Ezo

Izgalmak és változások – novemberi holdnaptár

Novemberben a részleges holdfogyatkozás erős hatást gyakorol napjainkra.

2012. november 1–2.
Fogyó Hold az Ikrekben

Légy sokkal óvatosabb a közlekedésben, mert fennáll a veszélye annak, hogy sokan nem figyelnek, és már csak az hiányozna, hogy valami bajod essen. Nagyon fontos ezen a két napon a kommunikáció. Valakivel meg kell értetned, hogy mit szeretnél, és nem engedheted magad terrorizálni, mert abból nem sok jó sül ki. Ha elhunyt szeretteidre emlékezel meg ezen a két napon, akkor tudsz gondolati úton kommunikálni velük, például imával.

Novemberi holdnaptár


2012. november 3–5.
Fogyó Hold a Rákban

Ne hisztizz, amikor a pasid bejelenti, hogy egy hirtelen felbukkant ismerősét meghívta hozzátok, miközben te egy igazán romantikus estére készültél. Ha hisztizel, olajat öntesz a tűzre, és a kedvesed talán még azon is gondolkodóba esik, hogy ha ezt nem tudod tolerálni, akkor milyen jövő várhat kettőtök kapcsolatára? Légy toleráns és megértő, ha azt akarod, hogy ne menjetek szét: például készíts három személyre valami olyat, amiben igazán jó vagy.

2012. november 6–7.
Fogyó Hold az Oroszlánban

Mintha ingerlékenyebb lennél, és mintha kicsit magas lovon ülnél – pedig tudod, hogy erről nagyon nagyot lehet esni. Megtörténhet, hogy szóbeli csatározásokba keveredsz, de persze tőled sem áll távol, hogy szópárbajokat provokálj. Próbálj meg lenyugodni, és meglátod, több lesz a barátod, és olyan helyzetekbe is kerülhetsz, amilyenekre nem is számítottál. Mindezeket úgy értékelheted, hogy jó kis hónap lesz ez a novemberi.

2012. november 8–10.
Fogyó Hold a Szűzben

Ezen a három napon virítanod kell a munkahelyeden, jobbnál jobb tervekkel kell előállnod. Ha nincs állásod, és állásinterjúra mész, akkor magabiztosság és határozottság sugározzon rólad ezekben a napokban. Ha nagyon izgulsz és kétségeid vannak, hogy a sok jelentkezőből éppen te leszel az, akire szükségük van, akkor kérd az univerzum segítségét, az angyalodat vagy lélekvezetődet, hogy legyen veled. Biztos lehetsz benne, hogy sikerre számíthatsz.

2012. november 11–12.
Fogyó Hold a mérlegben

Nagy mázlista vagy ezen a két napon, szerencséd van a szerelemben és a pénzben is. A kisugárzásod kilométerekben mérhető, és ez az oka, hogy szó szerint ragadnak rád az ellenkező és a saját nemű személyek. Kapcsolatteremtő készséged csúcsokat dönget, optimizmusoddal magaddal tudod ragadni az embereket, még azokat is, akik nem szimpatizáltak korábban veled. Ne hagyd most ki egy különleges kiállítás meglátogatását, mert nem mindennapi élményben lesz részed.

2012. november 13.
Újhold a Skorpióban

Kreatív vagy, rendelkezel azzal a képességgel, hogy szinte mindenkin átlátsz. Könnyen és lazán veszed fel a környezetedben élők ritmusát, és egyszerűen jól érzed magad a bőrödben. Csak ne feledkezz meg arról, hogy van egy személy, aki nagyon-nagyon várja, hogy végre felhívd vagy találkozz vele. Ha párkapcsolatban élsz, partnered ma a tenyerén fog hordani, és előfordulhat, hogy ő fogja főzni a meglepetés vacsorát. Te tudod, miért…

2012. november 14.
Növő Hold a Skorpióban

Ma kicsit szétszórt vagy és hajlamos az önbecsapásra. Ha hallasz egy hírt, kérdőjelezd meg, mert egyáltalán nem biztos, hogy igaz. Ha shoppingolsz, akkor nagyon vigyázz az értékeidre, mert ezen a napon másnak is tetszenek a te tulajdonodban álló tárgyak, és ha nem tartod nyitva a szemed és a füled, vagy ha őrizetlenül hagyod értékeidet, nagyon furmányos módon vehetik el tőled. Ha vásárolsz, az ezoterikus boltot ne hagyd ki!

2012. november 15–16.
Növő Hold a Nyilasban

Nagylelkű vagy ezen a két napon, szinte nem is lehet rád ismerni, olyan dolgokat teszel meg másoknak önként, amelyek csodálatot és örömöt váltanak ki belőlük. És természetesen a szívükbe fogadnak, sőt nemcsak a szívükbe, hanem egyszerűen sztár lehetsz. És ezek után bárkitől kérhetsz bármit, megadják. Ha valahol meg kell jelenned, akkor ügyelj arra, hogy a legjobb ruhádban és a legjobb sminkedben tedd ezt, mert az első benyomás – nem is sejted – később sokat hoz a „konyhádra”.

2012. november 17–18.
Növő Hold a Bakban

Úgy tűnik, most nem annyira a te napjaid jönnek. Ha szombaton bulizol, akkor vasárnap hajnalban olyasvalakivel ébredhetsz együtt, akivel kapcsolatban elképzelni sem tudod, hogyan is kerültetek ti egy ágyba. És arról pedig végképp halványlila gőzöd sincs, hogy vajon történt-e köztetek valami. Teljes a rövidzárlat, fogalmad sincs semmiről. Aztán arra is ügyelj, hogy semmi olyat ne tegyél, amivel összeütközésbe kerülhetsz a törvénnyel. Na és a kalandodat nem kéne még a legjobb barátnődnek sem elmesélned.

2012. november 19–20.
Növő Hold a Vízöntőben

Jót tenne neked, ha legalább egy félórát sétálgatnál a szabad levegőn. Teljesen mindegy, hogy milyen az idő, netán havazik vagy esik, esetleg fúj a szél, netán hétágra süt a nap. Ezen a két napon akár reggel, akár este, sétálj a szabad levegőn, jól fogsz aludni, és talán a napok óta foglalkoztató nyomasztó gondolataid is szertefoszlanak. Valahogy a friss levegőn másként látod a dolgokat, és ez jót tesz mentálisan és fizikailag is.

2012. november 21–22.
Növő Hold a Halakban

Igazán nem panaszkodhatsz, mert két szuperjó nap vár rád. Népszerű leszel, olyanok is ragadnak rád, akiket akkor látnál szívesen, amikor a hátad közepét. De olyanok is, akikkel te szerettél volna már korábban is kapcsolatba kerülni, de sohasem sikerült. Most ők lesznek azok, akik közelednek hozzád, és te a hetedik mennyországban jársz örömödben. Ha eddig nem lottóztál, akkor most itt az ideje, mert ha e két nap valamelyikén töltesz ki egy szelvényt, akár nyerhetsz is. Ha konditerembe jársz, most könnyebben megy minden gyakorlat.

2012. november 23–25.
Növő Hold a Kosban

Valamivel ki kell tűnnöd a tömegből, és ezt te is tudod. Valahogy érzed, hogy ez a három nap nem olyan, mint máskor. Valami egészen dögös szerelésben szeretnél megjelenni, hogy mindenki utánozzon téged. De nem is annyira az utánzáson van a hangsúly, hanem azon, hogy te állj a figyelem középpontjában. Ezért aztán előhalászhatsz valami ősrégi cuccot, és feldobhatod valami egészen eltérővel. Ne feledkezz meg valami vadító körömlakkról sem, és a sminked legyen olyan, amivel a szemedet és a szádat egyszerre hangsúlyozod. Felejtsd el a régi kliséket, miszerint vagy az egyikre, vagy a másikra kerüljön a hangsúly. Most mutasd meg, hogy mindkettő egyszerre hangsúlyos – és ez milyen dögös!

Novemberi holdnaptár


2012. november 26–27.
Növő Hold a Bikában
Sajnos e két napon leginkább egy öszvérhez lehet téged hasonlítani. Kicsit nehéz a felfogásod, nem érted vagy nem akarod megérteni, hogy mit kommunikálnak feléd, hogy mit várnak el tőled, ezért a környezetednek negatív a véleménye rólad. Jó lenne, ha egy kicsit nyitottabb lennél, és nem ártana az sem, ha nagyra nyitnád a fülecskéidet is, mert talán megértenéd, hogy mit akarnak, miről van szó. Veszélyes ez a nap a testi épségedre. Ha csúszós az út, akkor jó lenne, ha nem magassarkúban vagy műanyag talpú dizájneres lábbeliben topognál, hanem akár valami ormótlan, de csonttörésmentes csizmában vagy cipőben adnád elő magad.

2012. november 28.
Telihold és félárnyékos holdfogyatkozás

Sajnos nem lesz látható, mert délután 13 órakor kezdődik és 17 órakor már véget is ér. De a hangulatunkat befolyásolja, mert néhányan úgy viselkednek, mint a mérgezett egerek. De olyanok is lesznek, akik álmatagon kóvályognak, hiába döntik magukba literszámra a kávét vagy a teákat, úgy érzik, hogy talán még állva is el tudnának aludni. Aztán érdekes módon majd éjszaka álmatlanul forgolódhatnak az ágyukban. Egyébként a most kezdődő szerelmek tartósak lesznek.

2012. november 29–30.
Fogyó Hold az Ikrekben

Talán sohasem volt még annyira igaz a mondás, mint éppen most: a szerelem mindent legyőz. Ha akadályok tornyosultak előttetek, netán az ex kavart be, akkor ezen a két napon minden rendeződik, és olyan szoros lesz közöttetek a kapocs, hogy mindenki azt látja, ez aztán szétverhetetlen. Egyébként rendkívüli kreativitás is jellemez ezen a két napon, annyi ötlet futkározik a fejedben, hogy érdemes lenne némelyiket leírni, nehogy elfelejtsd!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top