Ezo

Varázslatos hónap vár ránk – júliusi holdnaptár

Teliholddal kezdődik a hónap, ami varázslatos dolgok előidézője lesz.

2012. július 1–2.
Növő hold a Nyilasban

Előfordulhat, hogy nem tartod be a szavad ezen két nap egyikén, és mentegetőznöd kell, de semmi vész, jól fogják fogadni azt, amit mondasz. Ha eleged van abból, hogy olyanok vesznek körül, akik nem veszik komolyan az érzelmeidet, akkor itt az ideje, hogy regisztrálj a neten, a társkereső oldalon, mert ebben a hónapban kifoghatod a nagy őt. És jó lenne, ha ezt ezen két nap valamelyikén tennéd.

Júliusi holdnaptár

2012. július 3.
Telihold a Bakban

Hiába van telihold, mégsem vagy ideges, mert nagyon jó hírekkel örvendeztetnek meg a jövőddel kapcsolatosan, és végre pénz is áll a házhoz, és gondolkozhatsz, hogy mi is legyen vele. Vedd az irányt a shoppingolás felé – hiszen leértékelések tömkelegével találkozhatsz –, vagy tedd félre, mert előfordulhat olyan esemény, hogy nagyon is szükséged lesz rá. Ha nem tudsz dönteni, akkor ne barátnőtől vagy a partneredtől, netán az ősöktől kérj tanácsot, hanem dobj fel egy pénzérmét, és hagyd a sorsra a döntést.

2012. július 4.
Fogyó hold a Bakban

Érdemes lenne a szépségeddel törődni, még akkor is, ha patakokban folyik a víz rólad, mert rövidesen szükség lesz arra, hogy nem egyszerűen ápolt, hanem makulátlan külsővel jelenj meg egy fontos helyen, netán egy megbeszélésen. Az első benyomás sohasem volt még annyira lényeges, mint e két nap egyikében. Ha úgy döntesz, hogy adsz magadnak egy kis szabadságot, mondjuk ezen a két napon, akkor lehet, hogy vízpart helyett múzeumot, képtárat lenne érdemes felkeresned, ahol hűsölhetnél, és egyben a tudásodat is gyarapíthatnád.

2012. július 5–6.
Fogyó hold a Vízöntőben

Amilyen formában vagy, belebotolhatsz egy olyan ismerősbe, akivel már régóta vágysz egy találkozásra, és vele sok mindent megbeszélhettek. Olyan dolgokat tudsz meg tőle, hogy majd leesik az állad. Talán még egy kihagyhatatlan buliba is elhív. És készülj rá, már jóval előtte, mert csúcsformában kell lenned. Ne feledkezz meg egy hozzátartozó vagy jó barát felköszöntéséről, mert különben meg fog sértődni.

2012. július 7–9.
Fogyó hold a Halakban

Felejthetetlen lesz ez a hétvége, és még hétfőn is arról fogsz beszélni, ami ezen a hétvégén történt. Vigyél magaddal zsebkendőt, eleget, de nem ám papírt, hanem valami flancosat, amivel az örömkönnyeket fel tudod itatni. Remekül fogsz kinézni, még akkor is, ha nem te vagy a „bálkirálynő” vagy az ünnepelt, akire minden figyelem irányul. Azért a fényből rád is vetül valamennyi, és ezt valaki észre fogja venni. Ezt az eseményt ugyan nem úszod meg kevés pénzből, de lesznek, akik segítenek, és ez jól fog jönni.

2012. július 10–11.
Fogyó hold a Kosban

Ha utazol, sokkal figyelmesebb légy, mint eddig. Ellenőrzésre számíthatsz, és valahogy nemcsak a te figyelmed lankad, hanem a többi úton lévőé is. Ezért nem árt, ha az út előtt bedobsz valami frissítőt – mondjuk hideg zöld teát –, amitől észnél leszel és elkerülöd a veszélyes helyzeteket. Ráadásul ez jó arra is, hogy amikor kényes kérdéseket tesznek fel, akkor a lehető legjobb, legdiplomatikusabb választ add.

2012. július 12–14.
Fogyó hold a Bikában

Elkerülhetetlennek látszik a pénzkiadás, ha nem akarsz csalódást okozni valakinek. Csak és kizárólag olyan dolgot vásárolj – főként ha ez ajándék –, aminek tudod, hogy örülne, és amit te is szívesen viselnél. Talán ráveszed valamelyik nap magad arra, hogy meglátogass valakit, aki elbűvöl, aki lehet, hogy a szíved csücske lesz, és aki miatt olyan dolgokra leszel képes, amelyeket eddig szerettél volna elérni, de valami mindig legyőzött vagy közbejött, és mégsem tudtad végrehajtani. Most azonban minden úgy alakul, ahogy szeretnéd.

2012. július 15–16.
Fogyó hold az Ikrekben

Agresszívebbek az emberek a szokásosnál, több a koccanás, a baleset és az értelmetlen vitatkozás is. Ezekből próbálj meg kimaradni, és ha lehet, akkor olyan emberek társaságát keresd, akikkel szívesen vagy együtt. Nem árt, ha megvitattok olyan dolgokat, amelyek teljesen újak a számodra, viszont az ő számukra már nem az. Jó tanácsokat is kaphatsz, ezekről eldöntheted, hogy mi az, amit te is használni fogsz, bevezeted az életedbe a hétköznapjaidban, vagy mész a magad feje után. Ha utazol, ez a két nap kiváló lesz erre.

2012. július 17–18.
Fogyó hold a Rákban

Furcsa és szokatlan álmaid lehetnek, érdemes lenne ezeket feljegyezni, mert előfordulhat, hogy ezek jósálmok, és talán a következő nap, amikor újhold lesz, be is fognak teljesedni. De az is lehet, hogy egyszerűen csak érzékenyebb vagy az átlagosnál, és olyan dolgokat veszel a szívedre, amelyek nem érintenek közvetlenül téged. De az igazságot most valahogy képtelen vagy elviselni. Viszont egy barátság kiállja a próbát, és boldoggá tesz, hogy tudod, mire számíthatsz.

2012. július 19.
Újhold a Rákban

Még az is lehet, hogy ezen a napon találkozol valakivel, akivel jó kapcsolatban voltál, de már egy ideje külföldön tartózkodik. A találkozás rendkívül fontos lesz a számodra, nemcsak azért, mert szereted őt, hanem némi érdek is vegyül az egészbe. És ez az érdek most egészségesnek mondható, mert amit ő ad, és amit viszonzásul te adsz, mindkettőtök számára nagyon fontos.

2012. július 20–21.
Növő hold az Oroszlánban

Ha szabin vagy, akkor add át magad az élvezeteknek, és csinálj csupa olyan dolgot, amit szeretsz. Találkozz olyan barátokkal, akiket régen láttál. Vagy látogasd meg egy hozzátartozódat, akit talán nem régen láttál, de örülni fog neked, és te ismét feltöltődsz energiával. Mert a vele való találkozás talán nem volt mindig ennyire jó, de amióta új helyzet állt elő a családban, minden megváltozott. Persze ha látogatóba mész, ne feledd, üres kézzel sehova…

2012. július 22–23.
Növő Hold a Szűzben

Ha a holdnaptár érdekel, akkor az ezotéria is érdekel. Most jelent meg a Nők Lapja Ezotéria legfrissebb száma, izgalmasabbnál izgalmasabb témákkal. Kihagyhatatlan olvasmányok, amelyek hol borzongatóak, hol a hihetetlenség határát súrolják, és találsz benne olyan dolgokat is, amelyekről fogalmad sem volt. Érdemes megvenned, mert előfordulhat, hogy amit benne találsz, azzal éppen segítségére lehetsz valakinek, aki talán már évek óta nagyon-nagyon vár valamire, illetve valakire.

2012. július 24–25.
Növő Hold a Mérlegben

Fülednek szinte balzsamot jelentő információk hangzanak el. De nemcsak a fülednek, hanem természetesen a lelkednek is. Végre valaki elnyeri méltó büntetését, és arra gondolsz, hogy mégis csak van igazság a földön. Aztán egy meghökkentő hír – azt sem tudod, hogy mit is gondolj: azonnal meg kell tárgyalnod a történteket egy bizalmas barátnőddel. Hogyan eshet szerelembe egy barátnőd éppen abba a fickóba, akiről masszív negatív véleményetek van? Talán csak nincs a dologban valami mágia? Ki kell deríteni!

2012. július 26–27.
Növő hold a Skorpióban

Elő a kártyákat vagy a tenyereket, és azonnal el kell kezdeni fürkészni a jövőt, a titkokat, hogy mi miért történik. Árulják el az okkult tudományok, illetve az azokhoz értők! És így mindjárt világosabbá válik minden. Sőt nemcsak világosabbá, hanem emészthetőbbé. Ne vidd túlzásba a fagylaltevést, mert nemcsak hizlal, hanem a torkod is fájni fog, sőt még a füled is. A szerelemben egyéjszakás kalandra van kilátás. Ha azt hiszed, hogy el tudod őt úgy varázsolni, hogy nem csak egy éjszaka lesz belőle, nagyon tévedsz.

2012. július 28–29.
Növő hold a Nyilasban

Tarts bulis hétvégét, és meglátod, istenien fogod érezni magad. Ha plázajáró akarsz lenni, és turkálni mindenféle üzletben, az is jó elfoglaltság, de még jobb lenne, ha kifeküdnél a szabadba, na nem a tűző napra, hanem valami jó kis árnyas helyre, és olvasgatnál. Ha dolgoznod kell, akkor úgy érezheted, mintha csoda történne, olyan emberekkel találkozol – különösen ha a szolgáltatóiparban tevékenykedsz –, akik normálisak, kedvesek, viccesek. De ettől még ne gondold azt, hogy a világ teljesen megváltozott!

2012. július 30–31.
Növő hold a Bakban

Ó, lassan vége a nyárnak, és ez olyan furcsán, hirtelen hasít beléd. Azért ez csak átmeneti, pillanatnyi levertséget hoz, mert aztán az élet hirtelen felpezsdül körülötted, és még az is lehet, hogy egy mindent elsöprő szerelem a letargikusan indulóból szerelmes, optimista és boldog napot varázsol. Ha párkapcsolatban élsz, a viszonyotok sokkal erősebbé válik, mert történik valami, ami szorosabbá teszi a közöttetek lévő köteléket. Sajnos találkozol valakivel, aki rád akarja önteni a panaszáradatát – ne engedd, menekülj az energiavámpír elől!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top