Ezo

Az elengedés ideje: júliusi havi horoszkóp

Az Uránusz nehéz fényszögei arra késztetnek, hogy ami már régóta nem megy, azt most ne is erőltessük.

Kos

Az elengedés ideje: júliusi havi horoszkópTöbb időt töltesz otthon, és nagyobb energiákat fektetsz a rokoni kapcsolatok ápolásába. Ingatlanügyben is újabb fejlemények várhatók, amelyeket, még ha évek óta húzódik is a dolog, egyelőre nem tudsz lezárni. A munkában örvendetes változások várhatók. Ha állást kívánsz változtatni, ezt a jövő hónapban tedd. Most inkább csak helyezkedj, építgesd a kapcsolataidat, és lásd vendégül azokat az embereket, akik befolyással lehetnek a boldogulásodra. Ha külföldre utazol, az összes létező biztosítást kösd meg, és a lakásod se hagyd a távolmaradás idejére felügyelet nélkül. A hónap vége felé elhatározhatod magad egy olyan kérdésben, amely a jövődre befolyással van.

Az elengedés ideje: júliusi havi horoszkópBika

Barátok segítségét, támogatását élvezheted, különösen azokét, akik a munkáddal vagy a megélhetéseddel kapcsolatban vannak. Váratlanul érhet egy találkozás vagy hír, amely talán az első percben meglepetést szerez, de amint jobban elgondolkodsz rajta, rájössz, hogy a lelked legmélyén tudtad, ez be fog következni. Amennyiben szülő vagy, gyermeked boldogulása vagy a jövője miatt tele vagy aggodalommal, és elfogadási problémákkal küzdhet veled szemben, amelyről igazán nem mert beszélni nemcsak neked, hanem senkinek sem.

Ikrek

Az elengedés ideje: júliusi havi horoszkópA biztonság megtalálásának hónapja következik. Az elmúlt időszak nehéz, olykor nagyobb stresszel járó helyzetei után nyugalmasabb időszak köszönt az életedbe. Mindennek oka, hogy anyagilag is megtalálod a számításod – esetleg jobban tudsz spórolni –, és a gyermeked miatt sem kell már izgulnod. A szerelem egén még kisebb viharfelhők tornyosulnak, de nincs olyan, amelyet ne tudnál megbeszélni, vagy a partnered az észérveidet ne fogadná el. Ha házas vagy, akkor egy régi téma újra terítékre kerülhet, és hajlamos lehetsz a saját gyengeségeid miatt a partneredet hibáztatni, ami öreg hiba! Az önvizsgálat a segítségedre lenne a nyugalom és az öröm megtalálásában.

Rák

Az elengedés ideje: júliusi havi horoszkópRendkívüli sikerek várnak a munka frontján. Egy utazás is pompásan sikerülhet, és ügyesen nyélbe üthetsz kölcsönügyletet vagy banki tranzakciót. Testvéredet kihúzhatod a bajból, közelebb kerülhettek lelkileg egymáshoz. A szomszédságodba egy új lakó költözhet, de az is lehet, hogy a régieket új oldalukról ismerheted meg. Egy külföldi utazás lehetősége adódhat, vagy egy táborban ismerkedhetsz meg olyan témákkal, amelyekről korábban nem is hallottál. Ez szélesíti a látókörödet, jobban el tudod fogadni az embereket, és többnek, jobbnak érezheted magad tőle. A szerelmi harmóniára azonban még várnod kell, különösen ha akár te, akár a partnered házas.

Oroszlán

Az elengedés ideje: júliusi havi horoszkópBármennyire hihetetlen, te sem vagy tökéletes. Neked is vannak hibáid, csak ezeket szereted elmismásolni. Gyermeked viselkedését ne ítéld el, a vele történő események miatt ne csóváld a fejed, hanem nyújts akár anyagi támaszt a csemetédnek. Hiszen egyedül te vagy az, aki a biztonságot jelented a számára. A szerelemben valaki megpróbál éket verni közéd és a kedvesed közé. De az is lehet, hogy egy régi szerető vagy házastárs nyomozgat, és teszi nehezebbé az életedet. Egy ingatlanügylet nyomasztóan hat rád. Ne vállalj olyan terheket, amelyeket nem bírsz, mert erre most sok minden – akár a családi kapcsolatok is – rámehet. Érdemes lenne új munka után nézni, mert még a legbiztosabbnak látszó munkahely is bizonytalanná válhat.

Szűz

Az elengedés ideje: júliusi havi horoszkópMég az is előfordulhat, hogy egy ingatlanügylet vagy a családod miatt nem minden éjszaka jön álom a szemedre. Tele vagy aggodalommal, a hivatalos ügyek sem haladnak olyan gördülékenyen, mint ahogy szeretnéd, és többször mélyebben kell zsebbe nyúlnod, mint gondoltad. De ne aggódj, a hónap vége felé fordul a kocka, és ami most nem vagy nagyon nehézkesen megy, később sikeres lesz, és elégedetté tesz. Ha házas vagy, társad viselkedését nehezebben tudod még mindig tolerálni, és vannak pillanatok, amikor a tehetetlensége vagy a makacssága miatt alig tudod türtőztetni magad. Próbáld meg elfogadni őt, és azt is, hogy neki sem könnyű, csak a lelki gyötrelmeit nem tárja eléd.

Mérleg

Az elengedés ideje: júliusi havi horoszkópMár csak az hiányzik, hogy összekeverd a munkát és a magánéletet, és a feletteseddel vagy az üzletfeleddel kalandba keveredj, aminek aztán majd később megihatod a levét. Ha házas vagy, a társad előtt ne titkolóddz, és ha a partnerednek egészségi problémája van, akkor azt vedd komolyan. Beszélgess a kedveseddel, mert rá fogsz jönni, hogy mi bántja őt, és arra is, hogyan segíthetsz, járulhatsz hozzá a gyógyulásához. A munkában még mindig vannak olyan dolgok (vagy emberek), amelyek nyomaszthatnak, akadályoznak a fejlődésben, ez azonban lassan oldódni látszik. A hónap végén már könnyebben veheted az akadályokat, ha új a munkahelyed, akkor tapasztalhatod, hogy végre minden simán megy.

Skorpió

Az elengedés ideje: júliusi havi horoszkópTévúton jársz, ha a munkahelyeden keresel társat magadnak. Ugyan találhatsz valakit, akibe belebolondulhatsz, de az érzés nem lesz kölcsönös. Ezért ne kockáztass, különösen akkor, amikor nagy szakmai karrier előtt állsz, és ez a szerelmi kaland rossz hatással van a jó híredre, az előmeneteledre. A baráti viszonyaidat átitatja az érdek, amely kölcsönös. Ha őszinte leszel magadhoz, rájössz, hogy valakivel te is éppen azért vagy kedves, mert hasznot remélsz tőle. Ha nem is anyagit, akkor biztonságot. Például olyan dolgokat mond neked, amitől megnyugszol, kiegyensúlyozottnak érzed magad, és persze abban erősít meg, amire vágyakozol, de a realitás olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől.

Nyilas

Az elengedés ideje: júliusi havi horoszkópMaradj nyugton, ne keverj-kavarj állandóan, mint egy fagylaltgép, mert többeknek lesz elege belőled. Márpedig most nagy szükséged van szövetségesekre, hiszen az életed új fordulatot vesz, és minden más kerékvágásban folytatódik, mint eddig. Egy rokon vágyakozik a szeretetedre, egy családtagnak szüksége lenne a gondoskodásodra, és ha most egy kicsit jobban figyelsz rájuk, ugyanezt kaphatod vissza tőlük. A szerelemben pedig egy fantasztikus találkozásra kerülhet sor, persze csak akkor, ha nem akarod őt mindenáron. Ettől ugyanis megrémülhet, és úgy érezheti, hogy uralkodni akar rajtad, amit elviselhetetlennek tartasz. Pénzügyek terén még mindig sok a kiadás, de bevétel is lesz!

Bak

Az elengedés ideje: júliusi havi horoszkópTöbbször bizonytalanodhatsz el, amelyet csak nagyon kevesen észlelnek, még a közeledben élők közül is csak egy-két ember. Nem látod kristálytisztán a saját jövődet, és valakinek a hiánya most erősebben élhet benned. Ráadásul gyermeked miatt is szorongatsz, ez azonban felesleges, hiszen csemetéd többször bizonyította már – és még fogja –, hogy nem lesz elveszett ember. Ha házas vagy, partnered viselkedése kellemes meglepetésként érhet, és újra rájöhetsz arra, hogy miért kötötte hozzád az életét. A munkahelyeden nagy átalakulások várhatók, talán még kinevezésben, elismerésben is részed lehet.

Vízöntő

Az elengedés ideje: júliusi havi horoszkópA nem tudás nem mentesít – ezt neked pontosan kell tudnod, ezért ne hivatkozz erre, amikor hibádért az orrodra koppintanak. Pénzügyekben egy váratlan, kedvező lehetőséghez juthatsz, még az is lehet, hogy megcsíphetsz egy jó állást, ahol nemcsak megfizetnek, hanem jól is érezheted magad. Baráti kapcsolataidban a rostálódási folyamat tovább tart., régi emberek hullanak ki, ismeretségek szűnnek meg. Azért ne bánkódj ezek miatt, mert ez hozza meg a számodra az újat, amely épülésedhez, fejlődésedhez szükséges. Találhatsz egy olyan olvasmányt, amely segít magadba nézni, és talán egy egészségi problémát is megmagyaráz.

Halak

Az elengedés ideje: júliusi havi horoszkópA munkahelyed nem a mosoly országa. Tele van agresszív, harácsoló emberekkel, akiknek hatalommániája olykor teljesen megdöbbent. Előfordulhat, hogy megszűnik az állásod, vagy változik a felettesed személye, esetleg túl nagy nyomás nehezedik rád egy döntés miatt. A szerelemed, a gyermeked segítségedre van a lazításban, szeretetükkel halmoznak el, és ápolgatják érzékeny kis lelked. Ingatlannal kapcsolatban egyetlen lépést se tegyél, vagy ne vállalj magadra olyan terheket, amelyek miatt beköszönthet az álmatlanság az életedbe. Anyagi ügyeid biztatóbban alakulnak, különösen a titkos tevékenységek hozhatnak sokat a konyhára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top