Ezo

Jó kilátások – Heti horoszkóp július 16-tól

A Jupiter és az Uránusz szextilje váratlan helyzeteket hoz, a kilátásaink az élet több területén javulnak.

Heti horoszkóp május 28-tólKos

Csúcsformában leszel, vág az agyad, mint a borotva, mindenre tudod a választ, különösen akkor, ha szerelmi ügyekről van szó, vagy ha netán a gyermeked tesz fel kényes kérdéseket. Te megnyugtatod őt, miközben tudod, hogy nem teljesen az igazat mondtad, de ez az ő lelkivilágának fontos. Ha egészségügyi problémával küszködsz már egy ideje, akkor talán külföldön találod meg a gyógyírt a bajaidra. Még ha sokba kerül, akkor is menj – ha házas vagy, esetleg tartós kapcsolatban élsz, akkor partnered támogat. Ha kíváncsi vagy a személyes szerencsekódodra, kattints ide!

Heti horoszkóp Bika

Ha szabadságon vagy, akkor a szerelem édes angyalkája nem kerül el, és nagyon boldog leszel, mert nemcsak a szex, hanem a kommunikáció, a közös programok is felejthetetlenné teszik ezt a kapcsolatot. Ha nem tudsz elutazni hosszabb időre, akkor élvezheted az otthonlétet a partnereddel, vagy olyan személyekkel, akiket szívből szeretsz. Ha dolgoznod kell, akkor ezt szívesen teszed, mert olyan lehetőség adódik, amikor főnököd számára bebizonyosodik, hogy nélkülözhetetlen vagy. Ha kíváncsi vagy a személyes szerencsekódodra, kattints ide!

Heti horoszkóp Ikrek

Ha szingli vagy, akkor itt az ideje annak, hogy beindulj, mert a szerelem terén az állatövben ezen a héten te vagy a nyerő. Kifoghatod az aranyhalat, akinek sajnos lesz egy aprócska szépséghibája, de ezt titokban tartja. Ám mivel annyira szexi vagy és ellenállhatatlan, a szépséghibáját – hogy netán foglalt – bevallja, és mivel őrülten beléd szeret, minden esély megvan rá, hogy szakítani fog – miattad. Ha kíváncsi vagy a személyes szerencsekódodra, kattints ide!

Heti horoszkóp Rák

Rájössz, hogy vannak önzetlenek emberek, akik úgy segítenek, hogy a te boldogulásodat tartják közben szem előtt. Légy hálás, mutasd ezt ki valamilyen formában: akár hívd meg kerti partira, vagy ajándékozd meg, és a legfőbb, hogy beszélj arról, milyen szerencséd van velük. Az exeddel ne törődj, hadd főjön csak a saját levében, amikor tudomást szerez róla, hogy milyen jól megy neked, és arról is, hogy boldog vagy az új kedveseddel, olyan boldog, amilyen vele soha nem voltál. Ha kíváncsi vagy a személyes szerencsekódodra, kattints ide!

Heti horoszkóp Oroszlán

Talán el mered hinni, milyen óriási mázlid van, hogy egy nem várt lehetőséggel anyagilag igen jól jársz. És óriási meglepetéssel hat rád, hogy egy külföldi személy – akit évekkel ezelőtt ismertél meg – most jelentkezik, és felajánlja, hogy töltsd nála a nyarat. Gondolkodsz rajta, de most használd ki a lehetőséget, még ha másra kellene a pénz, akkor is menj el, mert ez az illető sok mindenben segít, vagyis sok minden ingyen lesz. Ha kíváncsi vagy a személyes szerencsekódodra, kattints ide!

Heti horoszkóp Szűz

Egyszerűen élvezed, hogy az, akit igazán ki nem állhattál, és akivel jól kibabráltál – nem annyira a saját kútfejedből vetted ezt az ötletet –, most szinte térden csúszik előtted, mert te adod számára a lehetőséget. De légy óvatos, mert ez még nagyon vissza fog ütni – talán még nem hallottál a karma törvényéről? –, és el fogod átkozni azt a percet, amikor hallgattál arra, aki ezt nemcsak sugalmazta, hanem szinte parancsba adta neked. Ha kíváncsi vagy a személyes szerencsekódodra, kattints ide!

Heti horoszkóp Mérleg

Talán nem vagy a világ ura, mint ahogy azt korábban gondoltad, de a héten kinyílik a szemed, és rájössz arra, hogy eddig milyen sok mindent nem ismertél vagy félreismertél. Új távlatok nyílnak előtted, és ha külföldre utazol, az is megtörténhet, hogy többen legyeskednek majd körülötted – még akkor is, ha nem egyedül, hanem a partnereddel utazol –, és ez legyezgetni fogja a hiúságodat. Ha szingli vagy, semmi sem ment meg a szerelemtől. Ha kíváncsi vagy a személyes szerencsekódodra, kattints ide!

Heti horoszkóp Skorpió

Ha nem akarod hallani, hogy mik is történtek valójában a hátad mögött, akkor nagy baklövést követsz el. Mert a jól informáltság ezen a héten igen fontos, hogy képben légy, ki az, akivel tudsz és akarsz is együtt dolgozni, és ki az, aki csak fúr téged, és mindent megtesz azért, hogy lenyomjon, ami persze nem lesz könnyű. Hallgasd meg azokat, akik szeretnek, és elmondják azt, amiről fogalmad sincs. Ha párkapcsolatban élsz, partnered élvezni fogja a haverokkal való találkozást. Ha kíváncsi vagy a személyes szerencsekódodra, kattints ide!

Heti horoszkóp Nyilas

Össze kell kapnod magad a héten, mert ha dolgoznod kell, akkor annyi munka vár rád, hogy az eszméletlen. Még az a jó, hogyha korábban nyaraltál, akkor a kikapcsolódás energiáiból most bírni fogod azt az őrült tempót, amit a munkahelyeden diktálnak. Ráadásul valaki minden erejével meg akar védeni a munkahelyeden, míg másvalaki, aki magasabb beosztásban van, szeretne eltávolítani onnan, ahol vagy, és ez neked anyagi veszteséget okozhat. Ha kíváncsi vagy a személyes szerencsekódodra, kattints ide!

Heti horoszkóp Bak

Talán fel kellett nyitni a szemed, hogy megtudd, valaki őrülten szerelmes beléd. És ennek köszönhetően észre is vetted őt, és rájössz, hogy mennyire jó vele. Nem neveznéd ezt még szerelemnek, de jó úton haladsz afelé, hogy elveszítsd a fejed – ami azért rád annyira nem jellemző. Ha dolgoznod kell, akkor teljes erővel veted bele magad a munkába, amivel a felettesed elégedett lesz, és te is élvezni fogod a helyzetet. Közben arra is rájössz, hogy igazán mi az, amit majd csinálni szeretnél, amiből meg akarsz majd élni. Ha kíváncsi vagy a személyes szerencsekódodra, kattints ide!

Heti horoszkóp Vízöntő

Az lenne a legjobb, ha elutaznál szabadságra. Ha már voltál, és dolgoznod kell, akkor nagyon unod már azt az állandó suskust, ami a munkahelyeden folyik. És még az is lehet, hogy belekezdesz egy új hobbiba, ami szinte rabul ejt, és sem pénzt, sem időt nem fogsz kímélni, ha erről van szó, mert új oldaladat ismerheted általa meg. Ha kíváncsi vagy a személyes szerencsekódodra, kattints ide!

Heti horoszkóp Halak

Milyen okod is lehetne a panaszkodásra, amikor a munkahelyeden váratlanul jó lehetőségek adódnak, amivel nem lesz gond a törlesztés vagy a csekkek befizetése. Ha nyaralsz, jól teszed, mert egy kis kikapcsolódás neked is jár. Ha mindezt a partnereddel teszed, akkor ugyan lesznek közöttetek civódások, de te is belátó vagy, és ő is megfogadta, hogy nem megy el a végső határig, így aztán a dolgoknak mégsem lesz olyan súlya, mint korábban lenni szokott. Ha kíváncsi vagy a személyes szerencsekódodra, kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top