Ezo

Hétvégi horoszkóp február 15-től

A gyerekek iránti vágyunk felerősödik a hétvégén, és egyre kevésbé tudunk kompromisszumokat kötni. A csillagok arra késztetnek bennünket, hogy gondoljuk át az életünket, és tegyük fel magunknak a kérdést: szeretném-e, ha minden hétvégém olyan lenne, mint a mostani. Ha nem, most kezdjük el a változtatást, és ne halasszuk a jövő hétre!

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Amit nem lehet szelíden, azt megoldod erővel. Amit nem lehet lélekkel, azt elintézed izommal. Ezen a hétvégén változtatni akarsz azokon a dolgokon, amelyek nem tetszenek neked, és örökre tartósítanád mindazt, ami boldoggá tesz. Mivel a világod nem fekete és fehér, némely dologról nehéz lesz eldöntened, hogy tartósítsd, megváltoztasd, vagy hány százalékban tartósítsd és hány százalékban változtasd meg. Ha szükséged van segítségre, jó tanácsokra, bátran fordulj a szerelmedhez! Ha azonban vele kapcsolatban szeretnél döntést hozni, akkor egy bölcsebb (és idősebb) barátnődet kérdezd meg.

Ha csak keresed a szerelmet: Egyéjszakás kalandtól az örökké tartó házasságig szinte bármire lesz lehetőséged a hétvégén. A baj csak az, hogy az idővel fordítottan arányos a szenvedély a hétvégi képletedben. Azaz minél rövidebb távú a kapcsolat, annál szenvedélyesebb. Tehát szenvedélyes egyéjszakás kaland és kevés érzelmet megmozgató házasság a két végpont. Ugye hogy nem egyszerű a választás?

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A kedvező változások és változtatások ideje a hétvége. Most tudatosan veheted kezedbe a sorsodat és a szerelmi életed irányítását. Itt az ideje eldöntenetek valamit a kedveseddel. Akármi is lesz ez a döntés, tartsd észben, hogy hosszú távon ez téged szolgál, még akkor is, ha most kicsit fájdalmasnak érzed. Ne felejtsd el: minden, amit most elengedsz, nemsokára visszatér hozzád, méghozzá egy jobb és szerethetőbb változatban. Ha szakmai segítségre van szükséged, vagy kreatív ötleteket vársz a munkádhoz, fordulj a párodhoz, ő most akkor is tud inspirálni, ha egyébként reménytelennek érzed a helyzetet.

Ha csak keresed a szerelmet: A potenciális nagy Ő közelebb van hozzád, mint ahogyan azt gondolnád. Érdemes szétnézned a munkahelyeden, mert könnyen lehet, hogy egy kollégád érdeklődik irántad. Egy munkahelyi szerelem több előnnyel is jár, például folyamatosan segíthetitek egymás munkáját, és otthon már nem kell a benti dolgokról beszélgetnetek, hiszen azt megtehetitek munkaidőben. 

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Nemrég meghatároztál néhány párkapcsolati célt. Most pedig azon kezdesz el meglepődni, hogy ezek a célok közel, szinte már csak karnyújtásnyira kerültek a megvalósításhoz. Ezen a hétvégén felismerheted, hogy mennyi akarat és lendület lakozik a párodban, és azt is, hogy a türelem még mindig nem erőssége egyikőtöknek sem. Pedig a csillagok most türelemre, elfogadásra és kitartásra intenek benneteket. Ha változtatnátok a helyzeteteken, ha költözésben gondolkodtok, érdemes várnotok egy kicsit, mielőtt döntést hoznátok.

Ha csak keresed a szerelmet: Hétvégén vedd körül szerető gondoskodással magadat. Azzal a gondoskodással, amit a legszívesebben a nagy Ő-től kapnál meg. Most add meg magadnak mindazt, amit egy kapcsolattól vársz, és tedd meg azokat a dolgokat, amelyeket eddig azért nem tettél meg, mert arra vártál, hogy legyen egy valódi társ melletted, akivel megoszthatod ezeket az élményeket.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvége remek alkalmakat kínál arra, hogy tisztázzatok néhány félreértést. Ezeket valószínűleg eleinte te magad sem szívesen szeded elő, hiszen elég mélyre sikerült temetned őket az elmúlt időszakban. Most mégis jó lenne megnéznetek, hogy mi is történt akkor és ott valójában. Lehet, hogy ez a beszélgetés eleinte kellemetlenül indul, de óriási felszabadulással jár mindkettőtök számára. Hidd el, a végén mindketten sokkal lazábbak lesztek, és nagyra fogjátok értékelni a bátorságot és a merészséget, amivel a problémáitokat kezelitek. Most egy jó vacsora és egy palack bor segítheti a beszélgetést.

Ha csak keresed a szerelmet: A lelked mélyén pontosan érzed, hogy nincs okod aggodalomra. Kezded megérezni, hogy valójában mennyivel vonzóbb vagy, mint gondoltad, és milyen sokat adhatsz egy kapcsolatban. Bízz abban, hogy képes vagy működtetni egy kapcsolatot. Sőt! Bízz abban, hogy ezúttal sokkal jobban fogod csinálni azt. Hidd el, hogy a múlt hibái elmúltak, és nem kell megismételned azokat soha már.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Nem fog meglepni, amit a csillagok a hétvégére üzennek neked. Napok óta érzed, hogy több figyelemre, több odafordulásra, több szeretetre van szükséged neked is és a párodnak is. Persze a Valentin-nap megkönnyítette, hogy kimutassátok a romantikus érzelmeiteket, de könnyen lehet, hogy pont emiatt nem találtátok túl őszintének egymás gesztusait. Itt az ideje, hogy előírások, tervek és hivatalos szerelemünnepek nélkül legyetek gyengédek és figyelmesek egymással. Ezen a hétvégén csupa olyan párkapcsolati helyzetet kaptok, amelyek megfelelnek a kapcsolatokról alkotott gondolataitoknak és az elvárásaitoknak.

Ha csak keresed a szerelmet: Az, ahogy a Valentin-napra reagáltál, nagyban meghatározza, hogy milyen lesz a hétvégéd. Ha mereven elutasítod és felháborít, hogy a szerelmesek ünnepeljék egymást, az azt is jelzi, hogy lélekben talán még nem vagy felkészülve egy újabb párkapcsolatra. Talán még túl sok a fájó emlék ahhoz, hogy továbblépj.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Otthonteremtős hangulatban leszel a hétvégén. Csinosítgatod a lakást, bevonod a szerelmedet a házimunkába, de nem ez a lényeg. A lényeg, hogy a fészekrakó ösztönöd a gondolataidat alakítja át. Most sokkal inkább családként gondolsz magatokra, mint eddig. Megérzed, hogy mekkora lelki biztonságot jelentenek számodra a párod és a gyerekeitek. A hétvégén rengeteg energiát ad neked a tudat, hogy melletted áll a családod. Most tudatosodik benned, hogy nemcsak te vigyázol rájuk, de ők is vigyáznak rád, támogatnak téged, és bizony sok esetben azzal segítenek a legtöbbet, ha tükröt tartanak neked a viselkedésükkel.

Ha csak keresed a szerelmet: A legszívesebben ki sem mozdulnál otthonról egész nap. Úgy érzed, hogy a lakás biztonságos melegében várnak rád a legjobb dolgok. Pedig egy izgalmas randevú is vár rád, de ehhez ki kell lépned a komfortzónádból. Nemcsak fizikai értelemben, hanem lelkileg is: tegyél olyasmit, amihez már régóta nem volt bátorságod.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Tekints túl a látszaton, és ne hagyd, hogy a felszín megtévesszen. A párod most furán viselkedhet, és ha azt akarod megfejteni, hogy mi van a háttérben, jobban teszed, ha a felszín mögé nézel. Egy munkahelyi probléma vagy egy családi ügy nyomaszthatja most őt, de sajnos még nincsen készen arra, hogy erről veled is beszélgessen. Türelemmel és szeretettel azonban elérheted, hogy lassan megnyíljon. De ehhez bizony az kell, hogy hagyd magába zárkózni egy kicsit. Annak, ha pénteken vagy szombaton gyötörni kezded a kérdéseiddel, csak az lesz az eredménye, hogy sokkal jobban magába zárkózik.

Ha csak keresed a szerelmet: Merd jól érezni magadat! Ne ess abba a tipikus Mérleg-hibába, hogy mindent egy párkapcsolattól teszel függővé. Ha randid van a hétvégén, nyugodtan képviseld a saját érdekeidet, és nyugodtan mondd ki azt, amit gondolsz. Hidd el, ezzel az „ami a szívemen, az a számon” magatartással olyan párt vonzol magadhoz, akivel hosszú boldogságra rendezkedhettek be.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A gyerekek igazán remek közvetítők lesznek köztetek a hétvégén. Ha már van gyermeketek, ő lesz az, aki (tudtán kívül) elintézi nektek, hogy ismét jobban figyeljetek egymásra, és ismét több időt tölthessetek együtt. Ha még nincs gyereketek, de gondolkodtok a babavállalásról, eljött a legjobb időszak ennek a megbeszéléséhez. Érdemes nyíltan és őszintén beszélnetek a témáról. Az is könnyen lehetséges, hogy a rokonságban van olyan kisgyerek, aki angyali viselkedésével kedvet csinál nektek a gyerekvállaláshoz. Hidd el, remek szülők lesztek mindketten, még akkor is, ha ezt most nehezen tudod elhinni.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje átgondolnod az életmódodat. Ahelyett, hogy megvonod magadtól azokat a finom falatokat, amelyekre vágysz, kövesd az ösztöneidet. Most egyél nyugodtan édességet, és az sem baj, ha valamelyik nap kétszer vacsorázol, hiszen a tél végére farkaséhessé váltál. A hétvége arra is alkalmas, hogy megszeresd a sportolást, és megtaláld a neked legjobb mozgásformát.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: A kommunikáció a lételemed. Nincs értelme azzal próbálkoznod, hogy a hétvégén visszafogod magadat, és kevesebbet kommunikálsz a szerelmeddel. Lehet, hogy egy kicsit meg vagy rá sértődve, és csendkúrával büntetnéd őt, de ennek csak az lesz a vége, hogy te húzod fel magadat. Ha valamiért külön kell töltenetek a hétvége egy részét, azt az időt is folyamatos sms-írással és telefonálgatással ütitek el, hiszen most neki is nagyobb szüksége van a szavaidra, a tanácsaidra és a meglátásaidra, mint máskor. Bátran beszélj ezen a hétvégén, és ne tarts attól, hogy ezzel a szerelmed agyára mész.

Ha csak keresed a szerelmet:
Ideje lenne (ismét) körülnézned az internetes társkeresők világában. Ha eddig eredménytelennek ítélted meg ezt a projektet, most változás történhet. Írd át a bemutatkozószöveged, és bátran fogalmazd meg azt, amit valóan gondolsz. Az egész hétvégére igaz lesz, hogy az őszinteség akkor is kifizetődő, ha eleinte nehezedre esik kimondani.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Kik a fontos emberek a számotokra? Mik a fontos feladatok a számotokra? Ugyanolyan a fontossági sorrendetek, vagy vannak eltérések? Ezt érdemes tisztáznotok a hétvégén, mert könnyen lehet, hogy hét közben pont az eltérő preferenciáitok miatt volt köztetek összezördülés. Ez a hétvége megfelelő arra, hogy tiszta vizet öntsetek a pohárba, és felismerjétek, hogy számtalan feszült pillanatotok abból adódik, hogy meg akarjátok változtatni egymást. Ez azonban most sem sikerülhet. A folyamatos harc helyett helyezzétek a hangsúlyt az elfogadásra, és ha kell, adjatok a másiknak és magatoknak is nagyobb szabadságot!

Ha csak keresed a szerelmet: Valami még hiányzik az életedből. Valami, amiről úgy gondolod, hogy fontosabb, mint egy párkapcsolat. Érdemes a hétvégén önvizsgálatot tartanod és felismerned, hogy melyik életterületeden lenne szükséged egy változásra. Ha ez a változás automatikusan ismerkedési lehetőségeket hoz majd magával, a nagy Ő-t olyan helyen ismerheted meg nemsokára, ahol nem is számítottál rá.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvégétek kulcsszava a békesség. Most mindketten arra vágytok, hogy egymás karjaiba meneküljetek a külvilág elől. Rengeteg erőt és segítséget kaptok egymástól még akkor is, ha az elmúlt napokban nem volt éppen felhőtlen a viszonyotok. A béke megteremtésének érdekében érdemes lehet kimondanod néhány dolgot, amelyek napok óta nyomasztanak. Valószínűleg ezek nem a párkapcsolatoddal kapcsolatos ügyek, de a szerelmed könnyen hiheti azt, hogy benne van a hiba, és miatta vagy egyre gondterheltebb. Tudom, ez francia vígjátékba illő félreértés, mégis érdemes lenne tisztáznotok, amilyen hamar csak lehet.

Ha csak keresed a szerelmet: Koncentrálj a szeretetre a hétvégén. Ugye milyen lilának hangzik ez a tanács? Segítek hétköznapivá tenni: ma mindenkiben keresd meg azt a részét, amely szerethető. Mindegy, hogy exszerető vagy egy újonnan megismert, idegesítő fiú, a lényeg, hogy találd meg benne azt, amiért ő is szeretetre méltó. Ha ezt a játékot játszod, meglepően könnyen fogsz ismerkedni és flörtölni.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Olyanok vagytok, mint két nagy gyerek, pontosabban mint két szerelmes kamasz. Rövid szerelmes üzeneteket küldözgettek, és azon gondolkodtok, mivel tudnátok igazán izgalmassá tenni a hétvégéteket. Szánjatok extra sok időt magatokra, és a romantikus, erotikus pillanatokra. Ehhez a hétvége minden napja alkalmas lesz, de vasárnap délután valószínűleg már túl feszültek lesztek ahhoz, hogy egymásra figyeljetek. Szánjatok plusz időt a gyerekekre is. Most ők jobban igénylik a szüleik jelenlétét, és ha ezt nem kapják meg, könnyen hívhatják fel a figyelmet magukra csínyekkel. 

Ha csak keresed a szerelmet: Egyre erősebb a gyerek utáni vágy benned, mintha egyre hangosabban ketyegne a biológiai órád. Még az is eszedbe juthat a hétvégén, hogy egyedül kellene gyermeket vállalnod. Ne add fel a hitedet! Sokkal boldogabb szülő leszel, ha lesz kivel megosztanod a szülői feladatok örömeit és terheit. Ne felejtsd el, a gyermek iránti vágyad azt is jelzi, hogy többet kellene törődnöd belső gyermekeddel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top