Ezo

Tudd meg, melyik csakrád blokkolt!

A csakrák szabad szemmel nem látható energiatölcsérek, melyek összefüggésben vannak testünk energiarendszerével, energiaellátásával. Ideális esetben szabadon, akadálytalanul forognak.

gyökér csakrához tartozó ősbolygó a Szaturnusz. A gyökércsakra voltaképpen az alap, az első csakra. Összeköt bennünket a földdel. Amikor zavartalanul áramlik, akkor úgy érezzük, hogy a föld biztonságos hely számunkra, hogy szilárd gyökeret eresztettünk a létezésben. Képesek vagyunk türelemmel kivárni a megfelelő pillanatot azzal a bizonyossággal, hogy az Élet jót akar nekünk. Óriási erőt ad, amikor ez a csakra jól működik bennünk. Zavarai esetén bizonytalannak, depressziósnak érezzük magunkat, felerősödik a birtoklásvágy, elhízás jelentkezhet. Jellemző betegségei: aranyér, köszvény, ízületi gyulladások. A régiek úgy tartották, hogy a Szaturnusz a “kapuőr” az emberi és az isteni szférák közt. A Szaturnusz képviseli a megszilárdítást, a stabilitást, a korlátokat, a nehézségeket, a sors hatalmát. A Bak jegye tartozik hozzá. E csakra színei: a vörös és a barna.

Tudd meg, melyik csakrád blokkolt!

nemi csakrához tartozó ősbolygó a Mars. A Mars jelképezi a horoszkópunkban a cselekvő erőt, a cselekvő akaratot, az aktivitást, a nemi működést, valamint az agressziót is. A Marshoz a Kos és a Skorpió jegye tartozik. A csakra alulműködése esetén szorongások, a kreativitás hiánya, a szexualitás zavarai, impotencia is jelentkezhet. A csakra színe a narancssárga, ezzel tudjuk aktivizálni alulműködés esetén.

Tudj meg többet az Asztrológia blogról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top