Ezo

Heti holdnaptár április 7-től

Heti holdnaptárunkból megtudhatjátok, hogy a hét egyes napjain mit érdemes elvégezni, és mit ajánlatos elkerülni...

HÉTFŐ április 07: Aktív nap. Ma fodrászati és kertimunka-tilalom van. Tanácsos most az ágyneműt kiszellőztetni. Persze csak akkor, ha száraz az idő. A vizes Rák jelében járó Hold kedvez a vízkúráknak: teázás, lábáztatás, borogatás, stb.

KEDD április 08: Pihenőnap. Még ma is fodrászati tilalom van érvényben. A növő Hold segíti a növekedést. Pl. most érdemes csíráztatni. Ilyenkor tavasszal a szervezet vitaminhiányát nyers salátákkal pótolhatjuk. Ha csírákat keverünk bele, akkor a legtisztább energiát adjuk meg magunknak.

SZERDA április 09: Pihenőnap. Most a legokosabb kenyeret sütni. Aktuális a hajvágás is. Ha ma vágatunk a hajunkból, akkor gyorsan regenerálódik. A kertben időzítsük mára a metszést és a fák, bokrok ültetését! A növő Hold segíti a gyökerek megerősödését. El ne mulasszuk!

CSÜTÖRTÖK április 10: Pihenőnap. Érdemes a mai napot meditálással indítani. Kapcsolódjunk az Univerzum energiájához, és szuper napunk lesz. Most is aktuális a hajvágás. És ma is jó ötlet kenyeret sütni. A régiek tudták ezt, és mindig megfogadták.

PÉNTEK április 11: Pihenőnap. Ma a legjobb hajat vágatni, festetni. Meg fogja hálálni a hajunk. A növő Hold kedvez a bőrápolásnak is, mert most minden hatóanyag gyorsabban beépül, és táplálja a bőrünket. A kertben vagy a szobában is aktuális a tőosztás és a szaporítás.

SZOMBAT április 12: Pihenőnap. Még ma is tanácsos fodrászhoz menni és hajat vágatni, festetni. Közeledik húsvét, így érthető, hogy mindenki szebb szeretne lenni. Erre a mai nap a lehető legalkalmasabb. Ahogy a kertben vagy szobában is a tőosztásra és a szaporításra.

VASÁRNAP április 13: Pihenőnap. Telihold közeledtével egyre hatékonyabb a méregtelenítés. A húsvét előtti időszak az ősi időkben is a böjté volt. A mai embernek még több méreg terheli a szervezetét. Jövő hét a “Nagyhét”. Már ma elkezdhetjük a böjtöt. A kertben érdemes virágot ültetni.

 

Heti holdnaptár április 7-től

 

Előrejelzések 2014-re
Nagy szerelmi horoszkóp 2014-re
Mi vár ránk a kínai horoszkóp szerint 2014-ben?
Havi angyalkártyák 2014-re
Nagy angyalhoroszkóp 2014-re
Pénzhoroszkóp 2014-re
A legizgalmasabb bolygóállások 2014-ben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top