Ezo

Ilyenek a férfiak egymás közt

Érdekes lenne belehallgatni egy olyan beszélgetésbe, amit férfiak egymás között folytatnak. Ha nincs jelen nő, akkor felszabadultabbak, nem akarnak imponálni, hódítani. Viszont van köztük, aki folyton rivalizál, van, aki nem létező sikereivel dicsekszik, és van, aki csak hallgat és "jegyzetel".

Ilyenek a férfiak egymás köztA számmisztika segítségével beleshetünk abba, hogyan viselkednek a férfiak egymás között.
Jelenleg a születési dátumból csak a születésnap egy számjegyre egyszerűsített számára van szükség ahhoz, hogy kiderüljön, melyik férfi, melyik szám. Pl.: aki 1972. 10. 17-én született: 17 -> 1+7=8; vagyis ő 8-as típus. De van két ún. mesterszám: a 11-es és a 22-es. Vagyis aki 11-én, vagy 22-én született, az ilyen mesterszámmal rendelkezik. Esetükben ezt is és az alapszámot is érdemes megnézni. A 11-esnél a 2-es, a 22-esnél a 4-es az alapszám.

1-es az, aki 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án született:
Az 1-es férfi irigylésre méltóan határozott, és sosincs kétsége afelől, hogy bejön a nőknek. Mindig mindenben első akar lenni. Számára a második helyezés maga a kudarc. Arra törekszik, hogy olyat tudjon nyújtani a nőnek, amit addig még soha senkitől nem kapott meg. Ezekkel a sikereivel büszkén eldicsekszik férfi társainak, így még több „ellenfelet” szerez. Ez cseppet sem zavarja, hiszen ő tipikus alfahím, akinek semmi félnivalója a többi hímtől. Persze a magabiztossága nem permanens: olykor ő is elbizonytalanodik. De ezt a legbizalmasabb barátján kívül senkinek sem árulja el. Szerencsére gyorsan talpra áll, és keresi az új kihívást, ami értelmet ad az életének.

2-es az, aki 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én született:
A 2-es férfi befolyásolható, labilis és „társfüggő”. Természetesen ez ellen a kijelentés ellen hevesen tiltakozik. Sosem vallaná be, hogy milyen nagy szüksége van egy szerető, gyengéd és gondoskodó partnerre. Nemcsak a támogatás miatt fontos a másik személye, hanem erősen beszínezi a 2-es stílusát. A többi férfi pontosan látja rajta, hogy „jó fej” a barátnője, vagy sem. Előbbi esetben a 2-es derűs és optimista. Utóbbi esetben feszült, sőt levert. Férfitársaságban alapvetően visszahúzódó. Őt nem vonzzák a hím versengések, sőt taszítja minden, ami közönséges, durva, trágár. Szerencsés, ha van egy igazán jó barátja, akivel megoszthatja a gondolatait. A többiek „csak” társaságnak jók.

3-as az, aki 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született:
A 3-as hihetetlen jó humorú. Folyamatosan sziporkázik, és viccel. Ha csak férfiak vannak maguk között, akkor bedob pár nyersebb humort. Ezeknek gyakran a női ostobaság és/vagy bénázás a témája. Ilyenkor a többiek nem nevetnek, hanem röhögnek. Kérdés, hogy ez mindenki részéről őszinte-e. A flörtölés a másik terület, amivel megosztja férfi társait. Van, akinek tetszenek az ilyen sztorik, és van, aki tiszteletlenségnek tartja. De a 3-as a könnyed stílusával hamar feledteti az eseti durvább tréfákat. Közvetlensége és nyitottsága tagadhatatlanul népszerűvé teszi. Ő mindig jól informált, ezért érdemes vele jóban lenni. Általa a többiek is fontos dolgokat tudhatnak meg.

Ilyenek a férfiak egymás közt

 

4-es az, aki 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én született:
A 4-es alapvetően csendes, és kerüli a feltűnést. Férfiként a többi férfi társaságában azokat a beszélgetéseket kedveli, amik hasznosak. Nem érdeklik, nem foglalkoztatják mások hódításai. Az sokkal inkább leköti, hogy ki hogyan old meg aktuális feladatokat. Különösen építkezés, autóvásárlás, -javítás, illetve bármilyen műszaki téma. Ő is szívesen megosztja a tapasztalatait. Mindezt dicsekvés nélkül, szerényen teszi. Az hozza ki a sodrából, ha férfi társai tiszteletlenül beszélnek a nőkről. Főleg ha megcsalásról és intim részletekről van szó. Nem tud mit kezdeni, és nem tud bekapcsolódni az ilyen „macsós”, egymásra licitálós kérkedésekbe. Emiatt olykor úgy érzi, hogy kilóg a sorból.

5-ös az, aki 5-én, 14-én vagy 23-án született:
Az 5-ös férfi kellően feltűnő jelenség. Férfi társai között mindig viszi a prímet. Meglehetősen színpadiasan adja elő magát. A nevetése messzire elhallatszik. A haverjai imádják ezt az extrovertált, harsány stílust. Hihetetlen szórakoztató az 5-ös. Vele mindig történik valami, amit úgy ad elő, hogy a többiek fekszenek a röhögéstől. Bárkit, így önmagát is szívesen kiparodizálja. Tény, hogy a történetei mindig ki vannak színezve. Mivel ő nem a hűség mintaszobra, olyan kalandokba keveredik, amik párjukat ritkítják. De a külső érző szívet takar: a szerelmi csalódások őt is megviselik. Ilyenkor csendesebb, és hajlamos nyalogatni a sebeit, amik a következő kalandkor gyorsan begyógyulnak.

6-os az, aki 6-án, 15-én vagy 24-én született:
A 6-os férfi maga a megtestesült nyugalom. Elég lassú és lusta ahhoz, hogy bármin izgassa magát. Kerüli a vitákat. Ki nem állhatja a kötekedő figurákat. Nem érti, hogy minek rivalizálni, versengeni. Számára a nő nem egy préda, hanem egy finom falat. Emiatt jót derül magában férfi társai izzadságszagú sztorijain. Azt vallja, hogy egy nőt kényeztetni a világ legjobb „befektetése”. Ő ösztönösen tudja, érzi, mire van szüksége egy nőnek. Így jól teszi a többi férfi, ha hallgat rá, és tanul tőle. De ő csak akkor „használható”, ha jóllakott és komfortosan érzi magát. Egy finom vacsora után, borozgatás közben igazi mesemondóvá válik. Ilyenkor szívesen meghallgat másokat is.

7-es az, aki 7-én, 16-án vagy 25-én született:
A 7-es férfi hallgatag. Keveset beszél, de akkor a többi férfi odafigyel. Mindig olyasmit mond, ami tömény igazság és bölcsesség. A meglátásai, sőt a kérdései is éles észre utalnak. Érdemes megfogadni a tanácsait. Férfiak társaságában zárkózott és diszkrét. Ha valaki megnyílik neki, és elmeséli a legféltettebb titkát, akkor az a 7-esnél biztonságban van. Szinte gyóntatóként működik: kérdeznie sem kell, mégis titkokat bíznak rá a többiek. Közben pedig ő nem mesél, alig lehet róla tudni valamit. Ha nagy ritkán elárul magáról, a magánéletéről bármit, akkor teljes csendben kell hallgatni, és megtiszteltetésnek venni. Mindezen túl lehet rá számítani, ha valakinek segítségre van szüksége.

8-as az, aki: 8-án, 17-én vagy 26-án született:
A 8-as lételeme a versengés. Férfi társait ellenfeleknek tekinti. Ezt harag nélkül, ösztönösen teszi. Számára minden kihívás, ami motiválja. Szerencsére rendkívül jó kedélyű, így az ő közelében sokat lehet nevetni. Férfi társaságban ez is hozzájárul a népszerűségéhez. A másik tényező a segítőkészsége. Bárki bajba kerül, ő azonnal ugrik. Mindent megmozgat, hogy kisegítse a másikat a pácból. Bármit megszervez, másnapra vagy még aznap estére odahívja a szerelőket, költöztetőket, elviszi a haverját a saját orvosához stb. Szóval lehet rá számítani. Természetesen szívesen veszi, ha ezt a másik meghálálja. A viszonzásnak nem kell nagynak lennie. Csak a gesztus számít a 8-asnak.

9-es az, aki 9-én, 18-án vagy 27-én született:
A 9-es férfi rendkívül jóindulatú. Mindig mindenkinek mindent elhisz, és a legjobbat feltételezi róluk. Számára a bizalmat nem kell kivívni, az természet adta joguk. Emiatt mindenki a barátja. Persze ezzel néhányan visszaélnek. De öngól a 9-est butának titulálni. Megvan a magához való esze: amint ráébred a hazugságra és/vagy átvágásra, azonnal és végleg megszakítja a kapcsolatot az illetővel. Az később hiába próbálja magyarázni, hogy az egész csak tréfa volt. A 9-es nem bocsát meg többet. Számára a barátság törékeny ajándék, amit csak egyszer lehet összetörni. Férfiak között a 9-es kedves, nyitott, és drukkol mindenkinek. Nemcsak szóban, hanem tettekben is, ha kell.

Ilyenek a féfiak egymás közt

11-es az, aki 11-én, vagy 29-én született:
A 11-es mesterszám. A 11-es férfi semmiben sem „normális”, átlagos. Hihetetlenül okos, vág az esze, mint a borotva. Férfi társait gyakran zavarba hozza keresztkérdésekkel. Ilyenkor gyorsan kiderül, ha a másik túloz, vagy ferdít a történteken. Ettől nem valami népszerű. De ez cseppet sem zavarja. Tisztában van azzal, hogy sosem érheti el azt, hogy mindenki értse, megértse. Ha nem vigyáz, akkor idővel eltávolodhat mindenkitől. Magányos farkassá válhat, aki fanyar humorával, csípős nyelvével elijeszti a barátokat. Jobban teszi, ha csendben marad, vagy okosan megválogatja, hogy kinek mit és főleg hogyan mond. Biztosan talál olyan barátokat, akik képesek követni elvont szárnyalásit.
   
22-es az, aki 22-én született:

A 22-es egy mesterszám. Erősen megosztja férfi társait: van, aki bírja, és van, aki ki nem állhatja. Az tuti, hogy közönyt nem vált ki senkiből. Nagyzolásával, fellengzős stílusával a társaság egyik részének elismerését, másik részének utálatát vívja ki. Olykor ő a középpont: mesél, szórakoztat. Máskor pedig csak figyel, és bizalmatlanul, kívülről szemléli az eseményeket. Szóval eléggé hangulatember. Ha férfiak rendszeresen együtt sportolnak, akkor egyik héten szuperül teljesít. A másik héten pedig használhatatlan. Garantált, hogy nem egyenletes a teljesítménye. Kérdés, hogy egy versenyre épp milyen passzban megy. Nehéz őt szeretni. Emiatt csak egy, maximum két barátja van, aki elviseli a mélyrepüléseit is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top