Ezo

Heti holdnaptár október 7-étől

Heti holdnaptárunkból megtudhatjátok, a hét egyes napjain mit érdemes elvégezni, és mit ajánlott elkerülni...

HÉTFŐ október 7: Aktív nap. A mai napon fodrászati tilalom van érvényben. A Skorpió Hold hihetetlen méllyé teszi a meditálást. Tanácsos időt szakítani erre. A kertben aktuális a sövény- és fűnyírás, a fűszernövény-ültetés, és a vizes Hold miatt az öntözés és a permetezés.

KEDD október 8: Aktív nap. Ez egy kimondottan tiltásos nap: nem érdemes se fodrászhoz menni, se kertészkedni. Ilyen ritkán fordul elő. Mára ne tervezzünk semmi extrát, csak a szokásos rutint kövessük! Jót fog tenni mindaz, amit ismerünk, és megszoktunk. Ma ez ad biztonságot és békét.

SZERDA október 9: Aktív nap. Ma érdemes kenyeret sütni, befőzni, és hosszabb ideig szellőztetni.  Továbbá átgondolni a pénzügyeket. Ha most készítünk költségvetést, akkor a pénzenergia mellénk áll. A kertben ma metszhetünk, és gyógyíthatjuk a fák sebeit.

CSÜTÖRTÖK október 10: Aktív nap. Érdemes a mai napon hosszabban szellőztetni. Ezzel nemcsak a lakást frissítjük fel, hanem a lakóit is. Ha kereszthuzatot csinálunk, akkor nemcsak az áporodott levegőt engedjük ki, hanem a rossz energiákat is. Mindennap, de ma különösen jó, ha szellőztetéssel kezdjük a napot. Mára kertészeti tilalom vonatkozik.

PÉNTEK október 11: Aktív nap. Ma fogászati és patyolattilalom van. Ez utóbbi azt jelenti, hogy nem érdemes tisztítóba vinni a kényes ruhákat, mert könnyen kifényesedhetnek. Alkalmas a nap bőr- és körömápolásra. Időzíthetjük mára a lakásszépítést, illetve a savanyítást. A sziklakertgondozás is időszerű.

SZOMBAT október 12:
Aktív nap. Most fogászati és patyolattilalom van érvényben. A tegnapihoz hasonlóan ma is aktuális a bőr- és körömápolás, a lakásszépítés és a savanyítás. Ez utóbbi nem csak káposztasavanyításra vonatkozik. A kertben gondozhatjuk a sziklakertet.

VASÁRNAP október 13:
Pihenőnap. Ez a nap a legalkalmasabb fogyókúrára, szaunázásra és talpmasszázsra. Ma a Hold a Vízöntő jelében jár, ami a neve ellenére nem víz, hanem levegő elemi energia. Szóval most remek hatású egy hosszabb szellőztetés. Mára kertészeti tilalom vonatkozik.

Heti holdnaptár október 7-től

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top