Ezo

Angyalhoroszkóp szeptember 20-tól

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Kos

Gábriel arkangyalt kérd, hogy adjon kellő türelmet és bölcsességet, amikor a családod egyik tagja – talán nem is közvetlen családtag – olyan dolgokat mond vagy tesz, amitől legszívesebben kiszaladnál a világból. De ha lélekvezetődhöz fordulsz, kellő nyugalommal tudsz az egészen történeten végigtekinteni, és biztosan nem húzod fel magad semmin. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Angyalhoroszkóp szeptember 20-tólBika

Jofiel arkangyalra ezekben a fenekestől felforgatott napokban is számíthatsz. Élvezd, hogy olyan pénz érkezik, amivel meg tudsz oldani olyan dolgokat, amelyek vagy a gyermekeid boldogulását szolgálják, vagy az otthoni problémák megoldást nyernek.  Lélekvezetődet kérd, ha partnerkapcsolatban élsz, hogy ne kerülj vitára sor, amely akár szakításhoz vezethet. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Ikrek

Chamuel arkangyal veled van, kérd, hogy a munkában ne hallgass egy barátra, mert sajnos előfordulhat, hogy olyan tanácsot ad, amivel akár el is veszítheted az állásodat, és nem biztos, hogy egyhamar találsz újat. Kérd lélekvezetődet, hogy ne borulj ki, amikor más miatt kell elvinned a balhét, mert a főnöködnél garantált a rosszpont. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Rák

Muriel arkangyal a lélekvezetőd, fordulj hozzá bizalommal, amikor nem sikerül minden úgy, ahogy eltervezted. És még az is megtörténhet, hogy nehéz helyzetbe kerülsz anyagilag, de Muriel megmutatja a kiutat, hogyan tudsz belőle kikászálódni, és a kedvesed bizalma se inogjon meg a kapcsolatotokban. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Oroszlán

Mihály arkangyalhoz fordulja ezekben a napokban, mert sajnos előfordulhat, hogy több az ellenséged, mint a barátod. És ezt saját magadnak köszönheted, a viselkedésednek, egy kicsit a nagyképűségednek, és persze annak a stílusnak, amit lehetne akár zsebdiktátorinak is nevezni. Ha szülő vagy, kérd, hogy gyermeked ne okozzon gondot és fejtörést. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Szűz

Raziel arkangyal kivel is lehetne, mint veled. És ezt érzed is, a megélhetésedben szerencsésen alakulnak a dolgok, a kreativitásod is fantasztikus, és mintha lélekvezetőd vezetné a kezed, ő mutatná az utat, amelyen haladnod kell, hogy tökéletes sikert érj el. A siker azonban nem most, hanem később üt majd be. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Mérleg

Haniel arkangyalt kérd, hogy segítsen, amikor döntés elé kerülsz. Minden úgy tűnik, hogyha baráttal kezdesz valamibe, ami teljesen újszerű, a megélhetésedet magasabb szintre emeli, ám mielőtt igent mondanál, kérd lélekvezetődet, hogy segítsen, mert ez az ügy nem úgy  következik be, ahogy azt most minden mutatja – talán te magad is érzed. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Skorpió

Rafael arkangyalt nem árt, ha hívod, ám nem apróságok miatt, mondjuk hogy legyen parkolóhelyed, hogy minden rendben legyen az őseiddel, hanem talán azért, mert a partnereddel nincs minden rendben, és aggódsz érte. Kérd lélekvezetődet, hogy segítsen kikászálódni abból a lelkiállapotból, amelyben vagy. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Nyilas

Zadkiel arkangyalra ezekben a napokban igazán szükséged van, mert a munkában olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt szomorúság tölt el, és nem érted, hogy miért történnek ezek a dolgok veled. Ráadásul anyagilag sem állsz valami fényesen, ezért kérd lélekvezetőd, hogy amit elvesztesz, azt segítsen pótolni. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Bak

Cassiel arkangyal veled van, és találkozol valakivel, akivel szemben először fenntartásaid lesznek, de aztán feloldódsz, és alig várod, hogy minél több időt tölthess vele. Kérd lélekvezetődet, hogy a féltékenységet – amely felmerülhet benned – száműzze, mert nincs okod rá, csak amikor az illető mással is kezd foglalkozni, akkor bevághatod a durcit, amivel megbánthatsz másokat, és a saját energiáidat pazarolod. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Vízöntő

Uriel arkangyalt kérd, hogy ne lankadjon a figyelmed, mert előfordulhat, hogy hibázol, és ezt ugyan elnézi a partnered, sőt támogat is benne, de a munkahelyeden már nem lesz könnyű dolgod, és előfordulhat, hogy ezt a hibádat sokáig a fejedre olvassák. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Halak

Asariel arkangyalra szükséged van ezekben a napokban, hogy végre észhez térj, és rájöjj arra, hogy valaki igazán nem kíváncsi rád. És mindazok, amiket mondott, nem fedik a valóságot. Ha ezt mind fel tudod dolgozni – Asariel segítségével –, akkor biztos lehetsz benne, hogy jól érzed majd magad a bőrödben. Ha házas vagy, kérd Asarielt, hogy partnered parancsnoki stílusából vegyen vissza. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top