Ezo

Így randizz egy Ikrekkel!

A randevú nem egy könnyű műfaj, de a csillagok itt is adnak egy kis segítséget. Elmondjuk, mit (ne) tégy, ha Ikrek a kiszemelted.

1. Mosolyogj! – Az Ikrek lételeme a nevetés, a humor, ha egy Ikrek szívére pályázol, szedd össze magad, légy vidám, pozitív, és legyen a tarsolyodban pár mókás történet.

Így randizz egy Ikrekkel!

2. Kerüld a megszokott programokat! – Ha nagyon emlékezetes randival szeretnéd meglepni őt, felejtsd el az éttermet, inkább pakolj tele egy piknikkosarat, teríts meg egy réten, vagy épp a város tetején.

3. Mesélj! Mesélj! – Az Ikrek odavan az érdekes és okos emberekért, akik megmutatják a világ ismeretlen szegleteit. Légy kreatív!

4. Jöhet a kultúrprogram! – Színház, mozi, kiállítás, sör- vagy borfesztivál, koncert vagy városnézés, az Ikrek mindennek örül, ami új, ami más, ami színes, ami ihletet ad. 

5. Ne légy erőszakos! – Szinte mindegy, miről van szó, ne akard ráerőltetni az akaratod az Ikrekre. Nem fog menni, sőt ettől csak befeszül, a szimpátiának pedig lőttek. 

6. Ne légy unalmas! – Az Ikrek számára nehéz feladat, ha minden nap ugyanazt kell csinálnia, gyűlöli a rutint, a kiszámíthatóságot és az ismétlődő forgatókönyveket. Amennyire a megszokott hétköznapok csak engedik, próbálj meg kitörni ebből – vele!

7. Hagyd néha magára! – Igényli, hogy néha egyedül legyen, csak úgy magában. Hidd el, nem veled van baja, ő egyszerűen ilyen. Fogadd el ezt, és ne gondolj semmi rosszra!

8. Semmi nem kötelező! – Az Ikrek nem szeret vagy fél elköteleződni, félti a szabadságát, fél, hogy rosszul dönt, ám ha meghagyják szabadságában, ha nem nyomják össze elvárásokkal és jövőbeni tervekkel, megnyugszik, jól fogja magát érezni melletted.

9. Ne kérd számon! – Ma ezt mondja, holnap azt, de akármit is mond, azt szent meggyőződéssel teszi.

Tipp: Gondoskodj róla, hogy mindig kialudja magát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top