Ezo

Hétvégi horoszkóp október 19-től

A hétvége az ígéretekről szól: itt az ideje, hogy valóra váltsd azokat, amelyeket a szerelmednek tettél a közelmúltban. Ebből ő is érezni fogja, hogy ő sem halogathatja már tovább. És ha már itt tartunk, most azt is meg kell gondolnod, hogy milyen újabb ígéretekkel állsz elő. Ha el akarod kerülni a kellemetlen helyzeteket, semmi olyat ne mondj, amit nem tudsz akár azonnal valóra váltani!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz:
Itt a hétvége, végre kiengedhetsz! És most nemcsak a munkából kapcsolódhatsz ki, de otthon sem kell viselkedned. A szerelmeddel olyan összhang teremtődik meg köztetek, amely abban segít, hogy bátran felvállaljátok egymás előtt önmagatokat. Ha eddig szégyenlősen magatokra zártátok a fürdőszobaajtót, most végre nyitva marad, és ezzel együtt mindenféle gát, távolságtartás, görcsösség is megszűnik. Bátran élvezzétek ki a lazaság szabadságát!.

Ha csak keresed a szerelmet: Váratlan fordulattal találsz ismét önmagadra. Talán eddig az sem tűnt fel, hogy mostanában már nem voltál teljesen a régi. Talán csak annyit vettél észre, hogy már nem flörtölsz úgy, nem hiszel magadban, és nem fordulnak meg utánad a férfiak az utcán. Talán azt sem vetted észre, hogy ezek között az események között van összefüggés. Mindenesetre a hétvégén végre megint önmagad vagy, és úgy veted bele magadat a boldog párkeresésbe, ahogyan az egy Kostól elvárható!

Vasárnapi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp április 27-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz:
Minden apró gesztus, minden félbehagyott mondat, minden elmismásolt gondolat számít a hétvégén. Különösen akkor számít, ha mindketten elmismásoljátok azt. A szerelmeddel kicsit zavarban vagytok, kicsit féltek a nagy szavaktól, ezért aztán a kicsiket sem mondjátok ki. Bármilyen régóta is ismeritek egymást, most olyan félénkek vagytok, mint két kamasz. A zavar oka természetesen az, hogy olyan témáról kellene beszélnetek, amikhez nagy szavak kellenek.

Ha csak keresed a szerelmet: Szerelmi déjà vu keríti hatalmába a szingli Bikákat. Olyan érzésed van, mintha ismernéd őt. Sőt! Mintha úgy ismernéd őt, mint a rossz pénzt. A hétvégén egy olyan pasival kerülsz kapcsolatba, akinek annak ellenére ismerősek a vonásai számodra, hogy bizonyíthatóan sohasem találkoztatok korábban. Annál is inkább, mert valószínűleg külföldi az illető. Emiatt ne számíts feltétlenül hosszú kapcsolatra, viszont egy őszi flört jót tenne neked!

Vasárnapi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-től

IKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Egyetlen egy dolog férkőzhet közétek a hétvégén, ez a dolog azonban nemcsak tönkreteheti a hosszú hétvégét, de szép számú veszekedést is generálhat. A kapcsolati mumusodat most úgy hívják: megszokás. A megszokás, amit az Ikrek olyan könnyedén kevernek össze az unalommal. Tulajdonképpen ez történik most is: amint megérzed, hogy a párod megszokásból nyúl feléd, vagy olyasmit tesz, mond, amit mindig szokott, te azonnal bepánikolsz, és arra gondolsz, hogy ezzel vége a szenvedélynek köztetek. Ha ettől félsz, éleszd fel a vonzalmát újra!

Ha csak keresed a szerelmet: A hosszú hétvége jó alkalmat kínál az Ikreknek arra, hogy változatos programokkal üsse el az idejét. És amilyen változatosságra vágysz a programok terén, most annyira élvezed, hogy változatos fiúkkal ismerkedhetsz meg. Az ideálisnak azt tartanád, ha magas, alacsony, izmos, vékony, nagydarab, barna, szőke, okos, buta, gazdag és szegény rajongód is akadna a hétvégén. A szombat esti buliban megismerkedhetsz néhány fiúval, igaz, nem ilyen sokkal.

Vasárnapi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Mintha most lépnétek elő egy elcsépelt amerikai vígjátékból. Abból a fajtából, amelyben mindenki sztereotip szerepeket alakít: a férfi nagyon macsó akar lenni, a nő pedig túláradóan csajos. Így lesztek ezzel ti is: a párod úgy tesz, mintha sohasem hallott volna házimunkáról, te pedig az ő tevékenységeit nem vagy hajlandó elismerni. A „ki vigye le a szemetet” típusú veszekedés garantált. Ráadásul talán a politikai is begyűrűzhet a beszélgetésetekbe, és ezen a területen sem értetek egyet maradéktalanul. A megoldás az lenne, ha elfogadnátok a másik véleményét a beszélgetésekben, és este nem feküdnétek le haraggal a szívetekben!

Ha csak keresed a szerelmet: A négynapos hétvége az önépítés és az önvizsgálat ideje. Az első és legfontosabb feladatod, hogy kipihend magadat, hiszen fáradtan nem lehet ismerkedni sem. Ha pedig már eleget aludtál és lustálkodtál, eleget tehetsz annak a vágyadnak, hogy bővítsd az ismereteidet. A hétvégén falod az önsegítő és ezoterikus irodalmat, és jobbnál jobb elméleteket találsz arra, hogy mit kell tenned. Vigyázat, ha túl sokat olvasol ebben a témában, könnyedén eltévedhetsz az elméletek rengetegében!

Vasárnapi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Párterápiára is alkalmas négynapos hétvége áll előttetek. Most elég kinyilvánítanotok a szándékotokat, hogy szeretnétek javítani a kapcsolatotokon, és a csillagok máris készségesen a segítségetekre sietnek. Mindössze két dologra kell figyelnetek: az őszinteségre (ne szépítsétek a dolgokat, és főleg ne akarjatok füllentésekkel jobb színben feltűnni) és az érintésekre (ezek a szeretet kifejezésének jobb eszközei lesznek a hosszú hétvégén, mint a szavak). Ha figyeltek erre a két dologra, akkor szerda reggelre sokkal közelebb érzitek majd magatokat egymáshoz lelkileg, mint az elmúlt hónapokban bármikor.

Ha csak keresed a szerelmet: A legszívesebben kiskifli-nagykifli pózban töltenéd a hétvégét. Most nagyon vágysz arra, hogy valakivel összebújhass, hogy valaki becézgessen, és hogy valaki védelmezzen. Minden esélyed meg is van arra, hogy valakivel, akivel mindössze pár hete ismerkedtél meg, szorosabbra fűződik a kapcsolatod a hosszú hétvégén. Az Oroszlánok most induló kapcsolatai hosszú távúnak ígérkeznek.

Vasárnapi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Az elveszni látszó harmónia nyomában járnak a Szüzek a hosszú hétvégén. Mielőtt nagyon belevetnéd magadat a harmónia kutatásába, el kell árulnom, hogy ezúttal nem a harmónia tűnt tőled messzire, hanem te vagy az, aki nem látod reálisan a körülötted lévő helyzeteket. Valakire neheztelsz, miközben ő már régen megbocsátott neked. Engedd el a neheztelésedet, és meglátod, ez milyen jó hatással lesz a kapcsolatodra. Igen, akkor is, ha nem a párodra haragszol. A párod nagyon szeretne elmondani neked valamit, figyelj oda rá, és fordulj felé érdeklődéssel, hogy megnyílhasson!

Ha csak keresed a szerelmet: A hosszú hétvége a számvetés ideje. Nem kell megijedni, ez nagyon is szórakoztató számvetés lesz: a barátnőid addig faggatnak az exeidről és a cikis párkapcsolati sztorijaidról, amíg lassan összeáll a kép benned: pontosan látod, kivel milyen hibákat követtél el, ki volt a rossz választás, és ki volt az, aki a legkevésbé sem érdemelt meg téged. Egy ilyen összegzés után sokkal jobb kedvel indulsz randizni, mint eddig.

Vasárnapi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Négy nap áll előttetek, négy teljes napotok van a hétvégi programok lebonyolítására. Jó ötlet az utazás és a rokonlátogatás csakúgy, mint a kettesben töltött romantikus percek, de egyvalakiről ne feledkezz meg most: önmagadról. Ezen a hétvégén nagyon fontos, hogy szánj időt magadra, időt, amit egyedül töltesz, olvasgatsz egy kád forró vízben, vagy felraksz egy pakolást és közben relaxálsz egyet. A lényeg, hogy foglalkozz magaddal, mert mostanában sokat adtál a párodnak, csak éppen töltekezni felejtettél el. Minden magadra szánt pillanat sokszorosan megtérül majd a közös órákban.
 
Ha csak keresed a szerelmet:
Az életnek megvan a maga ritmusa, ami mindent szabályoz. Vedd fel ezt a ritmust, ami most azt diktálja, hogy állj meg, és figyelj befelé. Szánj időt arra, hogy meghalld a belső hangodat, felismerd, hogy mi az, amit máshogy kell csinálnod. A négynapos hétvége ideális alkalom arra, hogy a Mérlegek önismereti csoportokba menjenek, és felfedezzék a saját vágyaikat, elvárásaikat és önkorlátozó hiedelmeiket.

Vasárnapi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Ha eddig csak a szád járt, ideje cselekedned. Minden ígéretedet valóra kell váltani előbb-utóbb, és a hosszú hétvégén lesz is elég idő ahhoz, hogy ezt megtedd. Jogos az az elvárásod is, hogy a párod hasonlóképpen cselekedjen. Ő most nehezen viseli, ha szembesíted a hibáival, és mindenre lesz magyarázata. Elég bosszantó magyarázat, de azért magyarázat. Ha nem akarod hallgatni a kifogásait, nyugodtan vágj bele az ő ígéreteinek a megvalósításába is. Azt ígérte, hogy a négy nap alatt kifestitek a lakást? Nosza, kezdd el! Csatlakozni fog, hidd el!

Ha csak keresed a szerelmet: Ne hezitálj, nyugodtan kezdeményezz! Valahogy a mulya pasikat szúrod ki a hétvégén magadnak, ezért fölösleges arra várnod, hogy ők jöjjenek oda hozzád, inkább indulj el feléjük te. Ismerkedési dumának pedig megteszi a legblődebb dolog, ami eszedbe jut. Ugyanis annyira megörülhetnek neked, hogy képtelenek lesznek ellenállni, akármit is mondasz. A kérdés csak az, hogy kell-e neked egy ennyire visszahúzódó pasi?

Vasárnapi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Akár kapcsolatgyógyító szemináriumot is tarthatnál a barátnőidnek arról, hogy hogyan oldottad meg négy nap alatt a kapcsolatod problémáit. A legszebb az egészben az, hogy akaratlanul teszed ezt. Te tulajdonképpen csak egy szép hosszú hétvégét szerettél volna eltölteni valahol. A hétvégi program megszervezése azonban annyi nyűggel jár, és annyi problémát vet fel, hogy lassan rájössz, muszáj beszélned róla. Ezek a beszélgetések pedig szépen lassan ismét közelebb segítenek benneteket egymáshoz. Keddre már egészen olyanok lesztek, mintha nászútról térnétek haza.

Ha csak keresed a szerelmet: A hosszú hétvége igazán izgalmasan telik a szingli Nyilasok számára. Megismerkedhettek egy nálatok fiatalabb fiúval, akit eleinte nem vesztek komolyan, és később sem értitek, hogy miért vonzódtok hozzá. Az ő szerepe az, hogy begyógyítsa a hegeket a szíveteken, és kiköszörülje az önbizalmatokon esett csorbákat. Hidd el, a barátnőid irigykedni fognak rád, hogy milyen jó pasi kért tőled randit!

Vasárnapi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: A lelki társaddal élsz? Vagy már nincs semmi közös közted azzal az emberrel, akivel megosztod a hallószobádat? Ezeken a kérdéseken időszerű lesz elgondolkodnod a hosszú hétvégén. Ha a szerelmeddel élsz, ha minden pillanatban hálát adsz az égnek azért, mert egymásra találtatok, akkor a kapcsolatotok most még erősebbé válik. Ha azonban csak a megszokás és az unalom tart össze benneteket, akkor ezekben a napokban beléphet az életedbe egy igencsak vonzó idegen. Nem kell sok idő ahhoz, hogy fellángoljon köztetek a vágy, és még az is lehet, hogy döntened kell a két férfi között.

Ha csak keresed a szerelmet: Megjön a kedved a bulizáshoz a hosszú hétvége valamelyik napján. Leginkább egy salsaesten éreznéd jól magadat, de minden olyan táncos összejövetel szóba jöhet, ahol a mozgással kifejezheted a szenvedélyedet. Tánc közben nemcsak az önkifejezés szabadsága találhat rád, de a következő szerelmedet, a lelki társadat is megismerheted.

Vasárnapi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Azt érezheted, hogy a hosszú hétvége megszervezésének minden feladata rád hárul. A párod fejét most más gondolatok töltik ki, ő a saját munkájába merül, még akkor is, ha hétvégén már csak gondolatban teheti ezt meg. Jó lenne, ha elutaznátok egy idegen helyre, ahol sohasem járt még egyikőtök sem. A legjobb egy külföldi városlátogatás lenne. Nem baj, ha nem ismeritek a nyelvet, úgyis egymással van a legtöbb megbeszélnivalótok most, nem igaz?

Ha csak keresed a szerelmet: Kicsit bizonytalan vagy afelől, hogy hogyan alakulnak a dolgaid egy fiúval, akit nemrég ismertél meg. Úgy gondolod, hogy rengeteg jobbnál jobb csaj közül válogathat, és nem érted, hogy miért éppen téged választ. Nos a helyzet igen egyszerű: te vagy az, aki az egyéniségeddel, a szellemes beszólásaiddal, az észjárásoddal megbabonáztad őt. Hagyd, hogy megismerjen és megszeressen!

Vasárnapi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Szeretnél úgy gondolni a szerelemre, mint a lányregényekben: elnagyolt, rózsaszín ecsetvonásokkal megfestett lángoló érzelemként, amelynek csak megszületnie nehéz, de sohasem hamvad el. Az igazság azonban az, hogy ezt a lángot – bármilyen szenvedélyes is – táplálni kell. A hosszú hétvégén négy nap is a rendelkezésedre áll ehhez. Fordítsd minden figyelmedet a párodra, és kövesd a megérzéseidet, amelyek megsúgják, hogy milyen program lenne a legjobb mindkettőtöknek. Lehet, hogy ez a program nem az a megszokott rutin, amit máskor csinálnátok.

Ha csak keresed a szerelmet: Makacs módon nem vagy hajlandó tudomást venni a valóságról. Arról a valóságról, hogy amíg te a szerelemre áhítozol, nem veszed észre, hogy van egy rajongód, aki mindent megtenne érted. Sőt! Még ideális társad is lehetne. Az azonban igaz, hogy nem olyan a megjelenése, ahogyan azt te megálmodtad magadnak. A hosszú hétvége nagy kérdése tehát az, hogy hajlandó vagy-e a felszín, a látvány mögé nézni, vagy inkább mégiscsak a külső alapján ítélsz?

Vasárnapi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top