Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Szerencsés lehetsz a szerelemben!

Itt az ideje annak, hogy elengedd azokat a negatív önmegerősítéseket, amelyek azt mondják benned, hogy nem működhet egyszerre életed minden területe. A szerelmed most segít meggyógyítani benned ezt a félelmet, és segít abban, hogy tudd: lehetsz egyszerre szerelmes az életed valamennyi területén. Engedd meg magadnak, hogy a párkapcsolati szerencse megérkezzen az életedbe!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: Szabadságra vágysz, és ezt a szabadságot szinte ki akarod követelni a társadtól. Ezen a hétvégén azt az egyszerű tényt kellene felismerned, hogy ezt a szabadságot valójában csak egyetlenegy ember adhatja meg neked: te magad. Ha te nem teszed szabaddá magadat, ha te nem oldod fel a korlátaidat, akkor ezt más sem teheti meg. Ne a szerelmedtől várd a megoldást, mert ez csak frusztrálttá és féltékennyé teszi őt.

Ha csak keresed a szerelmet: Élvezd a szabadságodat, élvezd a nyugalmat, és élvezd, hogy most csak rajtad múlik minden. Úgy értem, senkivel sem kell egyeztetned, és senkihez sem kell alkalmazkodnod. Talán pont ezért félsz egy kapcsolattól? Talán pont attól tartasz, hogy nem fogsz tudni alkalmazkodni? Vagy megfelelni? Engedd el ezeket a félelmeket a hétvégén!

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelemben igen könnyű szerencsésnek lenni. Ezt meg is tapasztalhatod ezen a hétvégén, hiszen most sokkal közelebb érezheted magadhoz a párodat, és sokkal mélyebb szerelmet tapasztalsz meg az irányába, mint máskor. Ez a szerelem, ez a közelség adódhat abból, hogy végre tényleg feloldódik benned egy sértettség. Lehet, hogy valaki akaratlanul bántott meg, mégis hatott rád ez a bántás, egészen mostanáig. Végre felszabadulhatsz és megnyugodhatsz.

Ha csak keresed a szerelmet: Végre felszabadulhatsz és megnyugodhatsz, mert végre megérted: nem te voltál a hibás. Talán eddig túl sokat marcangoltad magadat az elrontott kapcsolataid miatt, de most végre megérted: jobb így mindenkinek. Ez a hétvége az önmagadnak való megbocsátásról szól, és az önmagad ellen forgatott harag meggyógyításáról. Hagyd, hogy ez a gyógyulás végbemenjen benned.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: A nevetés, a vidámság, az ünneplés határozza meg a hétvégédet. Most még akkor is ünnepelsz, ha látszólag nincs is okod az ünneplésre. Mintha te magad sem tudnád, hogy mit kell ünnepelned a pároddal, csak azt tudod, hogy most olyan közelségbe kerültetek egymással, ami ünneplésre méltó. Könnyen lehet, hogy most a párodat nagy öröm éri, és ő ezt az örömöt szeretné mindenképp megünnepelni veled.

Ha csak keresed a szerelmet: Felszabadultságra és könnyedségre vágysz, és ezt meg is kaphatod a hétvégén. Bármit is terveztél erre a hétvégére, fontos, hogy ne az otthon ülést válaszd! Irány egy buli vagy egy szabadtéri terasz! Tudnod kell, hogy a csillagok szerint valamilyen zenés buliban, koncerten lesz alkalmad megismerkedni egy izgalmas férfival.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Amikor a gyerekeidre nézel, a szerelmed vonásai, mozdulatai köszönnek vissza. Ez a hétvége a közös családi programok ideje, most könnyedén begyógyulhatnak a sebek, amiket a veszekedésekben vagy a hétköznapok oda nem figyelésében okoztatok egymásnak. Hagyd, hogy a lelketek ismét közelíthessen egymás felé, és ismét felfedezd a társad belső gyermekét, azt a gyermeket, akit szívesen babusgatsz és szeretettel veszel körül.

Ha csak keresed a szerelmet: Belső gyermeked játszótársra vágyik, de belső gyermeked félénk is. Lehet, hogy ez nekünk felnőttésszel ellentmondás, de belső gyermeked egy gyermek fejével gondolkodik. Értsd meg: amíg belső gyermeked nem érzi magát biztonságban, több nehézségbe ütközöl az ismerkedésben. Épp ezért ezen a hétvégén érdemes szeretettel körülvenned a belső gyermekedet.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje teljesen új alapokra helyeznetek a kapcsolatotokat. Itt az ideje annak, hogy menjen a régi, és jöjjön az új. Minden Oroszlán életében máshogyan jelentkeznek ezek a megújító, felfrissítő energiák. Észre fogod venni, hogy mi a te utad, és észre fogod venni, hogy hogyan érkezhetsz meg a számodra fontos, és számodra boldog kapcsolatok világába. Ne felejtsd el: a párkapcsolatok változnak, és a párkapcsolatokban is a fejlődés a cél, nem a stagnálás.

Ha csak keresed a szerelmet: Figyelj a jelen pillanatra, koncentrálj a jelenre, és engedd el a múltat. Engedd, hogy a múlt eltűnjön a süllyesztőben, és csak arra figyelj, hogy a jelenből milyen események sarjadhatnak. Ez a hétvége jelentheti valami teljesen újnak a kezdetét, és segíthet neked abban, hogy megértsd: nem a tökéletest keresed, hanem a szerelmet. És ez nem ugyanaz.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érezheted magadat, mintha csodák történnének közöttetek. Nem számít, hogy eddig milyen volt a viszonyotok, és az sem számít, mit terveztek a jövőben. Egyedül az számít, hogy ezen a hétvégén mélyebb, erősebb kapcsolódásokat élhettek meg, mint mostanában bármikor. A kettőtök közös pillanataiban csodák történnek, és mindketten megkönnyebbülhettek, elengedhetitek a félelmeiteket, kiadhatjátok a görcseitek.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje rendet rakni a fejedben. Mintha mindenkinél valamilyen titkot, hátsó szándékot, támadást sejtenél. Könnyen lehet, hogy eddig azt hitted, meg kell felelned egy rakás elvárásnak, és most kezd oldódni benned ez a tévhit.  Vedd észre: nem kell megfelelned az elvárásoknak. Nem kell megfelelned a tévhiteknek. Nem kell megfelelned semminek, csak magadnak.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Fontos, hogy összehangoljátok az energiáitokat és az életritmusotokat. Ez nem azt jelenti, hogy most egymásra kellene kényszerítenetek az időbeosztásotokat, vagy valamit meg kellene változtatnotok egymás kedvéért. Ez a hétvége az elfogadásról szól, arról, hogy mindketten megértsétek és elfogadjátok egymás vágyait, és szabad folyást engedjetek ezeknek. Nem kell attól tartanod, hogy a szabadság kettőtök közé áll. Sőt! Most ez hoz közel egymáshoz.

Ha csak keresed a szerelmet: Könnyen lehet, hogy az elvárásaid teljesíthetetlenek. Amíg ezek az elvárások a külvilág felé fogalmazódnak meg, addig csak azt érzed, hogy nem tudsz kapcsolódni másokhoz. Ha azonban már önmagaddal szemben is ilyen elvárásaid vannak, az könnyen tehet rosszkedvűvé és levertté. Engedd el az elvárásaidat ezen a hétvégén!


Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Mindketten a természetbe vágytok, tehát itt az ideje, hogy kimenjetek a szabadba. A legjobb az lenne, ha csak kettesben lennétek, ha a gyerekeket a nagyszülőknél helyeznétek el, ti pedig csak egymásra figyelnétek. Lehet, hogy nem a tavaszi piknik a legtipikusabb páros elfoglaltságotok, de a természet energiái most segítenek benneteket abban, hogy egymáshoz kapcsolódhassatok, és abban is, hogy végre kimondjátok az eddig kimondatlan gondolatokat.

Ha csak keresed a szerelmet: Fedezd fel magadba azt a mély nőiességet, amelyet eddig talán elnyomtál. Lehet, hogy először neked kell boldog és felszabadult viszonyba kerülnöd a saját belső nőiességeddel ahhoz, hogy egy párkapcsolatban is kapcsolódni tudj valakihez. Ezen a hétvégén a nőiességed belső gyógyulási munkálatai zajlanak majd.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Talán mindig is tudtad, hogy mi következik majd, talán mindig is előre érezted a kapcsolatotok alakulását, de eddig nem merted megvallani, hogy mi várható. Ez a hétvége segít tisztábban látnod, és segít abban, hogy visszatalálj a lelked mélyén lévő mély belső bizalomhoz. Ha megvan ez a bizalomforrás, akkor könnyebb lesz ránézned a jelen helyzetre, és könnyebb lesz ismét visszatalálni a hithez és a szeretethez. Lehet, hogy úgy érzed, a reményed elveszett, de valójában most fog visszatérni hozzád az összes hited és energiád.

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvége rengeteg reményre ad okot. Olyan reményteli találkozások várnak rád, amelyek segítenek felfedezni magadban a boldogságot és a hitet. Most minden találkozásról eszedbe juthat valami, amiben hihetnél, és minden találkozásban újabb boldogságmorzsák rejtőznek a számodra. Lehet, hogy vasárnapig nem jön meg a nagy Ő, de az biztos, hogy a hited visszatér hétfőre.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelmed szeretné az ideje minden pillanatát veled tölteni, de lehet, hogy te azt már túlzásnak éled meg. Most szükséged van egy kis szabadságra és egy kis egyedüllétre, amikor a saját dolgaiddal törődhetsz. Értesd meg vele: ez nem ellene szól, hanem rólad. Értesd meg vele, hogy nem a kapcsolatotok ellen teszed, hanem éppen érte. Fontos, hogy tudjatok kommunikálni a magányigényedről és arról, hogy milyen módon szeretnéd megtartani az integritásodat.

Ha csak keresed a szerelmet: Talán el sem hiszed, hogy milyen csodálatos módon ismerkedhetsz meg valakivel. Egy gáláns lovaggal találkozhatsz a hétvégén, aki önzetlenül segít neked, és csak később derül ki, hogy ebből az ismeretségből bizony lehet egy kapcsolat is. Ne felejtsd el: a világ tele van önzetlen segítőkészséggel, csak észre kell venned azt.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelem fellángolásának idejét élheted most. A csillagok szerint egyre több a szenvedély, egyre több a vágy és egyre több a szerelem benned. Az pedig csak a párodon múlik, hogy ő észreveszi-e ezeket a változásokat rajtad, és veled változik-e. Könnyen lehet, hogy a hétvégén teljesen ismeretlenek is udvarolnak neked, és lehet, hogy most sokan szeretnének megismerkedni veled. Ez bizony okot adhat egy kis féltékenységre.

Ha csak keresed a szerelmet: Talán ketten is csapják neked a szelet a hétvégén. Lehet, hogy elszoktál ettől, és lehet, hogy kamaszkorodban futtattál utoljára párhuzamos kapcsolatokat, most mégis esélyt kapsz arra, hogy újra felidézd ezt az érzést. Az erkölcsi érzéked talán tiltakozik, de hidd el, ez az állapot nem állandósul, csak egy játék lesz csupán.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: A legszívesebben kimenőt kérnél a hétvégére. Lehet, hogy szívesen viszed magaddal a szerelmedet, és az is lehet, hogy inkább egyedül mennél, de az biztos, hogy szeretnél kiszakadni a hétköznapokból. Szeretnél végre lazítani, és egyszerűen csak ösztönből megélni a pillanatokat. A hétvége számodra is a belső elmélyülésről szól, és ebben az elmélyülésben a szerelmed is a partnered lesz. Ha fontos magánéleti döntés előtt álltok, azt talán most kellene átbeszélnetek.

Ha csak keresed a szerelmet: Magányra és elvonulásra lenne szükséged, és milyen érdekes a sors: most pont erre nem lesz lehetőséged. Máskor örülnél azoknak a találkozásoknak, amelyek most várnak rád, de ezen a hétvégén inkább máshol szeretnél lenni. Ne felejtsd el: mindig lehetőséged van változtatni a terveiden, és mindig hozhatsz új döntéseket!

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top