Ezo

Heti horoszkóp július 9-től

A hátráló Merkúr ismét jó fényszögbe kerül a Merkúrral, ami arra utal, hogy amiről korábban álmodoztunk, az most váratlanul bejöhet.

Heti horoszkóp május 28-tólKos

Olykor azt sem tudod, hogy ébren vagy, netán álmodsz. Lesznek olyan helyzetek, amikor az álom és a valóság összekeverednek, ennek köszönhetően azt sem tudod, hogy éppen mi van. De azért vannak a barátaid vagy a partnered, netán a házastársad, hogy a földön tartsanak, és őszintén megmondják neked, hogy mi is van veled. A munkában olyan váratlan lehetőség adódik, vagy valaki olyan dicshimnuszokat zeng rólad, amit el sem mersz hinni. Ha kíváncsi vagy a személyes szerencsekódodra, kattints ide!

Heti horoszkóp Bika

Azok a megoldatlan ügyek, amelyek annyi szomorúságot okoztak, most tisztázhatók, és boldog lehetsz, mert kiderül, hogy téged választ. Mert rájön arra, hogy mennyi mindent megtettél érte, és talán az is közrejátszik a döntésében, hogy aki miatt elhagyott volna, arról kiderülnek olyan dolgok, amelyek arról szólnak, hogy nem a hűség szobra, és tulajdonképpen a partneredet is játékszernek tekintette. Ha éppen szabadságon vagy, akkor pompásan fogod érezni magad, csak vigyázz az értékeidre, és a falatozás terén légy mértékletes. Ha kíváncsi vagy a személyes szerencsekódodra, kattints ide!

Heti horoszkóp Ikrek

Élvezheted az életet, olyan találkozásban lesz részed, amely nem egyszerűen boldoggá tesz, hanem bearanyozza a napjaidat. Különösen, hogy ezzel a személlyel régi a kapcsolatod, de csak nagyon ritkán találkoztok. Most olyan boldogság tölt el, hogy ha netán egészségi problémával küszködtél vagy gyengének érezted magad a hőségben, akkor új erőre kapsz, és kész vagy mindenre, hogy ennek a személynek a kedvére tegyél. Sőt még azt a kevés pénzedet is feláldozod, hogy tökéletes ellátásában részesítsd őt. Ha kíváncsi vagy a személyes szerencsekódodra, kattints ide!

Heti horoszkóp Rák

Ha netán dolgoznod kell ebben a melegben, akkor semmi apelláta, mert anyagilag nagyon jól megéri. Csak arra vigyázz – különösen, ha a szolgáltatóiparban tevékenykedsz –, hogy a szabályokat ne szegd meg, mert előfordulhat, hogy egy váratlan ellenőrzés pénzt húzhat ki a zsebedből, sőt még talán ettől a jól fizető munkától is megfosztanak. Ha szülő vagy, akkor ügyelj arra, hogy csemetéd ne vesse bele magát felhevült testtel a vízbe. Ha pedig nem tud úszni, akkor ideje lenne megtanítani. Ha kíváncsi vagy a személyes szerencsekódodra, kattints ide!

Heti horoszkóp Oroszlán

Muszáj lesz dolgoznod, mert kell a pénz, és mindent elvállalsz, még akkor is, ha folyik rólad a víz, és alig tudsz koncentrálni. Ne feledkezz meg a sok folyadék fogyasztásáról sem, mert már csak az hiányzik, hogy kiszáradj. Ha szülő vagy, és nem tudsz a gyermekeddel annyit foglalkozni – éppen a pénzkereset miatt –, akkor rábízhatod valakire, akiben tökéletesen megbízhatsz, és talán a rokonságod körébe tartozik. Lehetőség nyílik egy kis nyaralás kiszorítására is, ahol a partnereddel újra összejöttök. Ha kíváncsi vagy a személyes szerencsekódodra, kattints ide!

Heti horoszkóp Szűz

Amibe korábban belekezdtél, és nemet mondtak rá, pedig az ötleted túlságosan jó volt, arra a héten igent mondanak. És ezért nem boldog, hanem inkább elégedett vagy. Tulajdonképpen sok pénzt fektettél eddig már bele – talán éveken keresztül –, és úgy gondolod, hogy ez igazán jár neked, sőt ennél talán jobban is megbecsülhetnének. De azért a tarsolyodban akadnak még ütőkártyák, ezeket felhasználhatod akkor, amikor azok, akiknek szükségük lenne rád – és a pénzedre –, könyörgőre fogják, és te kegyet gyakorolhatsz. Ha kíváncsi vagy a személyes szerencsekódodra, kattints ide!

Heti horoszkóp Mérleg

Vitathatatlanul őrülten jól nézel ki, és fürdőruhában grasszálhatsz olyan helyeken, ahol tömeg van, és élvezni fogod a feléd irányuló pillantásokat. Persze az ellenkező nem szeméből a kívánást olvashatod ki, míg a saját nemedéből az irigység sugárzik – és ez a totális siker. És persze kihagyhatatlan, hogy felszedj valakit, akit aztán úgy irányíthatsz, ahogy akarsz. Ha szerelmes vagy, akkor viszont ügyelj arra, hogy ne adj okot féltékenységre, de ehhez te igazán jól értesz. Ha kíváncsi vagy a személyes szerencsekódodra, kattints ide!

Heti horoszkóp Skorpió

Lehet, hogy nem jó időben mész el nyaralni, ha erre a hétre tervezed. Mert még az is megtörténhet, hogy valakik, akik nem kedvelnek, mini összeesküvést szerveznek a munkahelyeden ellened, és amikor visszajössz, akkor tapasztalhatod, hogy a helyed már nem is olyan biztos, mint gondoltad. De mivel erős vagy, olyan rendet teremtesz, hogy a furkálódással próbálkozók a fülüket és farkukat egyaránt behúzzák. És végre-valahára végrehajtod azt a változást, amire szükség van. Ha kíváncsi vagy a személyes szerencsekódodra, kattints ide!

Heti horoszkóp Nyilas

Ha dolgoznod kell, akkor jól megy minden, és amikor végeztél a munkával, akkor megtudhatsz valami fontos, a személyedet érintő dolgot. Meglepődsz, mert ezt igazán nem gondoltad volna, és hálás leszel annak, aki minderről felvilágosított és  kiáll melletted, nem engedi, hogy bármiféle bántódásod essék. Ha nyaralsz, kapcsold ki a telefont, mert lehet, hogy a munkahelyen nem tudnak meglenni nélküled, és a pihenésnek annyi. Ha kíváncsi vagy a személyes szerencsekódodra, kattints ide!

Heti horoszkóp Bak

Most aztán élvezheted, hogy önálló vagy, legalább egy hétig nem dirigál senki. Ha dolgoznod kell, akkor valahogy torkig leszel az egésszel, de az feldob, hogy valaki ajándékkal lep meg, méghozzá olyannal, amilyenre nem is számítottál. Titkon persze tudtad, hogy nem bóvlit fogsz kapni, de azért ilyenre még álmaidban sem gondoltál. Pasifronton zűrzavaros helyzet uralkodhat ezen a héten, mert bejöhet nem is egy, hanem kettő, netán három, akiknek tetszel, és ugyanez jellemző viszont. Lehet, hogy belemész a párhuzamos kapcsolatokba? Persze csakis tapasztalatszerzés céljából… Ha kíváncsi vagy a személyes szerencsekódodra, kattints ide!

Heti horoszkóp Vízöntő

Tulajdonképpen tele van a hócsukád, hogy dolgoznod kell. Próbálsz kivenni egy-két napot, hogy ne kelljen a munkahelyeden tölteni minden időt – ahol nem annyira jók a viszonyok, mert vannak irigy, és ha nem is gonosz, de nem teljesen jóindulatú kollégáid –, hanem a barátaiddal és azokkal, akik szeretnek téged. Ha nyaralsz, akkor lazulj, ha külföldre mész, a helyi specialitásokat feltétlenül próbáld ki, csak a szeszfogyasztást mérsékeld. Ha kíváncsi vagy a személyes szerencsekódodra, kattints ide!

Heti horoszkóp Halak

Amiről korábban úgy tűnt, hogy nem lehet megoldani, és túlságosan sokba kerül, az a te zsenialitásodnak és akaratodnak köszönhetően most mégis sikerül. Lehet, hogy imába foglalják a neved ezért. Ha plátói szerelemmel rajongsz valaki iránt, talán már egy ideje, akkor egy egészen elképesztő helyzet következtében ez a plátói rajongás végre realizálódik. Ha vízparton nyaralsz, akkor ismerj mértéket, és ne csak akkor gyere ki a vízből, amikor már uszonyaid kezdenek nőni. Ha kíváncsi vagy a személyes szerencsekódodra, kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top