Ezo

Rakd helyre a gondolataidat kérdőasztrológiával!

A kérdőhoroszkóp (más néven horár vagy horary horoszkóp) olyan kérdésekre is képes válaszolni, amelyekre a születési horoszkóp, a tranzitok vagy a direkciók nem.

Mi is az a kérdőasztrológia? A középkori asztrológia egyik fontos, ám ma kevésbé ismert technikája, amely Olivia Barclay munkásságának köszönhetően vált újra elismertté korunkban. A horary a középkorban élte fénykorát, utolsó nagy képviselője a 17. században élt angol William Lilly volt, akinek Christian Astrology című főműve iskolánk egyik alappillére – írja bloggerünk.

Ha gyötör a kétség, akkor félelem helyett egyszerűen tegyünk fel egy kérdést arra, aminek a bekövetkeztétől tartunk. Például: “Kirúgnak egy éven belül a munkahelyemről?”.
A közel 100%-os válasz helyre rakja a gondolatainkat. Ha azt látjuk, hogy igen, akkor idejében elkezdhetünk más állás után nézni. Ha azt látjuk, hogy nem, akkor meg nem megy rá az egész évünk arra, hogy ezen parázunk.

Ha a módszer felkeltette az érdeklődésedet, a Kérdőasztrológia blog neked való hely.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top