Ezo

Szeptemberben elérjük céljainkat – havi horoszkóp

A Mars egész hónapban a Skorpió jegyében tartózkodik, ez arra is utal, hogy nagy lelkierővel és energiával rendelkezünk, amivel a céljainkat elérhetjük.

Szeptemberben elérjük céjainkat - havi horoszkópKos

Egészségedre jobban figyelj, mint máskor, és tégy a szabadban nagyobb sétákat, és használd ki a jó időt, mert ez a megelőzés fontosságában nagy szerepet játszik. Régi kedvesed már megbánta, hogy úgy viselkedett veled, ahogy, és nagyon szeretne veled találkozni. De te húzni és halasztani fogod ezt a találkozót, éppen azért, mert amíg telefonon jól elcsevegtek, személyesen nem érzed, hogy látnod kellene, éppen azon dolgok miatt, amelyekkel korábban megsértett téged. Számíts az erőszakosságára, és ne gyengülj el. A munkában eléred a célod, sikeres leszel, és a pénzben sem lesz hiány. Nagy Útmutató: Így kell szeretni téged!

Szeptemberben elérjük céjainkat - havi horoszkóp

Szeptemberben elérjük céjainkat - havi horoszkópBika

A suliban vagy a munkahelyeden ez a hónap a csapatmunkáé, és olyan képességeket fedezel fel magadban, mint a megérzések, a telepátia, amelyeket remekül tudsz alkalmazni, különösen amikor helyzet alakul ki, amikor éppen tőled várnak egy ötletet, és sugallatszerűen jön – a legjobb –, amivel ne tétovázz, hanem mondd ki. Meglátod óriási sikert érsz el vele. A pénzügyek terén olyan dolgokat is elvállalsz – akár a meglévő munkád mellett, akár a suli mellett –, amelyek miatt igazán becsülendőnek lehet nevezni mindazt, amit teszel. De légy óvatos, mert egy banki ügy, vagy éppen egy figyelmetlenség okozhat anyagi kiadásokat. Milyen társ vagy? A számmisztika elárul


Szeptemberben elérjük céjainkat - havi horoszkópIkrek

Csak semmi túlzás, maradj mértékletes, és figyelj mindenre, mert akkor nem követhetsz el oly bakit, ami miatt aztán zsebbe kell nyúlnod, vagy ami egy kicsit rosszabb, egészségügyi következményei legyenek annak, hogy túlzásba viszel valamit. Ha amúgy is dolgod van az egészségüggyel, akkor ne izgulj, mert biztos lehetsz benne, hogy sokkal jobban alakul minden, mint augusztusban. És az is kiderül, hogy vaklárma volt az egész. A szerelemben nagy kísértésnek leszel újra kitéve, mert egy izgalmas személy megpróbálja minden figyelmedet magára terelni. Ám ha te tartós kapcsolatban élsz, akkor örülsz a biztonságnak, amit a partnered nyújt, de ez nem azt jelenti, hogy el is kellene kalandoznod… Mennyire vagy hűséges?

Szeptemberben elérjük céjainkat - havi horoszkópRák

Előfordulhat költözködés, vagy éppen rengeteg energiát igénylő szervezés, amelyben nem megy úgy minden, ahogy szeretnéd. Ám a pénzügyek terén nincs okod aggodalomra, mert biztos lehetsz abban, hogy egy váratlanul jövő felkérés, olyan, amelyre egyáltalán nem is számítasz, pénzt hoz a konyhára. Előfordulhat, hogy ezt valakinek a pechje, vagy éppen a hibázása hozza meg a számodra, de ne törődj vele, nincs értelme. Ha külföldre szeretnél utazni, vagy ott tartózkodni, hosszabb ideig, akkor el tudod dönteni, hogy hova menj, mit csinálj, és minden valószínűség szerint tárt karokkal várnak. Ha együtt jársz/élsz valakivel, és a kapcsolat nem túl régi, akkor most ismered meg őt igazán… Nagy Útmutató: Így kell szeretni téged!

Szeptemberben elérjük céjainkat - havi horoszkópOroszlán

Ebben a hónap sok változás történik az életedben, még az is lehet, hogy ha suliba jársz vagy dolgozol, akkor te leszel a munka hőse, te leszel a sztár, akit mindenki követ. Új jövő képe bontakozik ki előtted, és ez az anyagiakban is meglátszik. A szerelemben azonban most kevesebb a szerencséd, talán olyasmit ígértél, amit ha párkapcsolatban élsz, nem tudsz betartani, és ezt a kedvesed nem fogja tolerálni, sőt türelme sem lesz, hogy kivárja az időt, amikor az ígéretedből valóság lesz. Viszont ami mindennél fontosabb, hogy ebben a hónapban minden szabályt betarts, és légy óvatos a barátokkal szemben is, nem kell mindenkinek tudni mindent. Mennyire vagy hűséges?

Szeptemberben elérjük céjainkat - havi horoszkópSzűz

Már számolod a napokat, hogy mikor lehettek végre-valahára együtt. Erős érzelmi hullámok törnek fel benned, amelyek miatt időnként könny gyűlik a szemedbe, és a legszívesebben magadhoz ölelnéd az egész világot, mert őt egyelőre nem tudod. A kreativitásod fantasztikus lesz, fantasztikus eredményeket tudsz elérni, s ezek boldoggá tesznek, és bebizonyosodik a számodra, hogy jó úton haladsz, el fogod érni a magad elé kitűzött célt. Ha egészségi gondjaid voltak, akkor most felszabadult lehetsz, mert minden, ami volt, már csak emlék. Ha még küzdened kell vele, akkor is örülj, mert megtalálják azt a szert, amivel búcsút inthetsz a problémának. Milyen társ vagy? A számmisztika elárul

Szeptemberben elérjük céjainkat - havi horoszkópMérleg

Partnered meglepetéssel szolgál, és te legszívesebben örömtáncot lejtenél, hiszen egy olyan vágyadat teljesíti, amelytől szinte királynőnek vagy királynak érzed magad. A baráti kapcsolataidban is sztár lehetsz, és sajnos elkövetsz egy olyan hibát, amit nagyon nem kellene. A bosszú nem a te kenyered, inkább gondolkodj el azon, hogy miért is kerültél ebbe a helyzetbe, és rá fogsz jönni, hogy valamit nagyon rosszul csináltál. Akit eddig okoltál a hátrányos helyzet miatt, azt most megpróbálod lehetetlenné tenni. De ne tedd, mert szánalmasnak fognak tartani, és rúgsz egy óriási öngólt. Mennyire vagy hűséges?

Szeptemberben elérjük céjainkat - havi horoszkópSkorpió

Banki ügyek, orvosi vizsgálat, vagy valaki miatt az egészségügyi intézmények gyakoribb látogatása lesz erre a hónapra a jellemző. De az is, ha szülő vagy, hogy a gyermekedet talán még a széltől is óvod, és olyan tanácsokkal látod el őt, amelyeknek nemcsak hogy hasznát veszi, hanem kiemelkedik a kortársai közül – persze csak akkor, ha megfogadja mindazt, amit mondasz. Barátaid között némelyekkel megtalálod a közös hangot, és erősebb lesz a szövetségetek, mint valaha, akad viszont olyan kapcsolat is, amely ugyan nem szűnik meg a te fölényességed miatt, de a másiknak lelki bánatot okozol, amiről neked fogalmad sincs. Mennyire vagy hűséges?

Szeptemberben elérjük céjainkat - havi horoszkópNyilas

Nincs valami túlságosan jó hangulatod ebben a hónapban, mert a munkahelyeden vagy a suliban olyan keverés-kavarás folyik, hogy azt a te pozitív beállítottságú, mindig a jóra gondoló személyiséged sem bírja már. Megdöbbent, hogy akiről azt hitted, milyen aranyos és kedves ember – talán éppen a főnököd vagy tanárod –, arról kiderül, hogy egy valóságos kígyó. Még szerencse, hogy azelőtt tájékoztat valaki erről, mielőtt kimutatná a méregfogát. És ugyan nem vagy bosszúálló, de ha eljön az idő, akkor egy elejtett félmondattal vissza tudod neki adni azt, amit elkövetett ellened. Titkos szerelmi viszonyban tanulságos helyzet alakulhat ki. Nagy Útmutató: Így kell szeretni téged!

Szeptemberben elérjük céjainkat - havi horoszkópBak

Egyre közelebb kerülsz ahhoz, amire régóta vágyakozol, hogy végre meg tudd venni, vagy valamilyen módon hozzá tudj jutni. Ha tanulásról van szó, akkor teljes mellszélességgel veted bele magad, hiszen olyan eredményeket érhetsz el, amelyek miatt különböző előnyöket élvezhetsz, és olyan helyre, olyan társaságba juthatsz be, ami felér egy lottóötössel. A családodban váratlan esemény történik, aminek minden eszközzel megpróbálsz ellenállni. Természetesen ennek is megvan az oka, és hiába kér elnézést tőled az illető, vagy viselkedik úgy, ami erre utalna, nem érdekel, úgy gondolod, hogy túl késő, és te már túl vagy az egészen. Mennyire vagy hűséges?

Szeptemberben elérjük céjainkat - havi horoszkópVízöntő

Addig gyötröd az agyad, amíg végül kipattan belőle az isteni szikra, mit és hogyan kellene a megváltozott helyzetben csinálni. Nemcsak azért, hogy elfoglald magad, hanem azért is, hogy pénz álljon a házhoz. Lelkes vagy, tele lendülettel, és ez sikert ígér. Persze nem fáklyás felvonuláshoz hasonlítható könnyű sikert, hanem olyat, amiért meg kell küzdeni. De ehhez most van erőd, energiád, és olyan társad, aki nemcsak teljes szívéből akarja, hogy sikeres légy, hanem még szeret is téged. Milyen társ vagy? A számmisztika elárul

Szeptemberben elérjük céjainkat - havi horoszkópHalak

Egészen nyugodtan elénekelhetnéd többször is ebben a hónapban, hogy „Álomország tengerpartján, játékok közt él” – ismét fent a rózsaszínű szemüveg, ha szerelemről vagy olyan dolgokról van szó, amelyet szeretnél, de köze sincs a valósághoz. Pedig milyen jó lenne, ha most a realitások talaján maradnál, mert sajnos előfordulhat, hogy éppen e miatt az álmodozás miatt esel el olyan dolgoktól, amelyek lényegesek és a zsebednek is fontosak. És olyan jó lenne, ha végre észrevennéd magad, hogy egy régi barát azért nem akar találkozni veled, mert tudja, hogy irigyled őt, és nem kíváncsi a finom lekezelő mondataidra. Nagy Útmutató: Így kell szeretni téged!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top