Ezo

Heti holdnaptár március 3-tól

Heti holdnaptárunkból megtudhatjátok, hogy a hét egyes napjain mit érdemes elvégezni, és mit ajánlatos elkerülni...

HÉTFŐ március 3: Aktív nap. Ma fogászati tilalom van érvényben. Ezen a napon érdemes sütni, káposztát savanyítani és befőzni. Ezek mind remekül fognak sikerülni. Egy hosszabb szellőztetés javasolt most. A kertben időzítsük mára a fatörzsek meszelését és a metszést!

Heti holdnaptár március 3-tólKEDD március 4: Aktív nap. Ma is fogászati tilalom érvényes. Amihez társul még egy kertimunka-tilalom. Tél vége felé most tanácsos az éléskamrát feltölteni. Előtte át kéne nézni, kiválogatni azokat az élelmiszereket, amiknek lejár a szavatossága. Erre a mai nap a legalkalmasabb.

SZERDA március 5: Aktív nap. Még ma is fogászati tilalom van. Most a Hold egész nap a Bika jelében jár. Ez aktuálissá tesz minden olyasmit, ami a szépséggel kapcsolatos. Szóval ma ápoljuk a bőrünket tápláló, természetes pakolásokkal! A növő Hold segíti a hatóanyagok beépülését. De nemcsak magunkat, hanem az otthonunkat is szépíthetjük. Garantáltan élvezni fogjuk.

CSÜTÖRTÖK március 6: Aktív nap. Ma fogászati és kertimunka-tilalom van. Mivel még ma is nő a Hold, segíti, hogy bejuttassunk mindenféle finom, tápláló anyagokat a bőrünkbe. Szóval ma is érdemes pakolásokkal kényeztetni a testünket. A Bika Hold kedvez az otthonunk szépítésnek is. Tanácsos ma költségvetést készíteni.

PÉNTEK március 7: Aktív nap. A fogászati tilalom még mindig érvényben van. Lehetőleg ne engedjünk ilyen beavatkozást! Természetesen az akut ügyek kivételt jelentenek. Tanácsos ma hosszabban szellőztetni. A kertben elkezdhetjük a virágültetést és a sziklakertrendezést.

SZOMBAT március 8: Aktív nap. Ha ma szánunk időt egy hosszabb szellőztetésre, akkor azt fogjuk tapasztalni, hogy minden és mindenki felfrissül. Az Ikrek Hold levegős, ezért aktuális ez éppen ma. Ezenkívül süthetünk most vagy kertészkedhetünk. Ültethetünk virágot, feltölthetjük a madáretetőket.

VASÁRNAP március 9: Pihenőnap. Fodrászati tilalom van ma. Fogyókúrázni, méregteleníteni tanácsos most. 14:35-ig a Hold a levegős Ikrekben jár. Ekkor érdemes kiszellőztetni az ágyneműt. A kertben ültessünk fűszernövényeket!

Heti holdnaptár március 3-tól

 

Előrejelzések 2014-re
Nagy szerelmi horoszkóp 2014-re
Mi vár ránk a kínai horoszkóp szerint 2014-ben?
Havi angyalkártyák 2014-re
Nagy angyalhoroszkóp 2014-re
Pénzhoroszkóp 2014-re
A legizgalmasabb bolygóállások 2014-ben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top