Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Szerencséssé válhatsz a szerelemben!

Akár szerencsésnek, akár szerencsétlennek érzed magad a párkapcsolatokban, ezen a héten a csillagok esélyt adnak neked arra, hogy megtanuld a szerelmi szerencsét működtetni. Haladj ezzel az áramlással bátran!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: Mi kell a boldog párkapcsolathoz? Szerencse? Akarat? Odafigyelés? Szerelem? Kommunikáció? Igen, igen, ez mind kell hozzá, de neked nem ezeken a területeken kellene fejlődnöd. Neked ezen a hétvégén a hitedet, a szerelmedbe (és a szerelembe) vetett bizalmadat kellene erősítened. Érdemes lesz most azzal foglalkoznod, hogy erősítsd a kettőtök közötti bizalmat, mert ez erősíti a kapcsolatotokat is. Mondd el a párodnak, mennyire fontos neked, és mesélj a terveidről, engedj neki belátást a saját belső világodba – mert ez segíti erősíteni a köztetek lévő bizalmat.

Ha csak keresed a szerelmet: Van-e hited a szerelemben? Elhiszed, hogy a szerelem jó, a szerelem rád vár valahol, vagy most már inkább egyfajta szövetségként gondolsz rá? Ha azt gondolod, hogy két sebzett szív kényszerű egymásra találására és az “ennél jobb úgysem jut” téveszméjére építhetsz boldog kapcsolatot, talán tévedsz. Ha szerelemre vágysz, most erősítsd a hitedet, mert a szerelem és a párkapcsolati boldogság létezik.

Olvasd el ezt is!

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Szerethető vagy. Igen, ezt kell tudatosítanod magadban a hétvégén, és elsősorban a saját szívedet kell gyógyítanod ahhoz, hogy a kapcsolatotokban csodák történjenek. Érdemes ezt a hétvégét azzal töltened, hogy az önszeretetről olvasol, elmész egy önismereti kurzusra, vagy egyszerűen csak megkérdezed a barátaidat és a szerelmedet, hogy mit szeretnek benned. Fontos, hogy most könnyedén megértheted: valóban szerethető vagy. Sokan szeretnek önmagad miatt, és ők hajlandóak ezt elmondani neked, megértetni veled. Fontos, hogy ne vond kétségbe a szerelmed érzelmeit!

Ha csak keresed a szerelmet: Érdemes ezt a hétvégét azzal töltened, hogy az önszeretetről olvasol, elmész egy önismereti kurzusra, vagy egyszerűen csak megkérdezed a barátaidat és a családodat, hogy mit szeretnek benned. Ez segíteni fog abban, hogy meggyógyítsd magadban az önszereteteden esett csorbákat. Ez pedig közvetlenül elvezet egy boldog párkapcsolathoz is.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: A múlt gyógyítása és lezárása mostanában egyre erősebb feladatoddá válik. Tudod, ez arról szól, hogy tudatosítod magadban: a szerelmeddel való viszonyod nem azonos az eddigi (félresikerült) kapcsolataiddal. Ő sem azonos a régi szerelmeiddel, és még csak önmaga régi kiadásával sem. Az idők, az emberek változnak, de csak az itt és most pillanatába érkezve találhatod meg a boldogságot. Azaz: koncentrálj a jelenre. Azt nézd egész hétvégén, hogy mi van most. Mit érzel most? Mit éreztet veled a szerelmed most? És ennek alapján hozd meg a döntéseidet, mert így maradhatsz meg a boldogság áramában.

Ha csak keresed a szerelmet: Felejtsd el a múltat! Vagy inkább gyógyítsd meg, mert ez utóbbi hatékonyabb. Bocsásd meg magadnak és az exeidnek az eddigi tévedéseket, és tudatosítsd magadban, hogy ezek nem olyan hibák, amik miatt szidnod kellene magadat, hanem olyan folyamatok, amelyekből érdemes tanulnod. Mert csak így volt értelme a tévedéseknek.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy tűnik, hogy most nem vagytok egymáshoz hangolódva térben és időben. Egyikőtök (talán éppen te) túlságosan előreszalad, túl sokat szeretne, túl gyors tempót diktál, míg a másik fél (talán ez a párod) lemaradt, lassít és bizonytalankodik. A zsarolás, az erőszak, a kényszer ilyen esetben sem működik, és a látványos hisztikkel vagy a komoly beszélgetésekkel sem éred el a célodat. Sőt! Ezek csak rontanak a helyzeten. (Akár gyorsítanál, akár lassítanál, ne így akard elérni!) Ezek helyett jobban teszed, ha a nyugalmat keresed,és időt adsz a szerelmednek és magadnak is. Pontosan tudja, mire van szükséged, adj neki időt ahhoz, hogy megadhassa.

Ha csak keresed a szerelmet: Sajnos nem úgy működik az élet, hogy elhatározzuk: most aztán szerelmesek leszünk, és máris beüget egy fehér ló a herceggel. Ehelyett időre van szüksége a lelkünknek ahhoz, hogy felkészüljön a következő szerelemre. Ezt az időt töltheted azzal, hogy szomorkodsz, sajnálod magad, a “Miért? Miért pont én?” kérdést mantrázod, és töltheted azzal is, hogy lélekben felkészülsz a következő boldog kapcsolatra. Vigyázat, csak az egyik megoldás segíti az ismerkedést.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Mostanában úgy gondolsz a párkapcsolatra, mint valamire, ami a tökéletességet követeli meg, és olyan sok energiát követel, hogy az szinte már-már megvalósíthatatlanná teszi. Ugye tudod, hogy ami a gondolataidban van, az válik a valóságoddá? Ahelyett, hogy ennek adsz energiát, egyszerűen azt kérdezd meg magadtól: mit tehetek most a páros boldogságunkért? Lehet, hogy az a válasz, hogy engedj egy kérdésben, vagy az, hogy találj ki egy új programot, esetleg valami más intuíció jön. A hétvégén érdemes hallgatnod  az intuíciódra, mert az segít meggyógyítani a viszonyotokat. Igen, ehhez még most sem késő. Sőt!

Ha csak keresed a szerelmet: Mostanában úgy gondolsz a párkapcsolatra, mint valamire, ami a tökéletességet követeli meg, és olyan sok energiát követel, hogy az szinte már-már megvalósíthatatlanná teszi. Ugye tudod, hogy ami a gondolataidban van, az válik a valóságoddá? Tehát ha nem szeretnéd ezt az utat megvalósítani, itt az ideje változtatnod. Első lépésként engedd, hogy az égi időzítés működjön az életedben, és ne siettess semmit sem!

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Türelmetlen vagy a hétvégén, és ez így van jól. (Igen, jól olvastad, ez így van jól, fogadd el, és türelmetlenkedj nyugodtan.) A türelmetlenség most nálad alaphatás, amin nehéz lenne változtatni. Azt azonban  megteheted, hogy felnőtt módon kezeled a szerelmedet (és önmagadat), és ahelyett, hogy a türelmetlenkedésed idegeskedésbe vagy veszekedésbe csapna át, elmondod, hogy mi a baj. Nyugodtan mondd el, hogy türelmetlen vagy ebben az ügyben, és azt is elmondhatod, hogy bízol abban, hogy minden jól oldódik meg, és lehetőleg gyorsan. Hidd el, ha szeretettel kommunikálsz erről, akkor a veszekedés helyett a szeretet növekszik köztetek.

Ha csak keresed a szerelmet: Már nem kell sokáig várnod – habár az idő relatív. Ez azt jelenti, hogy a “nem sok” talán egy örökkévalóság. Ahelyett, hogy az időt számolod, inkább koncentrálj arra, hogy biztosan felismered-e a szerelmet majd? Akkor is, ha álruhában érkezik? Akkor is, ha nem olyan, nem úgy néz ki, nem azt csinálja, és nem azt mondja, amit szeretnél? Mert könnyen lehet, hogy álruhában érkezik hozzád a nagy Ő.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Újdonságra vágysz. Talán új szerelemre, új kapcsolatra is áhítozol. Semmi baj, ezt nem kell eltitkolnod magad elől. Sőt! A baj abból adódik, ha az újdonság iránti vágyadat mindenképp elnyomod, mert akkor bizony a felszínre tör, és felforgatja az egész életedet. Az elnyomás helyett válaszd a megélést: ha újdonságra vágysz, mondd el ezt a párodnak, és találjátok ki közösen, hogy hogyan hozhatjátok vissza a kapcsolatotokba az újdonság varázsát. Lehet, hogy ismét elkezdhetnétek randizgatni (természetesen egymással), vagy kipróbálhatnátok olyasmit, amiről eddig csak fantáziáltatok.

Ha csak keresed a szerelmet: Az újdonság iránti vágyad olyan erős, hogy könnyedén megteremti a szerelmedet, és könnyedén belekever egy új párkapcsolatba. Belekever, hiszen úgy élheted meg, hogy te csak belekeveredtél valamibe. Amíg nem figyeltél, addig megtörtént veled ez a dolog, amihez nem is kellett az akarásod, az aktív részvételed. Ugye, milyen jó tudni, hogy minden ebbe az irányba terelget?


Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A barátaitokkal mostanában túl keveset törődtök. Érdemes lenne ezen a hétvégén egy kicsit a közös barátaitokkal és a saját baráti körötökkel is lennetek. A levegőváltozás most jót tesz nektek, és az is, ha kimozdulhattok otthonról. Ha nemcsak egymással beszélgettek, ha nemcsak egymást nyűvitek, az felszabadítóan hat majd rátok. Fogadd el, ha a szerelmed most egy kicsit a barátaival akar lenni, és te is nyugodtan találkozz a te barátaiddal. Ha pedig van rá lehetőségetek, szervezzetek egy kerti partit vagy más összejövetelt, ahol végre kiengedhetitek a héten felgyülemlett feszültséget.

Ha csak keresed a szerelmet: A barátnőid pontosan ismerik az ízlésedet. Azt is tudják, mire van szükséged a belső tulajdonságok terén. Ők olyan jól ismernek, hogy valóban megtehetnéd, hogy rájuk bízod a választást. Hagyd, hogy többé-kevésbé vakrandit szervezzenek neked, és nyugodtan ismerkedj meg azzal, akinek be akarnak mutatni. Persze azért ne lepődj meg, ha nem ő a nagy Ő, de tartsd észben: ez a randi is egy lépéssel közelebb vitt hozzá.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Valósítsd meg a szerelmet. Hogy a szerelmet nem is lehet megvalósítani? Nagyon nagy tévedésben vagy, ha így gondolod. Ezen a hétvégén sok mindent tehetsz annak érdekében, hogy végre ismét szerelemben éljetek a pároddal. Igen, itt az a lényeg, hogy megvizsgáld: vajon nem lustultatok-e bele mindketten ebbe a kapcsolatba. Vajon nem gondoljátok-e azt mindketten, hogy már semmit sem kell tennetek a vonzalmatok fenntartásáért? Hidd el: a szerelemért, a párkapcsolati boldogságért napi szinten tehetsz valamit. A következő napokban épp azt, hogy mindent megteszel érte, amiről úgy gondolod, hogy a szerelmednek jólesne, ha megtennéd.

Ha csak keresed a szerelmet: Hidd el: a szerelemért, a párkapcsolati boldogságért napi szinten tehetsz valamit. A következő napokban épp azt, hogy mindent megteszel azért, hogy megértsd: a szerelem nem a sors ajándéka. Na jó, talán egy kicsit az is. De ezt az ajándékot csak akkor veheted át, ha tudatosan felkészültél rá. Te kész vagy rá? Nem lehet, hogy azért nincs még párkapcsolatod, mert valamit meg kell tanulnod előtte? A hétvége segít felismerni, mit kell megtanulnod most.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje, hogy elköteleződjetek egymás mellett. Jó, oké, egyszer már elköteleződtetek. Talán össze is házasodtatok. De ez a hétvége az újbóli, mély elköteleződésről szól, arról, hogy önmagatokban és a másik előtt is meg tudjátok erősíteni ezt a döntéseteket. Ismét válaszd a párodat, ismét válaszd a szerelmet. Ismét dönts úgy, hogy ti ketten együtt alkottok egy gyógyító párost. Fedezd fel, hogy a kapcsolatotokban milyen sok érték, csoda és gyógyulás van már a kezdetektől fogva, majd ezeket mutasd meg a szerelmednek is. Ilyen módon őt is arra inspirálhatod, hogy újra elköteleződjön a közös boldogságotok mellett.

Ha csak keresed a szerelmet: Közel van már az a pillanat, amikor elköteleződhetsz egy boldog szerelem mellett. Ez a hétvége olyan, mint egy leánybúcsú (vagy legénybúcsú). No nem az italozásra és a bulizásra gondolok (bár bulizni is elmehetsz), hanem arra, hogy ezzel a hétvégével lezárhatsz egy szakaszt az életedben. Most érdemes kiszanálnod az életedből mindazt a terhet, amit eddig magaddal cipeltél, és mindazt, ami eddig esetleg visszafogott téged.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Ott van köztetek a csodás kémia. Ott van köztetek ez a mély vonzerő, és a hétvégén ezt kellene tudatosítanotok magatokban. Ha tudatosítod magadban, hogy menyire vonz a párod, az segít abban, hogy tisztábban láss a kapcsolatotokat illetően. Könnyen lehet, hogy megkopottnak érezted a párkapcsolatotokat, és könnyen lehet, hogy attól tartasz, jobb lenne szakítanotok. De biztos ez? Nem lenne jobb, ha inkább a vonzerőre, a köztetek lévő szeretetre koncentrálnátok csak azért, hogy ismét fellángolhasson a szerelem? Ezt a hétvégét nyugodtan szánjátok a szerelmetek gyógyítására és az őszinte, mély érzéseitek kifejezésére.

Ha csak keresed a szerelmet: Olyasvalakivel találkozhatsz a hétvégén, aki igazán mély benyomást gyakorol rád. Az azonban nem mindegy, hogy milyen az önismereted. Hiszen mintha tálcán kínálná az élet eléd a vonzó lehetőségeket: többet is kaphatsz belőlük. Az pedig a te feladatod lesz, hogy megérezd, melyik a legjobb számodra. Kivételesen ne a szokásos módon válassz, hanem próbálj ki egy teljesen új döntési metódust!

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: A szív a szívnek, szívesen. Igen, szívküldizni fogsz a hétvégén. Pontosabban arra biztatnak a csillagok, hogy most szívküldi üzemmódba kapcsolva kommunikálj a szerelmeddel. Azt mondd, amit a szíved diktál, és egyenesen az ő szívének címezd a szavaidat. Sőt! Most talán szavakat sem kell használnod. A tettek, a gesztusok, a mosolyok sokkal többet árulnak el, mint a szavak. Jó ha tudod, hogy most a párod mindent a szívére vesz, és te is érzékenyebb vagy a szokásosnál. Épp ezért fontos, hogy a szeretet beszéljen belőled (vagy helyetted), mert így nem megbántod őt, hanem meggyógyítod a köztetek lévő esetleges félreértéseket.

Ha csak keresed a szerelmet: Kövesd a szíved vágyait. Tedd azt, amit a szíved diktál, és mondd azt, amit a szíved is mondana. A hétvégén az lesz a legnagyobb kérdés, hogy milyen viszonyban vagy a szíved vágyaival. Mennyire vagy egyetértésben a szíveddel, és mennyire akarod elnyomni vagy megváltoztatni az érzelmeidet. Ez a hétvége a szívedről szól és arról, hogy kész vagy-e beengedni valakit a szívedbe és az életedbe.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top