Ezo

Így randizz egy Skorpióval!

A randevú nem egy könnyű műfaj, de a csillagok itt is adnak egy kis segítséget. Elmondjuk, mit (ne) tégy, ha Skorpió a kiszemelted.

1. Légy őrült! – A Skorpióra jó hatással vannak az izgalmas, őrült helyzetek! Rúgd fel az unalmas hétköznapi szabályokat, és merj őrült lenni. A Skorpió partner lesz ebben

Így randizz egy Skorpióval!2. Ne félj a romantikától! – Gyertyafény, szerelmes levél, vers, szerenád: ne riadj vissza a romantikus műfajoktól, értékelni fogja – ő is szívesen nyúl ezekhez az eszközökhöz.

3. Csak nyugodtan! – Nagyon fontos, hogy ne hozd ki a sodrából és a türelmét se tedd próbára, a türelem nem az erős oldala.

4. Forrón szereti! – A Skorpió, bár vizes jegy, szeret a szenvedélytől lángolni, az érzelmek hevében élni – ennek tükrében akármi is a terved, ne légy hideg, élettelen, és főleg ne unalmas!

5. Légy erős! – Pontosabban ne légy gyenge, elesett! Ő ugyanis az a típus, aki minden helyzetből talpra áll, erős, és van akaratereje. 

6. Fogadd el! – Szélsőséges jeggyel van dolgod, az átmeneteket nem nagyon ismeri: vagy nagyon erős, vagy nagyon gyenge, vagy szeret, vagy gyűlöl, vagy hűvös, vagy szenvedélyes. Mivel átmenet nála nem nagyon van, jobb ha ezt elfogadod és alkalmazkodsz!

7. Adagold az adrenalint! – A Skorpió szeret farkasszemet nézni minden veszéllyel, szeret harcolni, az ismeretlennek nekimenni. S ha már ez így van, gondoskodj róla, hogy az első randikon ne szenvedjetek hiányt adrenalinból!

8. Légy izgató! – Az erkölcsi korlátokra, tabukra a Skorpió úgy tekint, mint felrúgandó akadályokra, számára fontos a szexualitás, az izgatás. Légy partnere ebben! Kacérkodj, izgasd!

9. Ne hazudj! – Csakis az igazat, mindig az igazat mondd; akit a Skorpió hazugságon ér, attól eltávolodik.

Tipp: Légy picit elérhetetlen, megközelíthetetlen, ezzel fenn tudod tartani az érdeklődését!

Így randizz egy Ikrekkel!
Így randizz egy Szűzzel!

Így randizz egy Mérleggel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top