Ezo

Heti holdnaptár március 31-től

Heti holdnaptárunkból megtudhatjátok, hogy a hét egyes napjain mit érdemes elvégezni, és mit ajánlatos elkerülni...

HÉTFŐ március 31: Aktív nap. Ezen a napon fogászati tilalom van érvényben. Most tanácsos sütni és befőzni. Biztosan jól sikerül mindegyik. Ma egy hosszabb szellőztetés javasolt. A kertben időzítsük mára a fasebek kezelését és a metszést!

KEDD április 1: Aktív nap. Ma is fogászati tilalom érvényes. Amihez társul még a kerti munka tilalma. Ez a nap egyetlen dologra alkalmas: a szépségápolásra. A Bika jelébe lépő Hold, ami éppen nő, hatékonnyá teszi a bőrtáplálást és a bőrápolást. Most minden hatóanyag beépül.

SZERDA április 2: Aktív nap. Még ma is fogászati tilalom van. Most a Hold egész nap a Bika jelében jár. Ez aktuálissá tesz minden olyasmit, ami a szépséggel kapcsolatos. Vagyis ma ápoljuk a bőrünket tápláló pakolásokkal! A növő Hold segíti a hatóanyagok beépülését. Ezen a napon nemcsak magunkat, hanem az otthonunkat is szépíthetjük. Érdemes költségvetést is készíteni.

CSÜTÖRTÖK április 3: Aktív nap. Ma fogászati és kertimunka-tilalom van. Mivel még ma is nő a Hold, segíti, hogy bejuttassuk a legjobb, legegészségesebb anyagokat a szervezetünkbe. Így ma is érdemes pakolásokkal kényeztetni a testünket. A Bika Hold támogatja otthonunk szépítését és a költségvetés készítését is.

PÉNTEK április 4: Aktív nap. Javasolt ma kenyeret sütni. Ez régen a családi táplálás fő szimbóluma volt. Aki rászánja magát, ma sok köszönetet fog kapni. A levegős Ikrek jegyű Hold kedvez egy hosszabb szellőztetésnek. A kertben ültessünk virágot, és gondozzuk a sziklakertet!

SZOMBAT április 5: Aktív nap. Kertimunka-tilalom van ma érvényben. A Hold egészen késő estig az Ikrek jelében jár. Mivel az Ikrek levegős jel, ma tanácsos sokat szellőztetni. Mivel egyre melegebb van, jól fog esni a kinti tavaszi virágillatot beengedni az otthonunkba.

VASÁRNAP április 6: Aktív nap. Fodrászati tilalom van ma. Még szerencse, hogy vasárnap kevesen tervezik a fodrászt. Ha száraz az idő, érdemes kitenni az ágyneműt szellőztetni. A kertben időzítsük mára a permetezést, a fűnyírást és a kerti tóban lévő vízi növények telepítését!

Heti holdnaptár március 31-től

 

Előrejelzések 2014-re
Nagy szerelmi horoszkóp 2014-re
Mi vár ránk a kínai horoszkóp szerint 2014-ben?
Havi angyalkártyák 2014-re
Nagy angyalhoroszkóp 2014-re
Pénzhoroszkóp 2014-re
A legizgalmasabb bolygóállások 2014-ben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top