Ezo

Hétvégi horoszkóp november 23-tól

Jó hír a szerelmeseknek, hogy a heti civódások a hétvégén elsimulnak. A kapcsolatokból most kiáramlik a feszültség, és a helyét békesség veszi át. (Azt, hogy ez csak időleges tűzszünet-e, majd a jövő hét eleje eldönti.) Ha csak keresed a társadat, most mindenképp indíts többfrontos támadást: regisztrálj társkeresőkbe, menj bulizni, és szerveztess magadnak vakrandikat is – így nem hibázhatsz!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz:
A párod nemcsak a szerelmed, de a legjobb barátod is egyben? Ha így van, ezen a hétvégén még tovább javíthatjátok a kapcsolatotokat. Most humorral és nosztalgikus sztorizgatásokkal oldjátok a heti feszültséget. Az éjszakáitok pedig szenvedélyesebbek lesznek, mint amilyenek máskor. Igaz, ehhez tennetek is kell: a romantikus, erotikus, szexuális vágyaitokról most egyformán nyíltan beszélhetnétek. Ha ki tudjátok mondani, akkor a megvalósítással sem lesz semmi gond!

Ha csak keresed a szerelmet: A barátnőd ismer valakit, aki pont neked való. Az édesanyád munkatársnője a fiával akar összeboronálni, a szomszéd bácsi pedig az unokájával… Úgy tűnik, mindenki ismer számodra egy tökéletes párt, csak éppen te nem találod az igazit. Ennek nagyon egyszerű az oka: el kéne döntened, hogy milyen férfira van szükséged, és olyat kellene keresned, mások javaslatai helyett.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp április 27-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz:
A hétvégi jelszavad: bizalom. Az a kérdés, hogy mennyire bízol a párodban. Ha megbízol benne, ha teljes nyugalommal engeded el otthonról bulizni a srácokkal, akkor szép hétvégére számíthattok. Ha azonban tele vagy kétellyel, akkor rázósabb lesz ez az időszak. Adj bizalmat a párodnak, és meglátod, hogy ő minden bizalmadat szeretettel, odafigyeléssel, kényeztetéssel és erotikával hálálja meg. A bizalmatlanság jutalma viszont veszekedés és mérgelődés lesz.

Ha csak keresed a szerelmet: A titokzatos idegen, akit megismersz a hétvégén, megbízható. Lehet, hogy úgy gondolod, az ilyen jó kiállású fickók nem lehetnek hűségesek vagy kedvesek, de ez a te ősbizalmatlanságodból fakad. Valójában a macsóknak is van szívük, és ezt az új barátod be is bizonyítja neked, ha hagyod. Ne felejtsd el, minden helyzetben szavazhatsz bizalmat a másiknak.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-től

IKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Egy lépést tesztek képletesen előre, egymás felé a szerelmeddel. Pontosabban egy szinttel feljebb emelitek a kapcsolatotokat. Ha eddig csak laza barátság volt, most fordulnak komolyra a dolgok. Az összeköltözés és az eljegyzés sem lenne meglepő a hétvégén, de a gyermekvállalás vagy a közös hitelfelvétel is ugyanilyen közelítő lépésnek számít. Ha titkos kapcsolatban élsz, könnyen lehet, hogy valamelyikőtök bejelenti otthon, hogy másvalakit választ az élettársa helyett.

Ha csak keresed a szerelmet: A szerelmi életedben fordulatra számíthatsz. Viharosan induló és igazán heves szerelmed kezdődhet valakivel, akit még ezernyi szál fűz egy másik lányhoz. Csak rajtad és a türelmeden múlik, hogy mi lesz ebből a kapcsolatból. A boldog családalapítás bizony ugyanúgy benne van a kalapban, mint a viharos és gyors szakítás.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: A múlt árnyai minduntalan felbukkannak a kapcsolatodban. Hol a te exeid kerülnek elő, hol a szerelmed múltja tülekedik közétek. Ez a hétvége jó alkalmat kínál arra, hogy egyszer és mindenkorra tisztázzátok a múltbéli ügyeket. Igaz, ez a tisztázó beszélgetés könnyen torkollhat veszekedésbe, ajtócsapkodásba és tányérvagdosásba. De ez jó. Mindez a mélyről feltörő feszültségek jele. Ezeket a feszültségeket pedig végleg el kellene engednetek. Ennek a legjobb módja az, ha a tányércsapkodás után egyszer és mindenkorra megbocsátjátok egymás múltját.

Ha csak keresed a szerelmet: Ha mindig azt forgatod magadban, ha mindig azt emlegeted, hogy hány exed csalt meg, hánnyal rontottatok el valamit a kapcsolatotokban, és hány lett rosszfej az együttélésetek alatt, akkor csak magadnak ártasz. Hidd el, a múlt árnyait ki kell tessékelned az életedből, különben jó darabig sikertelenné tehetnek.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: A párod a hétvégén bocsánatot szeretne kérni tőled. Emlékszel, amikor a héten olyan meggondolatlan és bántó volt? Bármit is mondott vagy tett, azt most már bánja, és szeretne kiengesztelni. Nagy csokor virágra, bonbonra és egyéb extra meglepetésekre is számíthatsz tőle. Neked pedig nincs más dolgod, mint az, hogy a helyén kezeld az esetet. Hidd el, az oroszlános temperamentumoddal te is megbántod őt időnként. Ha ő meg tud bocsátani, akkor te sem lehetsz olyan keményszívű, hogy ragaszkodsz a sértettségedhez.

Ha csak keresed a szerelmet: Eltelt egy hét, de mintha semmi sem változott volna a szingli Oroszlánok körül. Még mindig nem tanultad meg, hogy ha csak a külső és a macsósság alapján választod a partnereidet, akkor ők igen nagy eséllyel megbántanak majd. Próbaképpen felejtsd el a macsókat, és válassz egy kevésbé dekoratív, de érzelmes és okos pasit!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Ne viselj álarcot a párod előtt! A hétvégén hajlamos vagy azt mutatni felé, hogy minden rendben, miközben feszültség gyűlik benned. Nem vele van bajod, de ő tudja a legtöbbet segíteni neked abban, hogy megoldódjanak a problémáid. Engedd meg magadnak azt a luxust, hogy a nyűgös vagy aggódó arcodat is megmutatod neki. Együtt egyébként is erősebbek vagytok, mint külön-külön. Ezt különösen vasárnap tapasztaljátok meg, amikor egy problémát igazán hatékonyan oldotok meg.

Ha csak keresed a szerelmet: Vigyázat, valaki be akar csapni. Ezen a hétvégén a srácok mindent elkövetnek, hogy a közeledbe férkőzzenek, hogy hazakísérjenek, hogy felmehessenek, és hogy nálad tölthessék az éjszakát. A céljaik érdekében a hazugságoktól sem riadnak vissza, és most nem lesz egyszerű átlátni rajtuk. Pedig jobb lenne, ha gyorsan kiismernéd őket.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Olyanok vagytok, mint két gyerek, akik csak most ismerik fel a világot, és csak most ismerik meg egymást is. A hétvége minden napja egy-egy felfedezőtúra. Szombaton egymás testét fedezitek fel újra, vasárnap pedig egymás lelke az, amellyel ismét megismerkedtek. Most olyan új energiák érkeznek a kapcsolatotokba, amelyek hosszú távon kiegyensúlyozzák azt, és amelyek egy teljesen új irányban indítanak el benneteket. Ha a hétköznapok feszültséget okoztak köztetek, most érdemes oldanotok ezt a feszültséget.
 
Ha csak keresed a szerelmet:
Ne vegyél mindent támadásnak! A hétvégén túlérzékeny lehetsz, és nem igazán érted a pasik vaskosabb humorát, mint ahogy nem igazán érted a szándékaikat sem. Most könnyedén bántódhatsz meg olyan bókokon, amelyeket a legtisztább szándékkal (de nem a legjobb módon) fogalmaznak meg feléd.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Mintha megint a nászutatokon járnátok, olyan lesz ez a hétvége. Felszabadult nevetések, romantikus összebújások, szenvedélyes éjszakák jellemzik a Skorpiók hétvégéjét. Szervezzetek kalandos programokat erre a hétvégére. Ha lehet, ne egyedül menjetek, hanem egy ismerős párral. Ezen a hétvégén olyan barátaitokkal mélyülhet el a viszonyotok, akikkel eddig csak felszínesen szoktatok beszélgetni. A pároddal az hoz közelebb benneteket egymáshoz, hogy közösen kell megoldanotok egy műszaki problémát.

Ha csak keresed a szerelmet: Vedd elő a szőke nős énedet! Tudod, hogy a pasik bármit elhisznek ennek a benned lakó szende szőkének. A hétvégén úgy csavarhatod az ujjaid köré az erősebbik nem tagjait, ahogy csak akarod. Ennek meg is lesz az eredménye, valaki igencsak szerelmes lesz beléd vasárnap estére. A kérdés csak az, hogy szükséged van-e az ő rajongására.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: A társfüggés tünetei jelentkeznek rajtad, és ezen te leszel meglepődve a legjobban. Mindig nagyra értékelted a független személyiségedet és a szabadságodat, ezen a hétvégén mégis rettenetesen fontos lesz, hogy közös programokat csináljatok a pároddal, és hogy ő kimutassa azt: fontos vagy neki. A legszívesebben mindenhova magaddal cipelnéd, de azért nem kell a nap huszonnégy óráját együtt tölteni. Tudod, ő az önálló és független lényedet ismeri és szereti. Ezzel az új társfüggéseddel nem nagyon tud mit kezdeni.

Ha csak keresed a szerelmet: Nosztalgikus slágereket hallgatsz, és azon merengsz, hogy milyen jó is volt, amikor még az exeddel voltál. Erős lesz a kísértés, hogy fel is hívd, és meg is mondd mindezt neki. Mielőtt a telefonhoz nyúlsz, gondold át, hogy valóban annyira romantikus volt-e a kapcsolatotok, mint amilyennek most látod, vagy inkább csak az idő (és a szingliség) megszépítő hatását érzed rajta.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Szó szerint úgy érzed, hogy ezer éve ismeritek egymást. Ami más fordításban azt jelenti, hogy ezerszer végigjártátok azokat a helyzeteket és kommunikációs csapdákat, amelyeket a hétvégén is végigcsináltok. Mint egy-egy lemezjátszó, mindketten a megszokott szövegeteket mondjátok, egészen addig, amíg szombaton valaki vagy valami ki nem zökkent benneteket ebből az állapotból. Tekintsétek ezt a kizökkenést egy lehetőségnek. Lehetőség arra, hogy félretegyétek a megszokott rutint, és teljesen friss szemmel nézzetek egymásra!

Ha csak keresed a szerelmet: Egy teljesen új érzéssel ismerkedhetsz meg a hétvégén: a biztonság és a védettség érzésével. Kicsit talán sziruposan hangzik, mégis leírom: megtapasztalhatod, hogy milyen az, amikor valaki két erős karral átölel, és szíve minden szeretetével támogat téged. Hidd el, ebben a baráti gesztusban jóval több van, mint barátság, még ha ezt nehezen is hiszed el.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Szerelmesnek lenni jó. Ha nem a párodba vagy szerelmes, az okozhat némi bonyodalmat, de a hétvégén ezeket a kanyarokat is jól veszed majd. Egész egyszerűen úgy menedzseled a két szálat, hogy ne kuszálódjanak össze, és mindenkivel szemben a lehető legtisztességesebb lehess. De ha csak egy szál van, azaz csak egyetlen párod van, akivel nagyon tiszta helyzetben élsz együtt, akkor is összekuszálódnak a dolgok körülöttetek. Most szerelmesebb vagy, mint eddig bármikor. A párod pedig igen karakán módon kiáll a közös érdekeitekért.

Ha csak keresed a szerelmet: Ismerkedni bárhol lehet. Ezt a hétvégén akkor is megtapasztalod, ha egyébként nehezen nyílsz meg mások előtt, és ha máskor nem szívesen állsz szóba idegenekkel. Most egész egyszerűen mosolyogva lépsz oda a buli legsármosabb férfijához, és magától értetődő természetességgel kezdesz flörtölni vele. Tökéletes indítása ez egy új szerelemnek.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Adj időt magadnak, és adj időt a párodnak is! Mostanában annyi minden történik mindkettőtök munkahelyén, és annyi mindent kell megoldanotok, hogy az életetek lassan elkezd hasonlítani egy problémamegoldó klubra. Amilyen jót tesztek egymásnak azzal, hogy támogatjátok egymás harcait a külvilág ellen, olyan rosszat tesz ez a kapcsolatotoknak. Ne felejtsétek el, hogy nem harcostársak vagytok, hanem szerelmespár! Szánjatok időt ezen a hétvégén a romantikára a sok-sok háborúskodás mellett!

Ha csak keresed a szerelmet: Jól érzed magadat egyedül. Most nem nagyon vágysz társaságra, hiszen egyre inkább érzed: az ősz és a tél a befelé fordulás időszaka. Most a legszívesebben egész hétvégén önmagadat elemeznéd, és azt figyelnéd, hogy milyen vágyak, milyen érzések és gondolatok bujkálnak benned. Ideális program lenne számodra egy elengedésmeditáció.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top