Ezo

5 tipp, hogy érzékeld az angyalok gyógyító energiáit

Mindannyiunkat minden pillanatban segítő angyalok vesznek körül. Bárki kommunikálhat az angyalbirodalommal, cikkünkben öt tippet adunk, hogy fejleszthesd az angyali érzékelésedet, és jobban meghallhasd, megláthasd, megérthesd, és megérezhesd az angyalok üzeneteit.

Az angyaltanfolyamokon mindig elhangzik a kérdés, hogyan lehetne javítani az angyali érzékelésünket, hogyan javíthatjuk az angyalkommunikáció ránk eső részét, az angyalok meghallását. Amikor elmondom a válaszomat, mindig meglepődnek a résztvevők, hogy milyen egyszerű ez. Szeretném leszögezni előre, attól függetlenül, hogy tényleg egyszerűnek tűnik némelyik itt leírt tipp, mindegyik nagyon-nagyon hatékony.

1. Kérj rendszeresen!

Kezdjük a legegyszerűbbel: kérj, amilyen sokat csak bírsz! Sokan attól félünk, hogy ha túl apró dolgokkal zavarjuk meg az angyalokat, akkor megsértjük őket a szentségükben, és olyan alantas munkával bízzuk meg őket, amire nekik se idejük, se kapacitásuk. Ezt a gondolatot az egónk ülteti el bennünk. Az angyaloknak azonban nincs egójuk. Egyetlen feladatot sem éreznek kicsinek vagy nagynak. Mindegy, hogy itt a földi világban mennyire nagynak vagy kicsinek számít egy segítség, az angyalok boldogan megadják. Őket a Jóisten azért teremtette, hogy segítsenek békét és boldogságot teremteni a földön. Az angyalok jól tudják, hogy ez a földi paradicsom apró mosolyokból, apró sikerekből épül majd fel, ezért boldogan segítenek a legkisebb ügyedben is. És persze a legnagyobban is. Az angyalok szerint azért is fontos, hogy rendszeresen kérj kis dolgokat tőlük, mert a kis dolgokkal könnyen begyakorolhatod a kérés és a “megkapás” módját, hiszen a nagy dolgokat ugyanúgy fogod megkapni, mint a kicsiket. De a kis dolgokból sokkal többet kérhetsz, és azok teljesülését nem is nehezítik annyira a félelmeid.

5 tipp, hogy érzékeld az angyalok gyógyító energiáit

2. Meditálj rendszeresen!

A meditációban érkező képek, hangok, érzések és gondolatok ugyanazokon a spirituális, intuitív érzékelő csatornákon át érkeznek, mint az angyaloktól kapott válaszok. Épp ezért, ha rendszeresen gyakorlod a meditációt, azzal megedzed ezeket a csatornáidat. Ugyanúgy, ahogy a testedet is edzheted a gyakorlással, a spirituális “izmaid” is egyre erősödnek minden spirituális gyakorlattal. A meditációban nyújt segítséget az Angyali Segítség facebook-oldalán februárban futó, 28 angyalmeditáció című sorozat. Erről ebben a levelemben is olvashatsz még egy kicsit részletesebben.

3. Tisztítsd meg a csakráidat naponta!

A csakrák és az intuitív kommunikációs csatornáink között  szoros együttműködés van. Épp ezért, ha rendszeresen megtisztítod a csakráidat, és megnöveled a méretüket, akkor egyre élesebben, és tisztábban fogod hallani a belső hangodat, a belső hangban megszólaló angyalokat, és egyre tisztábbak lesznek a megérzéseid, egyre tisztábban értesz majd meg spirituális összefüggéseket és egyre tisztábban látod a belső képeidet, no meg persze az angyalokat. Voltaképpen úgy is fogalmazhatnék, hogy a csakratisztítás egy spirituális csodaszer, ami mindenre jó. Csakratisztításhoz használhatsz bármilyen, általad ismert csakratisztító meditációt, vagy bármilyen gyógyító energiát. Az Angyalok és Arkangyalok című angyaltanfolyamon pedig azt is megtanuljuk, hogy angyali segítséggel hogyan tisztíthatunk csakrát.

4. Kapcsolódj a természettel!

A természet, a növények, az állatok jelenléte segít megtisztítani az aurádat, és megemelni az energiarendszered rezgését, ez pedig “közelebb emel az angyalokhoz” is. Épp ezért érdemes olyan gyakran kapcsolódni a természet energiáihoz, amilyen gyakran csak teheted. A szabadban tett nagy séták különösen alkalmasak az angyali érzékelés javítására, ha a vízpartokon sétálsz. A tenger- és óceánpartok különösen alkalmasak erre, de mindenkit szeretnék megnyugtatni, tengerpart hiányában a folyó- és tópartok is megteszik. A párás, oxigéndús (és sós) levegő segít érzékelni az angyalok energiáját, meghallani az útmutatásukat, és együtt dolgozni velük. (Ha épp nincs tél, és megteheted, például nyaralás közben, érdemes lehet a napi meditációdat is a vízparton elvégezned.)

5. Sportolj rendszeresen!

A tested nagyon finom műszer, az a feladata, hogy a lelkedet, a szellemedet megnyilvánítsa a fizikai világban. A sporttal, a számodra megfelelő mozgással ápolod a testedet, és gondoskodsz az egészségéről. Amikor a tested tele van életerővel és energiával, akkor bizony sokkal könnyebb kommunikálnod az angyalokkal. Amikor a tested egészséges, könnyebben érzékeli az energiákat is. Természetesen nem az a cél, hogy a következő nyári olimpián már rajthoz állj, de érdemes rendszeresen, naponta, kétnaponta mozognod. Tegyél egy nagy sétát, kocogj egy keveset, menj úszni, vagy jógaórára. Kövesd a vágyaidat, a megérzéseidet, a belső késztetésedet. Hallgasd meg, hogy mit tanácsolnak az angyalok a tested karbantartásához.

A cikk eredetileg az angyalisegitseg.cafeblog.hu oldal hírlevelében jelent meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top