Ezo

Így lépj kapcsolatba az angyalokkal!

A teljesebb belső tudatossággal vagyunk képesek csak a Föld és az Univerzum rejtélyei felé fordulni. A mi belső birodalmunk a Fény forrása. Minél többször lépünk kapcsolatba a belső birodalmunkkal, annál többet "utazgathatunk" a valós eredetünk folyosóin.

Lépj kapcsolatba az angyalokkal!Egyre fontosabbá válik az életünkben, hogy a belső birodalmunkat bejárjuk, hogy megtanuljunk a saját lelkünk energiájához vezető belső dimenziókban elmélyülni. Az Angyalok támogatnak bennünket ezekben a belső törekvésekben.

Képzelj magad elé két színt, a világospirosat és az indigókéket, amelyek bíborvörös vagy mély rubintvörös rezgéssé olvadnak össze. E közben mondd ki hangosan, vagy dúdold magadban: fa, re, ti (az F, D és H zenei hangok). A színek és hangok ezen kombinációja megnyit egy kaput a saját belső birodalmad felé, amely egybe van kötve a lelkeddel, és körülbelül a fizikai szíved mögött található. Ez egy nagyon egyszerű módszer, amelyet az Angyalok ajándékoztak nekünk, s ezzel meg tudjuk  őrizni az egyensúlyunkat, a stabilitásunkat is, ha itt a próbatételek, a kihívások ideje.

Ha minél többet gyakorolunk, és csak ezt a pár perces technikát elsajátítjuk, az már segíthet abban, hogy valamennyi idő és rendszeres gyakorlás elteltével tudatossá váljanak a rejtőzködő adottságaink s a lelki tudásunk emlékei. Ez erősíti fel a telepatikus képességeinket, így képesek leszünk kommunikálni, kapcsolatot teremteni a Föld belső világában és a kozmikus dimenziókban létező fénylényekkel…

A teljes cikkért látogasd meg az Angyalkert blogot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top