Ezo

Angyalhoroszkóp november 22-től

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Kos

Gábriel arkangyal segítségét kérd, mert túlságosan impulzív vagy ezen a héten, és sajnos olyan dolgokat követhetsz el, amelyekkel a munkahelyeden magad alatt vághatod a fát. Ha szülő vagy, akkor pedig próbáld finoman kideríteni – lélekvezetőd segítségét kérve –, hogy gyermekednek mi a problémája. Programozd pozitívan a napod!

Angyalhoroszkóp november 22-től

Bika

Jofiel arkangyal a lélekvezetőd, kérd őt, hogy ezekben a napokban segítsen az összpontosításban, mert új dolgokkal találnak meg, és nem biztos, hogy ennek örülni fogsz. Nagyobb teher nehezedik a válladra, és esetleg mások hibája miatt is neked kellene elvinni a balhét. Kérd Jofielt, hogy erre ne kerüljön sor.  Programozd pozitívan a napod!

Ikrek

Chamuel arkangyal most megakadályoz téged abban, hogy belekeveredj olyan dolgokba, amelyekhez semmi közöd. És az is nagyon jó lenne, ha nem jelentkeznél valakinél, csak mert megtudtál egy hírt, és ezért azonnal elkezdenéd nála menedzselni magad. Inkább várd meg, amíg megkeresnek, mert valószínűleg meg fognak… Programozd pozitívan a napod!

Rák

Muriel arkangyal veled van. Ezt abból is érezheted, hogy a munkahelyeden bizony bezsebelhetsz elismeréseket, és az irigyeid száma is nő, de Muriel megakadályozza, hogy ezek az irigyek rosszindulatúan viselkedjenek és ártsanak neked. Programozd pozitívan a napod!

Oroszlán

Mihály arkangyal veled van, ezt te is érzed, főleg ha a munkahelyedről vagy a szerelmi életedről van szó. A munkahelyeden nem alakul minden a kedved szerint, ám magas szintű diplomáciával simán úgy tudod alakítani az ügyeket, hogy visszájukra forduljanak, és minden úgy történjen, ahogy szeretnéd. Programozd pozitívan a napod!

Szűz

Raziel arkangyalra szükséged van, még akkor is, ha az igazán nagyobb volumenű dolgokon túl vagy már, és most csak az a kérdés, hogy ha már annyi energiát belefektettél, valóban nagy sikert aratsz-e vele. És ne feledkezz meg valakiről, akivel régen találkoztál, fussatok össze valahol – ugyan tervezted már többször –, vagy legalább telefonon hívd fel. Programozd pozitívan a napod!

Mérleg

Haniel arkangyalt jó, ha hívod, mert esetleg a partnereddel megint összezördülhettek, és ez most már talán a sokadik alkalom. Ha nem akarsz szakítani, akkor kérd Haniel segítségét a kedélyek csillapításához, mert úgy tűnik, hogy most kerülhet bele az utolsó csepp abba a bizonyos pohárba. Programozd pozitívan a napod!

Skorpió

Rafael arkangyalra azért van szükséged, mert olyan váratlan helyzetbe kerülsz, hogy szinte csak kapkodod a fejed, nem érted, mi van. És gyors döntést kell hoznod, különben a feletteseid elégedetlenek lesznek veled. De Rafael segítségével ügyesen intézheted a legbonyolultabb ügyeket is. Programozd pozitívan a napod!

Nyilas

Zadkiel arkangyalra azért van szükséged, hogy ne szúrd el a nagyon jól alakuló dolgokat, mert előtör belőled a hevesség, talán még őszinteségi rohamot is kapsz, és ez most valakinek – aki nagyon fontos az életedben – hirtelen túl sok lesz. Vigyázz, nehogy menekülésre fogja a dolgot! Programozd pozitívan a napod!

Bak

Cassiel arkangyalra azért van ezekben a napokban szükséged, mert a családban kialakuló helyzet lassan robbanásveszélyessé válhat. Jól tennéd, ha Cassielt hívnád, hogy intsen nyugalomra, ugyanis ellenkező esetben olyan dolgokat vághattok egymás fejéhez, amiket nehéz lesz elfelejteni. Programozd pozitívan a napod!

Vízöntő

Uriel arkangyal nem árt, ha a veled van, mert előfordulhat, hogy mégsem úgy sikerül valami, mint ahogy szeretted volna, ahogy eltervezted, vagy ahogy ígérték. De Uriel segítségével nem érhet nagy csalódás, sőt olyan helyzetet teremt, amikor azt mondod, talán jobb is, hogy így történtek a dolgok. Programozd pozitívan a napod!

Halak

Asariel arkangyal segítségével tudod, hogy mikor mit kell tenned, és ezért nemcsak a buksidat simogathatják meg, hanem talán még olyan elismerésben is részed lesz, amilyenre álmodban sem mertél volna gondolni. Programozd pozitívan a napod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top