz úgy, hogy mégiscsak matriarchális családmodellt szeretnél, és magadhoz ragadod az irányítást. Vagy dönthetsz úgy, hogy a demokrácia működhet otthon is. Valamiért most szeretnéd megszerezni az uralmat a család felett, pedig máskor mindig a demokráciát választanád. Hidd el, most is az lenne a jó döntés, amit együtt, közösen hoztok meg!

Ha csak keresed a szerelmet: A Mérlegek is türelmetlenkednek a hétvégén: szeretnéd végre eldönteni, hogy hányadán állsz egy félszeg fiúval. Ahhoz azonban, hogy ezt a döntést meghozhasd, neki kellene egyértelműbb jeleket adnia. Ahelyett, hogy arra vársz, ő mit szeretne, inkább lazíts egy kicsit, és menj bulizni a barátnőiddel! Hidd el, ez beindítja Mr. Mulyát is!

Vasárnapi mantrád segít, hogy jobb napod legyen!


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Néhány Skorpió kapcsolata holtpontra juthat a hétvégén. Úgy érezheted, hogy megrekedtetek egy ponton, ahonnan nincs elmozdulás. Ahhoz, hogy megoldjátok a most kialakuló vitákat, mindkettőtök részéről sokkal nagyobb empátiára és megértésre van szükség. A titok pedig az, hogy ne külön-külön akarjatok nyerni, hanem együtt akarjatok jó döntést hozni. Olyan döntést, amely mindenkinek jó és előremutató.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy váratlan fordulat keresztülhúzhatja a Skorpiók hétvégi terveit, ezért nem is nagyon éri meg terveznetek. Nem mindegy, milyenek az azonnali, ösztönös reakcióid, mert ezek határozzák meg a hétvégédet. Próbáld minden helyzetben önmagadat adni, és ne akarj másnak látszani, mint amilyen van. Vállad nyugodtan a véleményedet, mert az lesz a legjobb számodra, ha nyílt és őszinte vagy!

Vasárnapi mantrád segít, hogy jobb napod legyen!


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: A régebbi hibák megbeszélésére, és a megbocsátásra ad nagyszerű alkalmat ez a hétvége a Nyilasoknak. Most a pároddal együtt szembesülhettek azzal, hogy mennyire szalad az idő, és azzal is, hogy érdemes lenne csakis a jó dolgokra és a szeretetre koncentrálni. Igen, tudom, ez közhelyesnek tűnhet. Mégis, ha belegondolsz, könnyen rájössz, hogy mekkora igazság ez.

Ha csak keresed a szerelmet: Idegesít a sok beszéd, és a legszívesebben rögtön a lényegre térnél. A hétvégén ügyes kézzel választod ki azokat az embereket, akiket potenciális párkapcsolati partnernek tekintesz. Az más kérdés, hogy a rengeteg jelölted közül lesz-e valaki, aki valóban elnyeri a szívedet. De az az igazság, hogy ez még a jövő zenéje és egyáltalán nem kellene ennyire előreszaladni az időben!

Vasárnapi mantrád segít, hogy jobb napod legyen!


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Talán nehezebben nyílsz meg a párodnak, mint máskor. Most érezhetsz egy kis bizalmatlanságot, és emiatt tanácstalan leszel. Gondold végig: van-e okod a bizalmatlanságra? Ha  van, akkor ideje lenne tisztázni ezt a dolgot! Ha viszont nincs, akkor engedd bele magad bátran ebbe a kapcsolatba, és ne keress mindenhol bűnjeleket. Ha te több bizalmat adsz a párodnak, több bizalmat is fogsz visszakapni – ez a hétvége legfontosabb alapszabálya.

Ha csak keresed a szerelmet: A szingli Bakok ellentétes érzelmek csapdájába kerülnek: egyfelől szeretnéd megtalálni a Nagy Ő-t másfelől úgy érzed, hogy már mindenkit ismersz a környékben, és mindenkivel randiztál, aki szóba jöhet. Most könnyedén érezhetsz nosztalgiát is valamelyik exed iránt, ami miatt pláne begubódzol. A hétvége alkalmas arra, hogy megértsd, először nyitottá kell válnod ahhoz, hogy megszólítson a Nagy Ő!

Vasárnapi mantrád segít, hogy jobb napod legyen!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Teljes mellszélességgel vetitek bele magatokat a nyárba, és a kánikulai túlélőprogramokba a családdal. Állítsatok fel a kertben vagy a teraszon egy felfújható medencét, és pancsoljon benne az egész család! A házi strand ötlete talán kicsit gyerekesnek tűnik, de hidd el, a pároddal ti is élveznétek, ha egy kicsit játékosabb lenne a hétvégi program. Persze azért, az igazi strandra is elmehettek együtt!

Ha csak keresed a szerelmet: Játékosságra, és nyári flörtökre vágynak a szingli Vízöntők ezen a hétvégén. A komoly kapcsolatok keresését most meghagyod másoknak, és a leginkább azzal foglalkozol, hogy úgy érezd magadat, mintha nyaralnál. Ideális program számodra egy hétvégi kiruccanás a Balatonra. A parton felidézheted a gyermekkori nyarak emlékét, és talán még egy általános iskolai szerelmeddel is összefuthatsz a hétvégén.

Vasárnapi mantrád segít, hogy jobb napod legyen!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: A párod úgy érzi, ezen a hétvégén nagyobb szabadságot kellene adnotok egymásnak. Ő most pasis programokat szeretne csinálni (sör, foci) és úgy képzeli, hogy te csinálhatnál csajos programokat (ezoterikus tanfolyamok, shopingolás). Ez a részéről nem is olyan nagyon rossz ötlet: ha mindketten egész nap töltekeztek a saját baráti körötökben, sokkal romantikusabbra sikerednek majd a hétvégi éjszakáitok is!

Ha csak keresed a szerelmet: Mindenki mást akar, te pedig azt érzed, hogy neked mindenkinek meg kell felelned. A család már arra kíváncsi, mikor lesz végre egy „udvarlód”, a barátnőid arra várnak, hogy egy vadító pasit szedj fel, az exed pedig visszakönyörögné magát hozzád. És hogy te mit szeretnél mindeközben? A leginkább egy kis nyugalmat, hogy legyen végre időd magadra figyelni!

Vasárnapi mantrád segít, hogy jobb napod legyen!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top