Ezo

Heti holdnaptár április 28-tól

Heti holdnaptárunkból megtudhatjátok, hogy a hét egyes napjain mit érdemes elvégezni, és mit ajánlatos elkerülni...

Heti holdnaptár április 28-tólHÉTFŐ április 28: Pihenő nap. Ma fogászati és kerti munka tilalom van érvényben. Ellenben a méregtelenítés ajánlott. Most eredményesen megszabadulhatunk a télen felhalmozódott mérgektől. Tanácsos ma a lakást és az ágyneműket is kiszellőztetni.

KEDD április 29: Pihenő nap. Még ma is fogászati és kerti munka tilalom érvényes. Az újhold most segít a meditációban és a böjtölésben. Nem kötelező éhezni. Elegendő, ha visszafogottan étkezünk, és minden falatot megköszönünk. A talpmasszázs és a szaunázás is aktuális ma. (Újholdról részletesen lejjebb.)

SZERDA április 30: Aktív nap. A fogászati tilalom még mindig tart. A Bika jelében járó Hold kedvez a szépségápolásnak. Kényeztessük a bőrünket természetes alapanyagú pakolásokkal! Utána a lakásunkat is csinosíthatjuk. És mivel a hónap utolsó napja van, tanácsos megtervezni a következő hónap költségvetését. A kertben időzítsük mára a kapálást, és a gyökérkártevők elleni védekezést!

CSÜTÖRTÖK május 1: Aktív nap. A hosszú hétvége első napján érdemes valami finomat sütni. Nagy sikerünk lesz, ha a tavasz gyümölcseit használjuk. Pl. az eper kimeríthetetlen ötletek forrása. Az Ikrek Hold kedvez egy hosszabb szellőztetésnek. A kertben most aktuális a virágültetés és a sziklakert gondozása.

PÉNTEK május 2: Aktív nap. A mai nap a tegnapi tökéletes mása. A Hold ugyanúgy az Ikrek jelében jár. Így semmi sem változik: továbbra is sikerrel süthetünk. Ma is fontos egy hosszabb szellőztetés. És a kertben még mindig aktuális a virágültetés és a sziklakertgondozás.

SZOMBAT május 3: Aktív nap. Fodrászati tilalom van ma érvényben. Így hónap elején a hosszú hétvégén van idő átgondolni a havi költségvetést. Ez most aktuális és megnyugtató is egyben. A kertben ma ültessünk fűszernövényeket, és telepítsünk a kerti tóba vízi növényeket!

VASÁRNAP május 4: Aktív nap. Fodrászati és kerti munka tilalom van ma. Mivel vasárnap van, talán nem nehéz ezeket a tevékenységeket most elhalasztani. A Rák jelében járó Hold a “vizes” dolgoknak kedvez: mosás, locsolás, öntözés, teázás, lábáztatás, borogatás, madáritatók feltöltése.

A SZÉPSÉG ÚJHOLDJA

A Bika jelében együttálló Nap és Hold egy olyan újholdat eredményez, ami a szépségről szól. Mivel a Bika uralkodó bolygója a Vénusz. És Vénusz a szépség, a kellem, az ízlés, az esztétika szimbóluma. Kedden, április 29-én ezek kerülnek előtérbe. Most mindenkinek fontossá válik, hogy őt magát és a környezetét is szépnek lássa mindenki. Erre remek lehetőség nyílik. Sőt az újhold azt jelenti, hogy több új ötlet is kipattanhat a fejünkből. Itt a tavasz. Ne fogjuk vissza magunkat! Kezdjük el megvalósítani mindent! Ettől garantáltan jobban fogjuk érezni magunkat a bőrünkben. Ráadásul még elismeréseket is bezsebelhetünk.

Újhold napján halványzöld gyertyát gyújtsunk, és fogalmazzuk meg, hogy mit akarunk újítani! Mindaz, amit most kezdünk el, kihajt. A friss hajtás színe a halványzöld. Ezért kell halványzöld gyertyát gyújtani. A Bikák ma, a születésnapjuk közelében duplán élvezhetik az újhold megújító hatását. Számukra kihagyhatatlan lehetőség kívánság listaírása. A Bikákon kívül a Szűzek és a Bakok is részesülhetnek az újhold kedvező hatásában. Természetesen a többiek sem maradnak ki semmi jóból. Az újhold kedden reggel lesz. Már előző nap is érezteti a hatását. Szóval hétfőn este is meggyújthatjuk a gyertyát, és kívánhatunk.

Heti holdnaptár április 28-tól

 

 

Előrejelzések 2014-re
Nagy szerelmi horoszkóp 2014-re
Mi vár ránk a kínai horoszkóp szerint 2014-ben?
Havi angyalkártyák 2014-re
Nagy angyalhoroszkóp 2014-re
Pénzhoroszkóp 2014-re
A legizgalmasabb bolygóállások 2014-ben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top