Ezo

10 asztrotipp a párkapcsolatod javításához

Frissítsd fel, újítsd meg a kapcsolatod! Hogy hogyan? Íme néhány tipp:

1. Impulzusok

Nem is gondolnánk, hogy a párokat a közösen átélt élmények és az azokhoz kapcsolódó érzések mennyire összekötik! Gondoljunk csak a csapatépítő tréningekre! Nem véletlenül szervezik ezeket a tréningeket különleges helyre, nem mindennapi programokkal, feladatokkal fűszerezve.

Ezeket az élményeket kell a mindennapokba visszacsempészni! Nem elég évente egy-két impulzus, például a közös nyaralás vagy az évfordulós vacsora.  A hétköznapokban kis kreativitással, kísérletező kedvvel nagyon sok közös élményt megélhetünk a társunkkal együtt! Engedjük szabadjára a fantáziánkat, álljunk elő spontán ötletekkel.  Mi az, ami eddig kimaradt közös életünkből? Mi az, amit lehetne másképpen, máshol, máshogyan csinálni, mint eddig? Mi az, amit mindig is szerettünk volna kipróbálni? Hívjuk el magunkkal, lelkesedésünk ragadós lesz 

2. “Egymás szemében”

Tény, hogy a hétköznapok rohanásában kevés idő jut a meghitt pillanatokra. Ám fontos szem előtt tartanunk, hogy nem feltétlenül az együtt töltött idő mennyisége, hanem a minősége a meghatározó! Lehet órákig együtt nézni a tévét, amikor ugyan egymás mellett vagytok, de nem egymással. Amikor együtt vagy a társaddal, csak rá figyelj! Ne foglalkozz mással! Ez az aktív figyelem. Hangolódj rá teljesen, érezd őt! Mit mond valójában? Mit érez? Hogy érzi magát? Mi minden rejlik benne ebben a pillanatban?

10 asztrotipp a párkapcsolatod javításához

3. Figyelmességek

Ahogy fakul a kapcsolat, úgy tűnnek el fokozatosan az apró, spontán figyelmességek. Kialakul egy rutin: mikor mit ajándékozunk, mit teszünk meg a kapcsolatban. Amikor alkalmazod a 2. pontot és elkezdesz igazán figyelni a társadra, érezni fogod, hogy mi az, ami jólesne neki. Nem kell hozzá gondolatolvasónak lenned, ösztönösen, szívből jön majd a késztetés, hogy olyan dolgokat tegyél, ami megmelengeti a szívét. Próbáld ki!

4. Jelenben a múlt és a jövő

Emlékszel még, miért szerettél bele? Miért pont őt választottad a sok millió ember közül? Mi az az egyedi szépség, ami csak őrá jellemző? Amikor ezt felidézed magadban, visszajön az a régi érzés. Engedd, hogy elárasszon és feltöltse élettel a kapcsolatotokat! Hiszen a változás mindig belőlünk indul el!

5. Yin és Yang

Ebben a kínai ősi jelképben benne rejlik a polaritás titka. Idézd fel magadban a képet és kettőtöket! Miben teljesen más, mint te? S ez hogy érint téged, milyen érzéseket kelt benned? Most gondolj arra, hogy mivel egészít ki téged? Hiszen valaminek az ellentéte voltaképp a “bot másik vége”. Egyesítsd magadban ezeket az ellentéteket! Hozd egyensúlyba férfi és női oldalad!

Az asztrológia blogon további 5 ötlet vár rád!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top