Ezo

Heti holdnaptár április 26-tól

Heti holdnaptárunkból megtudhatjátok, a hét egyes napjain mit érdemes elvégezni, és mit ajánlott elkerülni...

HÉTFŐ, április 29.: Aktív nap. A siker ma a tettrekészek mellé áll. Érdemes sütni: kenyeret, süteményt, vagy bármi finomat. Fából készült bútorok tisztítása aktuális és látványos, pl. méhviasszal. A föld feletti kártevők ellen lehet hatékonyan fellépni.

Heti holdnaptár

KEDD, április 30.: Aktív nap. Fogászati tilalom: ha nem muszáj, ne menjen senki fogorvoshoz. Ez a nap alkalmas körömápolásra, arctisztításra, szőrtelenítésre, továbbá gyökerek raktározására, gyomlálásra, föld alatti kártevők irtására.

SZERDA, május 1.: Aktív nap. Fogászati tilalom: ha nem muszáj, ne menjen senki fogorvoshoz. Ez a nap alkalmas körömápolásra, arctisztításra, szőrtelenítésre. Mosási tilalom érvényes, mert ma könnyen kifényesedhet a kényes ruhák anyaga. Kertimunka-tilalom is van.

CSÜTÖRTÖK, május 2.: Aktív nap. A mai nap hatékony a következő tevékenységekben: fémtisztítás, késélezés, nagytakarítás, szellőztetés. Ma szervezetünk több oxigén felvételére alkalmas. A vér magasabb oxigénszintje több optimizmust eredményez. Kertimunka-tilalom van.

PÉNTEK, május 3.: Pihenőnap. Ma a méregtelenítés és a fogyókúra, sőt a böjt rendkívül látványos. Érdemes meditálni a napkelte körüli időben. Alkalmas a mai nap sütésre, fémtisztításra, késélezésre, nagytakarításra és fűszernövények szárítására.

SZOMBAT, május 4.: Pihenőnap. Ezen a napon jótékony hatású a fogyókúra, a szauna, a meditáció és talpmasszázs. Mivel víz jegyben jár a Hold, locsolni és nagymosást érdemes ma elvégezni. Ilyenkor kevesebb mosószer is elég. Fodrászati tilalom vonatkozik mára.

VASÁRNAP, május 5.:
Pihenő nap. Ezen a napon jótékony hatású a fogyókúra, a szauna, a meditáció és talpmasszázs. Mivel víz jegyben jár a Hold, locsolni és nagymosást érdemes ma elvégezni. Ilyenkor kevesebb mosószer is elég. Fodrászati tilalom vonatkozik mára.

Hold Hétfő  Kedd Szerda Csütörtök Péntek
Szombat
Vasárnap
Jegy Nyilas
14:22-től
Bak
 Bak  Bak
16:20-tól
Vízöntő
Vízöntő Vízöntő
20:25-től
Halak
Halak Halak
Nő/Fogy Fogy Fogy Fogy Fogy Fogy Fogy Fogy
Kel/Nyugszik
08:24/
00:06  
09:32/
00:52  
  10:43/
01:31
11:55/
02:04  
13:06/
02:33  
 14:16/
03:00
15:24/
03:26  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top