Ezo

Hétvégi horoszkóp június 29-től

A hétvégi szerelmi életünk röviden és tömören összefoglalva: Tévedések vígjátéka. Olyan keveredésre és felbolydulásra számíthatunk a magánéletünkben, mintha Shakespeare mester maga írta volna a forgatókönyvet. Szerencsére jókedvében, így a tragikusan induló helyzetek is komédiába fulladnak.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Mintha valaki egy határozott mozdulattal megpörgetné körülötted a világot, te pedig egyre jobban szédülnél. Az események sodrásában a leginkább a párodba kapaszkodhatsz egészen addig, amíg ő is el nem veszíti a talajt. Onnantól pedig együtt repültök. A legjobb tanács a hétvégére, hogy ne veszítsd el a fejedet, és tartsd észben: a szerelmed a támaszod és nem az ellenséged!

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvégédet a túlérzékenység jellemzi a leginkább. Most mindenre és mindenkire érzékeny vagy, de ennek van jó oldala is: megérzed, hogy kitől mire számíthatsz. Most elég néhány szót beszélned valakivel, hogy ráérezz a jellemére, és hogy meglásd a szándékait. Innen pedig már csak azt kell eldöntened, te mit szeretnél tőle!

Vasárnapi mantrád szebbé teszi a napodat, és azt is megnézheted, mit üzennek az angyalok vasárnapra!

Hétvégi horoszkóp április 27-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Végre elérsz valamit, amit már nagyon-nagyon régóta szeretnél! Azt amit mindig is mondtál a párod szombaton végre megérti, vasárnap pedig talán hallgatni is fog rád. Itt az ideje annak, hogy egészen finom utalásokkal irányítsd őt, és lássuk be, ebben már van is némi gyakorlatod! Most sokat tehettek azért, hogy ismét közelebb kerüljetek egymáshoz!

Ha csak keresed a szerelmet: Lassan belép az életedbe a szerelem. Sőt! Ha elmész bulizni, vagy a strandon sütteted a hasadat, azaz ha kimozdulsz otthonról akkor talán nem is lesz olyan lassú a Nagy Ő megérkezése! Még az is előfordulhat, hogy az egyik pillanatról a másikra lép be az életedbe a nagy szerelem, de a nyári flörtök, és az ismerkedés garantált minden Bikának, aki kimerészkedik a komfortzónájából.

Vasárnapi mantrád szebbé teszi a napodat, és azt is megnézheted, mit üzennek az angyalok vasárnapra!


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Ha eddig nem volt elég szilárd közöttetek a kapcsolat, akkor ezen a hétvégén talán az is megfordul a fejedben, hogy a közösségi oldalakon „bonyolult” párkapcsolati státuszt állíts be magadnak. A több évtizedes házasságokat azonban semmi sem zavarja meg, legfeljebb legyintetek egymásra: „Most kicsit fura napja van!” Érdemes humorral és szeretettel kezelni a hétvégi konfliktusokat.

Ha csak keresed a szerelmet: A legszívesebben magadhoz ölelnéd az egész világot. A szíved most hatalmas, és az ajtaja is nyitva, van, csak az a probléma, hogy kicsit talán túl sok embert engedsz be rajta. A hétvégén kamaszkorodat is megszégyenítő teljesítménnyel két, de akár három fiúról is azt gondolod, hogy lehetne a férjed. A kérdés csak a sorrend lehet…

Vasárnapi mantrád szebbé teszi a napodat, és azt is megnézheted, mit üzennek az angyalok vasárnapra!


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: A múlt héten még küzdöttél a sárkánnyal, de nagy az esélye, hogy ezen a héten te magad válsz azzá. Legalábbis a párod szerint egy kicsit talán akaratosabb vagy a kelleténél, és egy kicsit talán határozottabban mondod ki a véleményedet. Annak viszont határozottan örül, hogy a szexről és az erotikáról is nyíltabban lehet veled beszélni most, és a libidód is nagy lesz!

Ha csak keresed a szerelmet: Az egy éjszakás kalandok jobban vonzanak, mint máskor. Persze ez még nem jelenti azt, hogy bele is mész ezekbe a kalandokba, de az biztos, hogy most többet engedsz meg magadnak és másoknak is, mint máskor. Egy dolgot kell szem előtt tartanod: csak olyasmit tegyél, amit nem bánsz meg holnap, vagy egy hét múlva!

Vasárnapi mantrád szebbé teszi a napodat, és azt is megnézheted, mit üzennek az angyalok vasárnapra!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Akkor érzed jól magad, ha meg tudod osztani az idődet a gyerekek és a párod között. Persze ez nem mindig egyszerű, főleg akkor nem, ha a párodnak kevesebb türelme van a kicsikhez. Fontos, hogy ne vesszetek össze ezen, mert ezzel tönkretehetitek a romantikus estéiteket. Mindketten arra készültök, hogy a szombat és a vasárnap is szenvedélyes éjszakába torkollik majd!

Ha csak keresed a szerelmet: Tulajdonképpen csak rá kellene böknöd a neked legjobban tetsző fiúra és ő máris a lábaid előtt heverne. Neked azonban nem akaródzik bökdösődni. Talán azért nem, mert még nem tudtad elengedni az exedet. Vagy azért, mert a barátnőid rossz kapcsolata miatt attól félsz, hogy te is olyan széltolókat fogsz ki, mint ők? Mindegy, mi az okod, el kellene engedned ezen a hétvégén a félelmeket!

Vasárnapi mantrád szebbé teszi a napodat, és azt is megnézheted, mit üzennek az angyalok vasárnapra!


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Egy kicsit át kell venned a falkavezér szerepét a párodtól, mert ő most mással foglalkozik. Szerencsére nagyon határozott elképzelésed van arról, hogy mit kellene tennetek, és hogy mi lenne a legjobb hétvégi program. Azt tűzöd ki célodul, hogy feléleszted a párodban mostanában szunnyadó tüzet, és ráveszed arra, hogy legyen egy kicsit romantikusabb. Ez jó terv, de a megvalósulására érdemes pár napot várnod!

Ha csak keresed a szerelmet: Vigyázat, a hétvégén túl határozott és rámenős vagy, emiatt a fiúk talán félnek tőled egy picit. Próbálj egy kicsit nőiesebb lenni, és talán egy kicsit adhatnád a buta szőkét is. Tudom, hogy nem vagy az, és a srácok is rájönnek majd idővel, de hidd el, egy okos nőhöz kevésbé mernek közeledni ezen a  hétvégén. Miután már megismerték a belsődet, a kedvességedet, egyáltalán nem fognak félni az eszedtől.

Vasárnapi mantrád szebbé teszi a napodat, és azt is megnézheted, mit üzennek az angyalok vasárnapra!


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Itt lenne az ideje egy kis romantikának! A gyengédséget sem tudod tovább nélkülözni, és a szexre sem akarsz már várni. A Mérlegek határozottan tudják, hogy modern nőként mi minden illeti meg őket. A hétvégén arra vágysz, hogy a férjed egyszerre legyen a legjobb szerető, a legtökéletesebb apa és a legbizalmasabb barát. Hoppá! Hát ezek pont azok a teljesíthetetlen elvárások, amikért te szoktál panaszkodni rá…

Ha csak keresed a szerelmet: Míg mások a biológiai órájuk ketyegésétől rettegnek, addig a szingli mérlegek a menyasszonyi ruhák csalogató hangját hallják a kirakatból. Most esküvőről álmodozol és a legszívesebben az első utadba akadó pasinak igent mondanál. Amilyen mázlid van, még az is lehet, hogy most egy jóképű idegennel ismerkedhetsz meg. Vigyázz, nem biztos, hogy őszinte veled az új barátod!

Vasárnapi mantrád szebbé teszi a napodat, és azt is megnézheted, mit üzennek az angyalok vasárnapra!


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A múlt heti feszültségek tovaszállnak, és ezen a hétvégén béke és harmónia köszönt a Skorpiók párkapcsolatára. Igaz ehhez az is kell, hogy legyen egy közös ellenség. Valaki, aki szét akar szedni benneteket, ti pedig durcásan és dacosan védjétek egymást tőle. Úgy tűnik, annál szerelmesebb vagy, minél kevésbé érti a környezeted, hogy mit eszel a párodon!

Ha csak keresed a szerelmet: Váratlan fordulatokban bővelkedik a hétvégéd. A leginkább azért, mert egyszerre több vasat szeretnél a tűzben tartani, de valahogy nem jön össze a szervezés. Több fiúval ismerkedsz egyszerre, de egyikőjük sem az igazi. Ha azt szeretnéd megtudni, hogy melyikőjüket válaszd, a válasz pofonegyszerű: egyikőjüket se! Hiszen, csak olyan fiúnál tudsz lehorgonyozni, aki mellett a többiekre már nem jut energiád!

Vasárnapi mantrád szebbé teszi a napodat, és azt is megnézheted, mit üzennek az angyalok vasárnapra!


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Azt hitted, már fél szavakból értitek egymást a szerelmeddel? Vagy talán beszélnetek sem kell? Akkor ezen a hétvégén könnyen érhet meglepetés. Most ugyanis az derül ki, hogy néhány dologban elbeszéltek egymás mellett, és emiatt lesznek vicces helyzetek. Nem ott, nem akkor és nem úgy várjátok egymást, ahogyan kellene, és az is könnyen előfordulhat, hogy a vasárnap programot is keresztbe szervezitek egymásnak.

Ha csak keresed a szerelmet: Két eset lehetséges: a hétvégi randikon vagy te leszel kénytelen várni, vagy téged váratnak meg mások. Épp ezért ne bánd, ha valahova késve indulsz, vagy ha útközben kerülsz késésbe! Jegyezd meg jól, az úrinő késni is elegánsan tud. Ha pedig valaki nem várt meg, az meg sem érdemli az ismeretségedet!

Vasárnapi mantrád szebbé teszi a napodat, és azt is megnézheted, mit üzennek az angyalok vasárnapra!


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: A szeretetnyelved ezen a hétvégén az érintés és a szex lesz. Most akkor érzed igazán, hogy szeret a párod, ha kézen fogva sétálgattok, ha megsimogat, ha megpuszilgat és ha szenvedélyes éjszakát tölt veled az ágyban. Az ő szeretetnyelve továbbra is a szájbarágás. Tehát, neki el kell magyaráznod, hogy mit vársz tőle, azért, hogy kimutassa az érzéseit. Ha nem magyarázod el, azt hiszi, hogy nem kell semmit sem tennie.

Ha csak keresed a szerelmet: Romantikus, naiv és sebezhető vagy a hétvégén. Azt hiszed, hogy mindenki őszinte veled, pedig valójában könnyen lehet, hogy a szavak becsapnak. A szemek azonban nem hazudnak most sem: nézz mélyen az emberek szemébe, és azonnal érezni fogod, hogy kiben bízhatsz! A többieket jó lesz, ha messziről elkerülöd!

Vasárnapi mantrád szebbé teszi a napodat, és azt is megnézheted, mit üzennek az angyalok vasárnapra!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Teljes a felfordulás körülöttetek: rengeteg rokon, jó barát és ismerős nyüzsög a házadban, és persze te élvezed a vendégjárást. A párod azonban nem igazán lelkes a társasági élettől. Ezen csak ront, ha bedőltök egy pletykának, hiszen könnyedén veszekedőssé teheti a hangulatot néhány rosszindulatú megjegyzés. A hétvégén ne hallgass senkire, és csak a szemednek higgy! Nekik viszont muszáj lenne hinned!

Ha csak keresed a szerelmet: Lassan kezded megérteni, hogy azt nem kaphatod meg, amit görcsösen keresel. Ennek a jegyében végre elengeded a görcsös akarásodat, és hagyod, hogy sodorjon az ár. A legtöbb Vízöntőnek az olyannyira sikerül a lazítás, hogy a jövő hétnek két komolyabb randiajánlattal futhatnak neki. Érdemes mindkettőre elmenned, de azon se lepődj majd meg, ha egy harmadik lesz a befutó.

Vasárnapi mantrád szebbé teszi a napodat, és azt is megnézheted, mit üzennek az angyalok vasárnapra!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Ha eddig lett volna benned kétség, hogy jól választottál-e akkor az mind egy szálig elmúlik belőled a hétvégén! A párod most meggyőz arról, hogy ő az ideális társad, és legyünk őszinték nincs is nehéz dolga. Ha pedig ezt elhitted neki, akkor rajtad a sor: főzz neki egy romantikus vacsorát! No nem kell bonyolult ételekre gondolni, készítsd el a gyerekkori kedvencét, és gyertyafénynél tálald!

Ha csak keresed a szerelmet: Olyasvalakivel fűzheted szorosabbra a kapcsolatodat, akit már régen ismersz. Talán évekkel ezelőtt kezdtetek el szemezni egymással, vagy közös volt a baráti körötök. A lényeg, hogy valahonnan már ismertétek egymást, most pedig eljött az első randitok ideje. A hétvégén érdemes házibulikba menned, és igent mondani minden különleges programjavaslatra, különösen akkor, ha volt osztálytársaktól kapod ezeket!

Vasárnapi mantrád szebbé teszi a napodat, és azt is megnézheted, mit üzennek az angyalok vasárnapra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top