Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp január 10-étől

A szerelem elmélyül, de a sérelmek is jobban fájhatnak most. Ez a hétvége felszínre hozhatja a rejtett érzéseinket, az eltemetett érzelmeinket. Most bátorságra és őszinteségre lesz szükségünk ahhoz, hogy ránézzünk ezekre, és ahhoz is, hogy megbocsássunk másoknak és magunknak.

Hétvégi szerelmi horoszkóp december 13-tól KOS

Ha párkapcsolatban élsz: Megfigyelted már, hogy milyen egyszerű veszekedést kirobbantani: elég egy-egy jól irányzott okoskodó megjegyzés vagy túl élesen fogalmazott kritika, esetleg némi félreérthető parancsszó. És máris elhangzott a kulcsszó: „félreérthető”. A veszekedések bizony a félreértésekből fakadnak. Mindig igaz ez az állítás, de ezen a hétvégén különösen. A megoldás pedig nagyon egyszerű: fogalmazz szeretettel és félreérthetetlenül, a követelődzés helyett kérj, és nyugodtan visszakozz, ha kell.

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy nehéz lesz ismerkedni, és nehéz lesz párkapcsolatot építeni, ha rögtön az elején hepciáskodsz, és felkapod a vizet. Ezt fontos tisztáznunk, mert úgy tűnik, hogy szívesen öntöd minden keserűségedet arra az emberre, aki nyitni próbál feléd. A veszekedés helyett inkább beszélgess vele, hátha ő a nagy Ő!

Előrejelzések 2014-re
Nagy szerelmi horoszkóp 2014-re
Mi vár ránk a kínai horoszkóp szerint 2014-ben?
Havi angyalkártyák 2014-re
Nagy angyalhoroszkóp 2014-re
Pénzhoroszkóp 2014-re
A legizgalmasabb bolygóállások 2014-ben

Hétvégi szerelmi horoszkóp december 13-tól BIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelmednek most talán egy kis csendre van szüksége, és az az igazság, hogy egy kis egyedüllét neked is jót tenne. Engedjétek meg magatoknak azt, hogy most egymás nélkül csináltok programokat, és nyugodtan tegyétek félre a féltékenységeteket. Hidd el, a bizalom az az üzemanyag, amire a kapcsolatotoknak szüksége van a továbblépéshez. Most adjátok meg egymásnak ezt a bizalmat.

Ha csak keresed a szerelmet: Meg kellene bíznod magadban, meg kellene bíznod az életben, meg kellene bíznod a világban. Úgy tűnik, hogy a benned lévő bizalmatlanság vetül ki köréd, ez az, ami megnehezíti, hogy beleereszkedj egy jól működő kapcsolatba. Próbálj ki valamit: ezen a hétvégén adj egy esélyt mindenkinek, aki esélyt kér tőled!

Hétvégi szerelmi horoszkóp december 13-tól IKREK

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvégi szerelmi jelszó: beszéd. Most minél többet beszélgettek, csevegtek, dumáltok, annál mélyebbé válik a köztetek lévő elköteleződés. Figyelem! Senki sem kéri, hogy ezek elmélyült, nagy beszélgetések legyenek. Egyszerűen csak cseverésszetek, minden határozott szándék és kötöttség nélkül. Úgy is mondhatnánk, hogy a csillagok szerint most bele kellene lazulnotok a kommunikációba, és át kellene éreznetek, hogy milyen mély biztonságot jelent a számotokra az, hogy vagytok egymásnak, hogy meghallgatjátok egymást.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt van az ideje, hogy valakivel megbeszéld a szerelmi életedet. Talán az sem lenne túlzás, ha azt mondanánk: barátnőterápiára van szükséged. Hogy mi az? Nagyon egyszerű: üljetek le egy barátnőddel és két pohár forralt borral, majd addig fel se álljatok, amíg töviről hegyire el nem mesélted az eddigi kapcsolataidat.

Hétvégi szerelmi horoszkóp december 13-tól RÁK

Ha párkapcsolatban élsz: A párod néha hajlamos úgy viselkedni, mint egy gép vagy egy automata: ugyanazt csinálja, teszi, mondja, századszor is, talán már oda sem figyelve. Ezt talán egy darabig kedvesnek és aranyosnak találhattad, de mostanra már elég idegesítővé vált. Ezen a hétvégén ismét találkozhatsz az automata funkcióval. Könnyen lehet, hogy ez a robotpilóta funkció csak azt álcázza, hogy a szerelmed épp kettőtök jövőjét tervezgeti.

Ha csak keresed a szerelmet: Most nyugodtan kimenőt adhatnál a benned lévő összes sóvárgásnak, vágynak és elvárásnak. Nyugodtan menj el bulizni, vagy nyugodtan maradj otthon – kedved szerint. Ha úgy tartja kedved, randizz, ha pedig úgy érzed helyesnek, akkor mondd le a rád váró találkozókat. A lényeg, hogy most csak azokon a programokon van áldás, amelyekhez valóban van kedved.

Hétvégi szerelmi horoszkóp december 13-tól OROSZLÁN


Ha párkapcsolatban élsz:
A szerelmed az az ember, aki bármikor meg tud nyugtatni. És ő az is, aki már egyetlen rezdülésedből leveszi az éppen aktuális hangulatodat. Ennek pedig megvan a haszna: most is sokkal előbb cselekszik, mint hogy te felismernéd: támogatásra és szeretetre van szükséged. A szerelmed egész hétvégén figyelemmel és gondoskodással vesz majd körül téged, de ne felejtsd el, hogy ezt a maga módján teszi. Csak rajtad áll, hogy elfogadod-e ezt a gondoskodást!

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje sutba dobni az elvárásokat. Lehet, hogy az, aki randevúzni hív, vagy heves udvarlásba kezd, első ránézésre nem az eseted. Nem baj. Adj neki egy esélyt, nézz túl a fizikai megjelenés látszatán, és vedd észre: rengeteg közös vonás van bennetek. Nem azt állítom, hogy ő a Lélektársad, csak azt mondom: egy esélyt megérdemel, mert meg fogja ezt hálálni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp december 13-tól SZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Könnyen foghatjuk fel ezt a hétvégét egy párkapcsolatot fejlesztő tréningnek, amely megmutatja, hogy mit kellene és mit nem szabadna tennetek. Lássuk az eredményeket! Ne tedd: ne szúrd le a szerelmedet, ha széthagyja a zokniját. Ne akarj okosabb lenni. Ne akarj butább lenni. Ne akarj irányítani, és ne akard, hogy irányítson. Tedd: találd meg az arany középutat mindenben, mert ez az, ami a szerelmedet megnyugtatja. Bátran válaszd két lehetőség közül a harmadikat, ha az a legjobb.

Ha csak keresed a szerelmet:
Ahelyett, hogy keseregnél, koncentrálj a lehetőségekre, koncentrálj a jóságra és koncentrálj önmagadra! Nem, ez egyáltalán nem önzés, ez az egyetlen ésszerű dolog, amit tehetsz. ha vannak gyerekeid, és egyedül neveled őket, most nagyobb szükségük lehet rád, ezért figyelj egy kicsit rájuk is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp december 13-tól MÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Észrevetted már, hogy csak rajtad múlik, hogy milyen a viszonyotok a szerelmeddel? Ha morcos vagy, ha rázúdítod minden bajodat, akkor a kapcsolatotok is döcögős. ha azonban a szeretetre, a közösen töltött idő örömére koncentrálsz, akkor egy varázsütésre megjavul a viszonyotok. Most van rá egy hétvégéd, hogy eldöntsd: mit is szeretnél ettől a szerelemtől, ettől a kapcsolattól valójában. ha megvan a döntésed, azt is tudod majd, hogy mit kell tenned.

Ha csak keresed a szerelmet: Amíg másokkal foglalkozol, addig nincs időd arra, hogy magaddal törődj. Amíg mások életére koncentrálsz, és mások életébe ártod bele magadat, addig pont a te életed nem fog jól működni. Ezen a hétvégén ne másnak ossz párkapcsolati tanácsokat (attól függetlenül, hogy jók-e ezek vagy sem), hanem a saját életeddel, a saját szerelmi ügyeiddel foglalkozz!

Hétvégi szerelmi horoszkóp december 13-tól SKORPIÓ


Ha párkapcsolatban élsz:
Jogodban áll szerelmesnek lenni. Jogodban áll boldognak lenni. Ezt kell megértened ezen a hétvégén, és a szerelmed mindent meg is tesz annak érdekében, hogy ezt a dolgot megérthesd. Olyan, mintha ő a sajátos és egyedi világlátásával kevésbé sem bonyolítana annyira túl mindent, mint te. Tudom, hogy nem úgy gondolsz rá, mint párterapeutára, most mégis ösztönös szerelmi tanácsadóvá válik, és könnyedén elmagyarázza neked, mennyire nem kellene túlbonyolítanod a helyzetet.

Ha csak keresed a szerelmet: Ha már próbáltad bonyolultan, próbáltad nehézkesen, próbáltad kimódolva, akkor most azt kellene megpróbálnod, hogy milyen lehet az egyszerűség, a könnyedség, a keresetlenség. Egyszerűen csak add át az irányítást a szívednek, és máris sokkal kevesebbet fogsz gondolkodni. Ne felejtsd el, a túlgondolkodás most sem vezet sehova.

Előrejelzések 2014-re
Nagy szerelmi horoszkóp 2014-re
Mi vár ránk a kínai horoszkóp szerint 2014-ben?
Havi angyalkártyák 2014-re
Nagy angyalhoroszkóp 2014-re
Pénzhoroszkóp 2014-re
A legizgalmasabb bolygóállások 2014-ben

Hétvégi szerelmi horoszkóp december 13-tól NYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Te és a szerelmed igazi problémamegoldó csapat vagytok. Gondolj csak bele: mennyi problémát sikerült már tökéletesen megoldanotok! Mennyi mindent intézetetek el, és hányszor volt arra példa, hogy az utolsó pillanatban sikerült megakadályoznotok, hogy igazán rosszra forduljanak a dolgok. Ha ezen a hétvégén összefogtok, és ha most egyesítitek a szereteteteket, akkor a legreménytelenebb helyzetet is legyőzhetitek. (Igen, ez tényleg úgy hangzik, mintha egy mesekönyvben olvasnád, mégis erre számíthattok.)

Ha csak keresed a szerelmet: Mesés lesz a hétvégéd. Sokkal mesésebb, mint ahogyan azt el tudod képzelni. A herceg megérkezik a fehér lovon, és belovagol az életedbe. Talán a hétfejű sárkányt is lekaszabolja, és talán a kezedet is megkéri édesapádtól, meg kap mellé egy fele királyságot. Na jó, ne szaladjunk ennyire előre, első lépésként elég, ha megérkezik a herceg, a többi pedig majd lassan alakul.

Hétvégi szerelmi horoszkóp december 13-tól BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Igazán felszabadító érzés lesz mindkettőtök számára, hogy végre ezen a hétvégén lesz időtök egymásra. Vigyázat, a túl sok együtt töltött idő most könnyen vezethet kisebb összezördülésekhez. Olyan, mintha régi sérelmek emlékének visszfényét látnátok meg újra. Itt az ideje annak, hogy elengedjétek ezeket a régi emlékeket (amelyeket talán már nem is tudtok ugyanúgy felidézni). Itt az ideje annak, hogy ismét megerősítsétek egymást és önmagatokat is abban az elhatározásban, hogy jóban-rosszban együtt lesztek.

Ha csak keresed a szerelmet: Talán az a baj, hogy túl komolyan veszed önmagad, és túl komolyan veszed az elvárásaidat. Érdemes lenne egy kicsit lazítanod a követelményeken. Lehet, hogy ha egy kevésbé szigorú mércével mérsz, akkor könnyebben megtalálod azt, akit keresel. Ne felejtsd el, nem egy „kész kapcsolatot” keresel, hanem egy olyan embert akivel fejlődőképes, inspiráló szerelmi viszonyt kezdhetsz, amelyből majd kibontakozhat egy boldog párkapcsolat.

Hétvégi szerelmi horoszkóp december 13-tól VÍZÖNTŐ


Ha párkapcsolatban élsz:
Ahhoz, hogy ajándékot adjatok egymásnak, nem kellenek feltétlenül alkalmak. Ezen a hétvégén például megünnepelhetnétek a kapcsolatotokat. Megünnepelhetnétek mindazt, ami mögöttetek van, megköszönhetnétek egymásnak az együtt töltött időt, és megáldhatnátok a jövőtöket. Mindkettőtöknek jól esik, ha most megajándékozzátok egymást, de ezt beszéljétek meg előre, így mindketten adhattok ajándékot egymásnak. meg persze lehet ez egy közös ajándék magatoktól magatoknak.

Ha csak keresed a szerelmet: Mi az, amit a legszívesebben a szerelmedtől szeretnél megkapni? Jó, tudom, egy gyűrű. De azon kívül? Hidd el, bármit megadhatsz magadnak, amit egyelőre egy férfitól vársz. Még gyűrűt is vehetsz magadnak, de a biztonságot, a szeretetet, az apró meglepetéseket is megadhatod magadnak. Ha pedig ezeket megadod magadnak, a nagy Ő is gyorsabban megérkezhet az életedbe.

Előrejelzések 2014-re
Nagy szerelmi horoszkóp 2014-re
Mi vár ránk a kínai horoszkóp szerint 2014-ben?
Havi angyalkártyák 2014-re
Nagy angyalhoroszkóp 2014-re
Pénzhoroszkóp 2014-re
A legizgalmasabb bolygóállások 2014-ben

Hétvégi szerelmi horoszkóp december 13-tól HALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Lehet, talán, esetleg, netán, hacsak, csaknem… mintha minden mondat ilyen szavakkal kezdődne a hétvégén. Most mindketten a szokottnál nehezebben beszéltek az érzelmeitekről, ennek köszönhetjük ezt a sok elbizonytalanító és bizonytalankodó szót a szerelmi horoszkóp első sorában. Bármennyire is nehezen jönnek a szavak, és bármennyire is könnyebb lenne mutatni, mind mondani, ne felejtsétek el, hogy a szavak bizonytalansága nem jelenti feltétlenül az érzések bizonytalanságát is.

Ha csak keresed a szerelmet: Tudtad, tudtad, csak éppen nem akartad elhinni. Mindig is sejtetted (hiszen kitűnőek a megérzéseid), hogy egyszer csak elkezdesz randizni valakivel, akivel valamiért nehéz lesz kommunikálnod. És most tessék, itt van, eljött ez a pillanat is. Lehet, hogy az első randikon csak a nyökögés megy, de ez ne riasszon el benneteket egymástól. A jó kapcsolat alapja a közös nyelv megléte, és az még bármikor kialakulhat köztetek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top